Pages:
Author

Topic: Binance'a Eklenecek Yeni Coinler - page 5. (Read 1329 times)

newbie
Activity: 56
Merit: 0
June 02, 2018, 08:24:30 PM
Ben Shivom yani "Dünyanın En Büyük Blockchain Özellikli Dijital Genom Deposu" projesinin ilerleyen dönemlerde adından oldukça söz ettirecek bir proje olduğu inancındayım ve Binance dahil en iyi exchangelerde yerini alacaktır diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 84
June 02, 2018, 04:50:58 PM
Bence kora network ve chozun girer.Kora baya yüksek mertebelerde tanıtım yapıyormuş diye duydum.Cio su dünyanın en iyi konferanslarında sunum felan yapmış.Bounhtyive türkiye grubunda olanlar bilir.Baya iyi haberler geliyor.
full member
Activity: 1027
Merit: 148
June 02, 2018, 09:51:16 AM
Iotex bugün eklendi galiba zaten proje olarakta hoşuma gidiyordu kaç gündür alayım atayım kenara hold etmek için diyorum bi türlü fırsat yaratıpda almadık amk bugün uçuşa geçeceği tuttu https://coinmarketcap.com/currencies/iotex/#charts %115 artış göstermiş bugün geleceği parlak düşmesini bekleyeceğim biraz alıp bekletmek için
benimde takip ettiğim bir proje idi anca takip ederim zaten artık o 10x doğru yelkan açarken Smiley
newbie
Activity: 168
June 02, 2018, 07:32:08 AM
bountyhive dan kora nın kampanyasına katıldım. 10 günde hardcap yaptılar bence KORA binance da listelenir. tahminim tutarda merit yağmuruna tutulurum inşallah  Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 112
June 01, 2018, 06:54:34 AM
Iotex bugün eklendi galiba zaten proje olarakta hoşuma gidiyordu kaç gündür alayım atayım kenara hold etmek için diyorum bi türlü fırsat yaratıpda almadık amk bugün uçuşa geçeceği tuttu https://coinmarketcap.com/currencies/iotex/#charts %115 artış göstermiş bugün geleceği parlak düşmesini bekleyeceğim biraz alıp bekletmek için
full member
Activity: 910
Merit: 105
June 01, 2018, 06:46:55 AM
Helbiz bence de girecektir kısa süre içinde. Pundix hala giremedi mi ya. Pump kralı oldu herkesi ihya etti. Oraya girip bir pump daha yerse piyasa biraz şenlenebilir en azından. Ama Binance'ın da kendine bir ayar çekmesi lazım çok fazla coin oldu.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
June 01, 2018, 06:33:52 AM
Bende Helbizin gireceğini düşünüyorum. Bence çıktıkları bütün borsalar onlar için aşamaydı ve hazırlandılar. .Binance da Helbizin olması onlar için çok önemli. Proje tabanlı evet ama bu ona daha farklı anlamlar katıyor. Temeli olması ve bunun günlük yaşamda kullanılacak olması helbizin işlem görecek olması demek sürekli aktarım dolaşım halinde kalacaklar. Binance çok avantajlı olur onlar için.
member
Activity: 380
Merit: 20
June 01, 2018, 06:04:14 AM
Ekleye ekleye Binance çöplüğe döndü.Telefondan bir coini bulmak için 5 dk uğraşıyorsun bu dereceye geldi.Yakında bunların çoğu batacak önce piyasaya sonrada insanlara zarar verecek. Bittrexte bunun bir çok örneği var. Geçmişte bir sürü hacim yapıp şimdi delist olmuş alıp satılan borsası bile olmayan bir sürü çöp.Projelere bakıyorsun sanki Marsa üst kuracaklar ancak icraat yok. Binanceye rüşvetle giriyorlar sonra pompalıyorlar yukarlardan veriyorlar milletin eline ondan sonra uzun vade yatırımcı yapıyorlar.Piyasa iyice ahlaksız bir hal almaya başladı.
newbie
Activity: 54
June 01, 2018, 05:46:28 AM
bloom eklenecek.
member
Activity: 546
Merit: 10
June 01, 2018, 02:26:20 AM
binanceye yeni eklendi ve pump başlandı ise çok kısa süreli al-sat yapmak için paranızın hepsi ile değil küçük bölümü ile denemeler yapılabilir. bazıları bir saati bile bulmadan pumpdan, dumpa dönüyor ve yüksekten alanın elinde kalıyor mecburen zararına satış. yani çok dikkatli olmalısın.
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
June 01, 2018, 12:40:53 AM
IoTeX cilgin bir giris yapti piyasaya.  yatirimcisina para kazandirdi su anda yukselis 60%. Girecegi cok fazla beklenen coinlerde fazla artis olmuyor zaten herkes stoklamis oluyor sonra kar satislari basliyor
member
Activity: 448
June 01, 2018, 12:26:47 AM
HBZ (Helbiz)

Çok zor bence. Helbizin şu zamana kadar yaptıkları borsa duyuruları hüsran oldu. Binance in helbizi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki ürün odaklı bir proje. Ürünü kullanılmadan, bilinirliği artmadan pek birşey çıkacağını sanmıyorum. Hadi girse bile değerleneceğini düşünmüyorum. Soruya gelirsek bence neo tabanlı bir token ekleyebilirler yakın zamanda.

Bence de çok zor. Top 10 borsası diye tarih verdiler yetiştiremediler. Sonra Top 10 diye verdikleri borsa EXMO çıktı. Tartışılır Top 10'luğu. Top 5 borsa sözünü ortadan kaldırdılar. Artık websitelerinde bile yazmıyor. Çok büyük beklenti içine sokup hiç birşey yapamadılar. O yüzden binance'ın kabul edeceğini bende düşünmüyorum şu an için.

Malesef dağ cüce doğurdu. En başından beri bu koine ısınamamıştım. Klasik pazarlamacı taktiği yapıyorlar , o tamam bu tamam şu geliyor bu gidiyor ama ortada ne köy var ne kasaba . Elinde bulunduranlara geçmiş olsun , umarım zararınızı bir şekilde çıkartırsınız.
member
Activity: 539
Merit: 20
June 01, 2018, 12:11:45 AM
IoTeX (IOTX) giriyor bugün. adamlar piyasaya baya bi hızlı giriş yaptılar. IDEX, kucoin, Gate şimdi de binance.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
May 29, 2018, 04:40:19 AM
HBZ (Helbiz)

Çok zor bence. Helbizin şu zamana kadar yaptıkları borsa duyuruları hüsran oldu. Binance in helbizi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki ürün odaklı bir proje. Ürünü kullanılmadan, bilinirliği artmadan pek birşey çıkacağını sanmıyorum. Hadi girse bile değerleneceğini düşünmüyorum. Soruya gelirsek bence neo tabanlı bir token ekleyebilirler yakın zamanda.

Bence de çok zor. Top 10 borsası diye tarih verdiler yetiştiremediler. Sonra Top 10 diye verdikleri borsa EXMO çıktı. Tartışılır Top 10'luğu. Top 5 borsa sözünü ortadan kaldırdılar. Artık websitelerinde bile yazmıyor. Çok büyük beklenti içine sokup hiç birşey yapamadılar. O yüzden binance'ın kabul edeceğini bende düşünmüyorum şu an için.
member
Activity: 490
Merit: 16
May 29, 2018, 04:11:35 AM
Cvc de kendine yer buldu binance da şu sıralar daha sık coin ekler oldular sanırım biraz daha arttırma çabalarındalar tabii bana göre mantıklı bir hamle binance candır
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
May 29, 2018, 03:44:27 AM
önce CVC Helbiz EFX sıralamam bu şekilde . üçüde birbirinden değişik farklı projeler sunuyor incelediğimde çok başarılı buldum yolları bence çok açık. şuan yatırım yapacak olan arkadaşlar şimdiden kazandılar.

Bu sıralama yatırım açısından da, tahmin açısından da mantıklı olmuş ki, CVC dün Binance girdi. EFX'e de aşırı güveniyorum, Helbiz'i inceleme fırsatım olmadı ama adını oldukça fazla duydum.
full member
Activity: 378
Merit: 100
May 29, 2018, 03:22:24 AM
bunu 1-2 gün önce öğrenebilsek zengin olurduk Smiley içeriden adam falan mı bulsak, son zamanlarda binance'ye giren coinler acayip yükseliyor
full member
Activity: 336
Merit: 111
May 29, 2018, 02:52:31 AM
Binance artık o kadar hacimli bir borsa ki binance borsasına girip de yükselmeyen bşr coin yok keske dedigin gibi önceden tahmin edebilsek de yatırımlarımızı o yönde yapabilsek ama malesef piyasa kötüye gidince hisler de köreliyor Sad
newbie
Activity: 167
May 29, 2018, 02:10:33 AM
Houbi ve binance yakında zeepin eklenicek bilginize Smiley
newbie
Activity: 41
May 28, 2018, 08:34:34 PM
adamlar sürekli olmayacak tokenları ekliyorlar önceden ne güzel oylama ile alıyolardı oylama olayını da kapattılar
Pages:
Jump to: