Huobi'nin geçmişte ve halen yaptığı wash trade, Huobi token hakkında şeffaf olmaması bana güven vermiyor.
Yine de global anlamda tanınan bir kripto para borsasının Türkiye'nin büyük bir pazar olduğunu farketmesi ve buna yönelik çalışmalar yapması hoş bir durum. Bundan daha önce kullanıcıların Huobi'nin wash trade yaptığına dair soruları ve Huobi token hakkında daha şeffaf olunması gerektiğinin dile getirilmesi ekip tarafından cevapsız bırakıldı. Ayrıca, Huobi Prime üzerinde yapılan Initial Exchange Offeringlerin de Binance'ninki gibi özenle hazırlanıldığını düşünmüyor geçmişte yapılan
Emogi Network projesini incelemenizi tavsiye ediyorum. Bu proje Huobi'nin Prime'sinde yayınlandığında alan adı sadece 3 hafta önce alınmıştı. Bu da Huobi'nin birçok shitcoini listeleyen klasik bir alternatif kripto para borsası olduğunu kanıtlıyor.
Bu kadar gömdükten sonra iyi şeylerden de bahsedelim. Türk kullanıcılarına %0.07 (en düşük olduğu iddia edilen) komisyon oranı uygulanacağı söyleniyor.
Bunun hoş ve değerlendirilmesi gerekilen bir jest olduğunu düşünmekle beraber süre sınırı olup olmadığını merak ediyorum.
Ayrıca,
Huobi, Bitcoin ve blok zincirinin çalışma mantığını yeni başlayan kullanıcılara daha kolay bir şekilde anlatmak için
Blockchain 101 adında çok hoş, kısa animasyonlar hazırlamış. Bunu kripto paralar hakkında araştırma yaptığım sürede farketmiştim. Bu videoları izlemek için orta-seviye İngilizceniz olması gerekiyor ya da altyazılardan otomatik İngilizce > Türkçe tercümeyi açabilirsiniz ki video üzerinde kullanılan dil düzgün olduğu için tercüme iyi oluyor.