Pages:
Author

Topic: Binance’den kaldırılan kripto paralar, sert düşüyor! - page 2. (Read 358 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
şimdi sövecem ayıp olacak, diğerleri için yorum yapmiyim ama örneğin bytecoin daha gireli kaç ay oldu. kardeşim pump/dump coini olduğunu sağır sultan bile biliyor. ne sikime soktunda şimdi delist ediyorsun. adam olan delist sebebinide açıkça yazar. binance yedi naneleri böyle delist ederek temizleyemez.  daha şeffaf olmak zorunda
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Binance borsası kripto paraların değişiminde çok önemli bir yer tutuyor. Bu borsaya giren coinlerin değerinin fırladığı gibi çıkan coinlerin geldikleri vaziyetleri de hep birlikte görmüş olduk bu vesileyle
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Bytecoin insanları mahvetti, arkadaşlarım içinde bu paranın stabil olmayışından dolayı çok paralar kaybetti, bugünde delist oluyor.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
İleride bunun gibi bir çok coinin binanceden delist olacağını düşünüyorum.Yani kripto Dünyası için kötü günler bizi bekliyor.Bakın ethereuma şu an 190 dolara indi.Bu piyasada hiçbir coinin garantisi yok..
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Binance'nin her dediğine inanasım yok, piyasayı yönlendiren bir borsasın, sen bu tokenleri ne doldurdun borsana turşu bidonu mu bu, şimdi ne diye çıkarıyorsun, çok paragöz oldukları bilinmeyen bir şeyde değil.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
bence dahada delist edilmesi gereken çok token var binance borsasında.özellikle bi ara vibe takip ediyorum hacim yerlere düşmüştü sonra ne olduysa bir günde 40m hacimlere ulaştı bunun gibi çok coin var.binance balinaları yada botları istediklerini yükseltiyor veyahut düşürüyor.
ileride daha çok delist göreceğiz sanıyorum
full member
Activity: 714
Merit: 125
Gayet normal zaten hali hazırda güçlü olsalardı Binance'in borsasında kalırdı, onlar da haklı bir gerekçeyle çıkarmışlardır, çıkarınca da tüm darbelere hassas br hale geliyor doğal olarak.
member
Activity: 392
Merit: 10
 İlk aşamada olumsuz gibi görünse, piyasanın satış yemesine neden olsa da oldukça doğru bir işlemdir bence.Bu piyasa belli kalite standartlarına ulaşmadıkça gelişemez,derinleşemez.Borsa platformlarının ciddi ilkeli çalışmaları son noktada yatırımcı lehinedir.
jr. member
Activity: 35
Merit: 2
Bu çöplüğe yakında holo ve pundix de düşer...
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
düşsün beter olsunlar. piyasa çöp dolu binance da çöpleri dolduruyordu. çöpler çöplüğe çöpler çöplüğe çöpler çöplüğe çöpler çöplüğe çöpler çöplüğe çöpler çöplüğe çöpler çöplüğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
newbie
Activity: 27
Merit: 0
hacimsizleri çıkarmak için geç bile kaldılar iyiden iyiye çöplüğe çevirmişlerdi
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Devamı gelecek olursa delistlerin bayağı karışacak ortalık demektir. Cryptopia da bir liste yayınlamış bir göz atın listeye, şimdilik hepsi shit koinler belki elinde olan vardır.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
binance bu piyasanın her şeyi olmuş durumda. orada listelenmek oldukça önemli, tabi oradan düşmekte bir o kadar kötü. koinlerin düşmesi oldukça normal.
full member
Activity: 630
Merit: 103
binance en büyük kalite borsa ve orada listelenen coin demek kaliteli coin demek. ortalama üstü büyüklükteki borsalarda delist olan coinler ciddi düşüş yaşıyorken binanceın delist etmesi bu coin kalitesiz anlamına geldiğini düşündürüyor ve çok büyük değer kaybetmelerini de normal hale getirmiş oluyor
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Bu delist darbesini daha önce yemiş biri olarak özellikle bu zamanlarda çok dikkatli olmalarını ve arar ara hacimleri kontrol etmelerini öneririm. Ha birde özellikle duyurular kısmını her girişinizde sıkılmadan okuyun delist olayları duyurular kısmında yazar. Ben poloda sırf o duyuruları okumadım diye paramı oldukça eritmiştim, insan kafasını duvarlara vursada iş işten geçmiş oluyor.
brand new
Activity: 0
binance gibi büyük bir borsadan diskalifiye edilmek hangi coini etkilemez ki son zamanlarda binance önüne gelen coini bünyesine katar olmuştu bana kalırsa listesinden çıkaracağı başka coinlerde olmalı
member
Activity: 574
Merit: 13
Binance veya diğer büyük borsalarda hacimi düşük olan coin ve tokenler hakkında dikkatli olmak lazım. Bu tarz haberleri görebiliriz. Bazı coinlerin işlem hacimleri çok aşağılara indi. Bu nedenle borsaların delist haberleri gelebilir.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Piyasa kirliliğinden başka birşey değil zaten. Düşsünler düşeceği kadar. Bize güvenilir ve sert düşüş yaşamayacak coinler lazım. Yatırımcıların birçoğu piyasadaki çöp coinler yüzünden mağdur oldu zarara uğradılar. Umarım silinip giderler bu çöp coinler.
jr. member
Activity: 185
Bunların girmesi zaten başlıbaşına bir dert. Çok fazla sayıda coin girmeye başlamıştı zaten. İş yapmayanlar çıkarılsın bi zahmet. Cebini dolduranlar doldurdu bunlarla
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Binance, önemli bir kripto para borsası.Coinler alınması satılması elbette önemli.binance gibi borsalarda coinler için önemli bir vitrindir. Bu vitrinde kalıcı olmak için coinlerinizin arkalarında durmaları gerekir. Projelerine sadık ve yenilikçi olmak şart. Coinlerinizin arkasında durmazlar da elbette bu tür sonuçlar olur.
Pages:
Jump to: