Pages:
Author

Topic: Binance’dan Geleneksel Yatırımcılara Müjde - page 2. (Read 418 times)

member
Activity: 476
Merit: 31
Bunun neresi müjde hocam. Bende kampanya gibi birşey yaptı bedava coin ya da token dağıtıyor zannettim. Olsa ne olur olmasa ne olur?

Öyle demeyin hocam düşünsenize Türkiye’de herhangi bir aracı borsa olmaksızın direkt binance üzerinden coin alabilmek aradaki fee yi kaptırmamak demek bence güzel bir hamle
full member
Activity: 448
Merit: 100
binance her alanda kendini geliştirmeye devam ediyor önce merkezsiz borsa şimdi kart ile işlem yapma imkanı. bunlar güzel gelişmeler fakat yatırımcıların tekrar gelmesi için piyasanın güvene ihtiyacı var.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Kredi kartı ile kripto para alımına karşıyım, zaten yeterince güvenlik zaafı varken bir de kredi kartı bilgilerimin çalınmasını izleyemem. Şu kripto dünyası önce güvenlik sorununu halletmeli.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Binance büyük adımlarına devam ediyor. CEX.io'da bir dönem kredi kartıyla işlem yaptırıyordu. Şimdi yapmıyor sanıyorum ama Binance bu adımıyla yine çok büyük yatırımlar alacaktır.
member
Activity: 602
Merit: 32
Normal akıllıca ve geleceğe bir hazırlık parçası.
Yakında binance da btc dışında birde sabit $ hesabımız olacak. Şimdiki gibi değil tabii. Doları tether pax vs gibi direkt alıp göndericez.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
geleneksel yatırımcılarla ne alakası var onu anlamadım ? bir adam kripto paralara meraklıysa ve tr borsasından alıp oraya yollamayı bilmiyorsa o aldığı btcler bi hayır getirmez ona.

TR borsasından alıp oraya yollamak değil ki buradaki asıl değişecek olan olay. Bu sayede yatırımcı sayısı artar, hevesi olan ama bilgisi olmayan kişiler de yatırım yapmaya başlar. Olay bizim ülkemize özel değil.
Ayrıca Türkiye'de insanlar merdivenaltı dükkanlara gidip kredi kartlarını döndürüyor nakit para için, onu da unutmayalım Cheesy
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Kredi kartı ile işlem ücreti %3.5 yada 10 dolar, hangisi daha yüksekse onu uygulayacaklarmış. Bana %3.5 çok yüksek bir oran gibi geldi, kredi çekip kripto para almaktan daha iyi tabi ama ben kredi kartı ile kripto para almazdım.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
İşte hep bahsettigimiz kripto para halka yayılacaksa bu tür girişimler sayesinde yayılacak. Binance bu konularda hep öncü oldu. Sevilir sevilmez ama adamlar ciddi anlamda çalışıyor. Çalışan her zaman haklıdır sonucta:)

sorun aslinda calismak degil.
Bögle giderse, zaten Binance TEKEL ama daha büyük bir TEKEL olup, piyasayi kontrol edebilecek bir güce sahip olacak.
Buda, büyük yatirimciya aykiri bir hareket!
Ya gelip binance'i satin alacak, yada alternatif gelistirecek.
*Alternatif icin piyasa ne regulasyon, nede baska bir koruma altinda.
*Isin sonunda binance büyücek ama kripto piyasasi daralicak gibi görünüyor.

Yanlış anlaşılmasın ama süper bir yenilik gibi sunulan kredi kartı ile kripto almayı cex.io çok uzun yıllardır sunuyor.

dogru ama cex.io'ya güvenen ve kullanan yok.
member
Activity: 612
Merit: 10
İşte hep bahsettigimiz kripto para halka yayılacaksa bu tür girişimler sayesinde yayılacak. Binance bu konularda hep öncü oldu. Sevilir sevilmez ama adamlar ciddi anlamda çalışıyor. Çalışan her zaman haklıdır sonucta:)
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Adamlar sürekli yeni bir şeyler üretiyorlar, genel olarak binance'ı sevmiyorum. Sevmeme sebebim de kalitesiz olmaları falan değil, piyasada tekel olmaları ama kardeşim diğerleri de bu tekeli kırmak için hiç bir şey yapmıyor. Adamlar aldı başını yürüdü, bu kredi kartı olayı cidden önemli bir olay. Satın alma işlemlerinde ciddi kolaylıklar getirecektir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Dün haber çıkınca "ceptekileri bitirdik, sıra kartlara geldi onları da bitirelim" demişti telegram gruplarından birinde bir arkadaş Smiley
Kullanışlılık ve kolaylık açısından güzel uygulama. Binance böylece yükselen hakimiyetini daha da arttırıyor. Btt muhabbeti ile de yeniden ceplerini doldurdular zaten.
member
Activity: 462
Merit: 14
geleneksel yatırımcılarla ne alakası var onu anlamadım ? bir adam kripto paralara meraklıysa ve tr borsasından alıp oraya yollamayı bilmiyorsa o aldığı btcler bi hayır getirmez ona.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Binance kendini geliştirmeye devam ediyor. İyi bir gelişme olmasına rağmen ben gene de kredi kartı kullanmadan kripto para almayı tercih ederim.
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Binance yakında piyasanın tek hakimi olacak. CZ'de cebini doldurmaya devam edecek. Kripto piyasasına girmek isteyenler için güzel bir haber. Kredi kartından işlemlerini basitçe halledebilecekler. Ancak bu uzun ayı döneminde piyasaya girmek gerekir mi onu bilemedim.  Binance son zamanda bir çok yenilik yaparak tekel olma yolunda hızla ilerliyor.
member
Activity: 212
Merit: 13
Türkçe meali: Binancenin ceosu CZ kısaca diyor ki,biz bu zaman kadar ki bütün birikimlerinizi aldık şimdi sıra kredi ve banka kartlarınızı patlatmaya geldi.Yakında götünüzdeki dona kadar alacağız.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Piyasaya girmek isteyen ama önce Türk borsasından Türk lirası ile BTC ya da başka bir coin al oradan yabancı borsaya kayıt ol hatta bazen KYC yapmak zorunda kal, sonra o coini gönder yabancı borsaya ondan sonra da seçtiğin alt coine geç veya alsat işlemlerine başla. Ben yazarken bile yoruldum ama malesef önceki sistem böyleydi. Şimdi kredi kartı ile direkt olarak o borsada alış yap ve coinlerinle işleme devam et. Bence büyük kolaylık. Yeni girecek yatırımcıların işini kolaylaştırır.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bence de güzel gelişme kredi çekip yatırım yapacak olanlar için çok güzel. Sebebi ne gelince, kredi çekip gidersen %30 ekside başlarsınız bu işe. Ama kart ile alırsan kendin taksit yaparsın zararın çok olmaz. Umarım kredi kartı olayında engel olmazlarda rahat coin alabiliriz. Öteki türlü çoğu kimse uzak duruyordu.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Yanlış anlaşılmasın ama süper bir yenilik gibi sunulan kredi kartı ile kripto almayı cex.io çok uzun yıllardır sunuyor.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Artık kredi kartı ile kripto piyasasına girip coin almak çok kolay.Bence güzel bir adım.Piyasanın gelişmesi için iyi haber.Altcoin piyasası yeni müşterilerini bekliyor.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Binance ciddi manada piyasaya ilaç gibi geldi ondan önce Polo ve Bittrex arasında rezil oluyorduk Binance sayesinde rahat bir nefes aldık. Adamlar boğa ayı dinlemeden harıl harıl çalışıyorlar sırada ki hedef merkezsiz borsa olacak muhtemelen.

Rekabet böyle bir şey ticketlara haftalarca cevap vermeyen borsalardan resmi telegram kanalı olan borsalara...
Pages:
Jump to: