Pages:
Author

Topic: Binance'de Küsuratlı Coinlerden Kurtulma (2 Tane Çözüm) - page 2. (Read 339 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
bnb de iyi arttı maşallah o en başında alınacaktı ki epey karlı olacaktı. işlem bile yapmazdım komisyona gidecek diye :DD
full member
Activity: 420
Merit: 100
bnb alıp trade yapmak çok mantıklı, ayrıca komisyon ücreti de yüzde elli indirimli olmuş oluyor. zamanında binance coinden fazla fazla alıp tutsaydık iyiydi bu fırsatı da kaçırdık  Roll Eyes
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
bu iki yöntemide denedim, çözüm değil.
paranıız A koininden B koinine çevirirken quantity (coin miktarı) mesela 0.001'in katı oalcak diye bir limit var. her exchange bu limit farklı.
0.001'den sonraki kusürat kalıyor.
full member
Activity: 210
Merit: 100
bnb alma fikri mantıklı ama yinede bnb alırken bi sınır var. referanslardan gelen coinler o miktarı karşılamıyor genelde. binance bunu bilerek yapıyor sanırım.
member
Activity: 104
Merit: 19
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi komisyonlardan dolayı Binance de küsüratlı coinler kalıyor. Eğer çok fazla coin üzerinde trade yapıyorsanız gerçekten bu küsüratlar büyük bir rakama ulaşabiliyor. Bunu çözmek için 2 çözüm var. Birisini çoğunuz zaten biliyor.

1- Eğer küsüratlı coin BNB markette var ise BNB markette coininizi bnb ye çevirip daha sonra bnb'yi de btc'ye çevirirseniz küsüratlı coinden kurtulmuş olabilirsiniz Smiley Ancak yine de ufak bir miktar kalabilir. Mutlak çözüm bu değil Smiley
2- En temiz yöntem. Benim de kullandığım. 4-5 tane BNB alın ve dilediğiniz gibi trade yapın. Göreceksiniz ki komisyon trade yaptığınız coinden değil BNB miktarınızdan düşüyor olacak. Kısacası komisyonlar için elinizde BNB bulundurun. Coin al-satlarda komisyonu coininizden ödemeyin

Umarım yardımım dokunmuştur. Kolay gelsin Smiley
Pages:
Jump to: