Pages:
Author

Topic: Binance , Yaptığı Son Yatırımla Piyasada İlgi Odağı Oldu - page 2. (Read 181 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
binance diğer borsalardan olumlu anlamda farklı seyrediyor. adamların kısa ve uzun vadeli planlarının yalnızca küçük bölümünü görüyoruz. kim bilir daha neler yapacaklar. bu performans ile bnb kesinlikle 50 doları hak ediyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 272
Tek bir borsanın bu kadar baskın hale gelmesi blockchain teknolojisine, bitcoine ciddi zararlar verebilir. En başta mantığına ters. Umarım diğer borsalarda binance gibi kendini geliştirir veya yenileri çıkar ve dağılım biraz daha dengelenir. Binance'ın başına bir şey gelirse özellikle altlar perişan olacaktır.

Bu binancenin şuçu değil . Diğer borsaların başarısızlığı diye düşünüyorum . Bir zamanlar poloniex kraldı , öldü . Sonra bittrex kraldı, öldü .
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Tek bir borsanın bu kadar baskın hale gelmesi blockchain teknolojisine, bitcoine ciddi zararlar verebilir. En başta mantığına ters. Umarım diğer borsalarda binance gibi kendini geliştirir veya yenileri çıkar ve dağılım biraz daha dengelenir. Binance'ın başına bir şey gelirse özellikle altlar perişan olacaktır.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Binance taki bu inavasyon kabiliyeti başka hiçbir borsa da yok sanırım. Her türlü yenilik, etkinlik, ayrıca yönetim ve yazılım olarak da güzel gidiyorlar. Bu yakaladığı hizmet ve başarı umarım sürekliliğini korur..
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Binance borsa olmanın ötesinde blockchain teknolojisine yatırım da yaparak bu piyasayı geliştirmek niyetinde. Binance ‘den ardarda yeni haberler geliyor, oluşturmayı planladıkları fon için ortak arıyorlardı en son. Binance’nin girişim konusunda hızına yetişilmiyor.
member
Activity: 322
Merit: 11
Bnbdeki son çıkışın ana sebebini düşünüyordum iki gündür. Gaza geldim 14.90 dan daha fazla çıkmaz diye satmistim. Lakin bu sefer çıkacağı tuttu 17 doları da gördü.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
Dünyanın en büyük kripto platformu Binance,5 Haziran’da yayınlanan bir basın açıklamasına göre, blockchain temelli e-spor oylama platformu chiliZ‘ye gizli bir yatırım yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, Binance‘ın yatırım yaptığı Malta merkezli platform, küresel bir spor ve eğlence şirketi olan Mediarex Group‘un bir üyesi. Binance ve chiliZ‘nin, spor endüstrisine geleneksel spor takımları için bir hayran ekosistemi oluşturulması için ortaklık kurduğu söyleniyor.

Yine basın açıklamalarına göre chiliZ, zaten kapalı token satışlarıyla devam eden “özel oylama” üzerinden 27 milyon dolar kazanmış durumda. Şirket, Binance’in yaptığı bu ekstra yatırımının “teknik bilgi, yenilik ve yaratıcılık paylaşımını mümkün kılacağını” söyledi.

Kripto topluluklarında CZ olarak daha iyi bilinen Binance CEO‘su Changpeng Zhao, chiliZ‘nin  blockchain teknolojisini kucaklamanın yaratıcı bir yolunu bulduğunu söyledi.Ayrıca CZ chiliZ CEO‘su Alexandre Dreyfus‘un atığı teşekkür tweet’ine şifreli bir şekilde yanıt verdi:

CZ

@cz_binance
 Thank for helping Binance so much!  This is the least we could do.  Congrats! https://twitter.com/alex_dreyfus/status/1003932468267962368

Bu yılın Mart ayında Binance, Malta‘ya, “kripto ve fintek söz konusu olduğunda ülkenin çok açık fikirli olduğunu” iddia ederek şirketi Malta’ya taşıyacağını duyurdu.

Şu anda Binance, 24 saatte yakaladığı piyasa hacimiyle dünyanın en büyük kripto platformu olarak görülüyor.(Basın saatine günde 1.6 milyar dolar.)

Geçtiğimiz hafta Binance, yeni blockchain projelerinde bir yatırım aracı olarak BNB tokenlerini kullanarak 1 milyar dolar değerinde bir fon oluşturma planlarını açıkladı.

KAYNAKcointelegraph.com
Pages:
Jump to: