Pages:
Author

Topic: Binance'de Listelenmiş Olan Düşük Satoshili Coin ve Tokenler - page 2. (Read 398 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ortalama olarak 10 sat ile 1000 sat arasındaki coin ya da tokenlerden hangilerini tavsiye edersiniz? Gelecekte (orta-uzun vadede) birkaç x yapma potansiyeli olanlar hangileri?
Güvendiğiniz yüksek satlılar da varsa onları da ekstra yazabilirsiniz.

Geçmişte 10-15 coin üzerine yoğunlaştığım için; incelemediğim, ekiplerini tanımadığım çok fazla proje birikmiş. Özetle; bir yamuğu olmayan, düşük satoshili, helal süt emmiş coinler arıyorum Smiley
Not: Elbette ki fiyatların kaça kadar çıkabileceğini kestirmek çok zor. Projelerini düzgün ilerletenler ve aktif olanlar önceliklilerim. Tavsiyelerinizi beklerim...

Hocam işin içinde justin sun olduğu için biraz temkinli davranabilirsiniz ama düşük satlı olan Btt önerebilirim.Bu torent olayı ile şuan en işe yarar bu diye düşünüyorum.Gene hydro var ama ekip ÇOOOK pasif yani proje gerçek ama fiyat 200 satoshilerden 7lere kadar düştü.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ortalama olarak 10 sat ile 1000 sat arasındaki coin ya da tokenlerden hangilerini tavsiye edersiniz? Gelecekte (orta-uzun vadede) birkaç x yapma potansiyeli olanlar hangileri?
Güvendiğiniz yüksek satlılar da varsa onları da ekstra yazabilirsiniz.

Geçmişte 10-15 coin üzerine yoğunlaştığım için; incelemediğim, ekiplerini tanımadığım çok fazla proje birikmiş. Özetle; bir yamuğu olmayan, düşük satoshili, helal süt emmiş coinler arıyorum Smiley
Not: Elbette ki fiyatların kaça kadar çıkabileceğini kestirmek çok zor. Projelerini düzgün ilerletenler ve aktif olanlar önceliklilerim. Tavsiyelerinizi beklerim...
Pages:
Jump to: