Pages:
Author

Topic: BINANCE ve KUCOIN Borsa Karşılaştırması - page 2. (Read 499 times)

newbie
Activity: 149
Merit: 0
kukocin mobil uygulaması defalarca güncelleme almasına rağmen doğru düzgün çalışmıyor  Cheesy
newbie
Activity: 29
Güvendiğim iki borsa umarım altyapı ve güvenlik açısından hep sürer bu düşüncem.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Binance ın kurumsal yapısı çok kuvvetli ben önemsiyorum bu tip kurumsal yapıları, özellikle böyle işlerde
member
Activity: 294
Merit: 10
Ben kucoin borsasını daha sempatik buluyorum çünkü çok sayıda koin ekliyorlar çeşit çeşit
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Binance CEO'su CZ'yi birçoğumuz twitterdan takip ediyordur. Hack olayları veya bakım onarım işlemlerinde tüm bilgilendirmeleri kendisinin de yapmasını çok anlamlı buluyorum. Kripto para piyasası çok hassas dengeler üzerine kurulu ve en ufak haber diplere gitmemize neden olabiliyor. Bence Binance tek başına kripto paraya olan güveni arttırmaya çalışıyor.

Kucoin'e gelince onunda kullanımı bence gayet kolay, genelde ICO'su yeni biten tokenların ilk sağlam borsaya girme çabalarını burada görüyoruz. Bir kaç merkezi olamayan borsa sonrası projeler Kucoin'de listelenmek için can atıyor. Kucoin' in başına şimdiye kadar büyük çaplı bir API hack olayı veya benzeri gelmedi benim bildiğim kadarıyla. Ben notumu böyle bir olaya karşı verdikleri tepkiyi karşılaştırarak verebilirim. En önemlisi güven sağlamak, Binance çok iyi yolda bence.
member
Activity: 406
Merit: 12
Binance borsasını neredeyse herkes denemiştir ama Kucoin’i duyup denemeyeler için güzel bir yazı olmuş. Kendi fikrimi söyleyecek olursam Binance varken Kucoin kullanmayı seçeceğimi sanmıyorum. Binance’da olmayıp Kucoin’de olan bir tokenle işlem yapacaksam o başka tabi.
member
World’s First Decentralized ICO Platform
Güvenlik noktasında ikiside oldukça sağlam gözüküyor, özellikle Binance geçen aylarda birkaç saldırı yemişti ve müşterilerinin kayıplarını tazmin etti, bu bayağı bir artı puan yazdı kendi hanesine. Kucoin için de tek dezavantaj şuan için hacimin oldukça düşük seviyede olması, ama hidden gem-ler noktasında büyük potansiyel taşıdığı için takipte kalmakta fayda var.
member
Ben bu borsaların ikiini de seviyorum fakat, binance borsasını daha kurumsal buluyorum
newbie
Activity: 84
Arkadaşlarında dediği gibi ben Bınancein hacmi daha büyük olduğu için onu seçiyorum ancak o bile hacklendi güven hepsine 0 bende.
member
Activity: 519
Merit: 16
Binance ve Kucoin borsaları birbirlerine çok benziyorlar. Kucoin'in kurucusu kim bilmiyorum ama Binance ile aralarında bağ olabilir. Her ikisi de neredeyse hergün bir coin/token listeliyorlar. Kucoin biraz daha çöp dolu tabi Binance'ye göre.
newbie
Activity: 280
Kucoin iyice hafriyat döküm sahası oldu, nerede çöp var oraya döküyorlar, gene de iyi bir karşılaştıma olmuş hocam
member
Activity: 100
Binance daha iyi evet ama Kucoin pek çok fırsatı içinde barındırıyor. Bunu da göz ardı etmemek lazım.
newbie
Activity: 112
BİNANCE ve KUCOİN ikisinin borsada bir birine üstün tarafları  açıkca gözükmektedir ama BİNANCE hacim yönünden ve güvenlik konusu olsun müsteri desteği olsun sağlamlık yönünde olsun binanceyi tek geçerim bu benim düşüncem

newbie
Activity: 112
BİNANCE ve KUCOİN ikisinin borsada birine üstün taraflraı açıkva gözükmektedir ama BİNANCE hacim yönünden ve güvenlik konusu olsun müsteri desteği olsun sağlamlık yönünde olsun binanceyi tek geçerim bu benim düşüncem

member
Activity: 574
Merit: 13
Kucoin resmen Binance taklidi olmak üzere piyasaya çıkan bir borsa bence. Bir yere kadar iyi de götürdüler ama mevcut altyapıları daha fazlası için yetersiz. Yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi Binance gibi olumsuz durumlarda nasıl tavrı sergileyecekler çok önemli. Binance bence açık ara önde.
newbie
Activity: 122
ikisinin de yeri ayrı. kucoini çok kısa süre kullandım. binance gibi stabil, hızlı borsa, işlemlerde bekletmiyor. binance hacim olarak baya önde. altcoin ve coin borsası. ikisi de kullanılabilir. komisyon oranları, almak istediğin altcoin ikisinden birindedir bazen.

İşlem hızı ve hacim açısından Binanace zaten oldukça önde. Her ikisini de incelediğimde ikisi de kullanılabilir geldi. Sanırım ne beklediğine ve ne yapmak istenildiğinde göre değişiyor tercih edilmeleri.
member
Activity: 574
Merit: 14
ikisinin de yeri ayrı. kucoini çok kısa süre kullandım. binance gibi stabil, hızlı borsa, işlemlerde bekletmiyor. binance hacim olarak baya önde. altcoin ve coin borsası. ikisi de kullanılabilir. komisyon oranları, almak istediğin altcoin ikisinden birindedir bazen.
newbie
Activity: 35
Yararlı bilgiler için teşekkürler. Binance daha iyi gibi duruyor bence.
newbie
Activity: 98
Şimdilik aralarındaki tek fark işlem hacmi diuebiliriz. Binance bütün dünyadan kullanıcı çekerken Kucoin hala düşük işlem hacmine sahip
newbie
Activity: 122
Binance herhangi bir aksilik durumunda daha çok destek verecektir (maddi). Kucoinin artısı NEO platformuna bağlı coinleri direk listeleyebilmesi.

Binance'de her ne kadar aksilik olsa da teminatı sağlam. Maddi anlamda çok fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Müşteri desteği biraz daha hızlı olsa problem çözümleri dahayi olacak.
Pages:
Jump to: