Pages:
Author

Topic: Binance'e yeni girmiş coinlerin pump yemesinin önüne geçilebilir mi ? - page 2. (Read 295 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim şey bu pump yeme olayının önüne geçilip geçilemeyeceği çünkü eğer düzenli takip etmiyorsanız size zarar ettirebilecek bir durum bu. Eğer elinizde yeni girmiş bir coin varsa satmadan önce beklemek gerekiyor. Benim merak ettiğim şey ise bu durum hep bu şekilde devam eder mi ?
Umarım vereceğiniz yanıtlar benimle birlikte merak eden başka insanları da bilgilendirir.

Pump değil ama yükselmesi normal dir. Yeni bir borsaya giren coin in değerlenmesinin birçok sebebi var.

* Ekibin çalıştığını gösterir
* Topluluğun çoğaldığını gösterir.
* Değişim yapabilecek yerlerin çoğalması herkezin işine gelir.
* Bilinilirliği artar.
* Takas seçenekleri çoğalır.

V.S.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Bir çok pump olayını proje ekibi kendisi yapıyor, olmadı balinalar yapıyorlar. Bir süredir borsaların kendisinin de pumplara etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bu durum bizim gibi sıradan yatırımcıların önüne geçebileceği bir durum değil malesef çünkü bizler bireysel hareket ediyoruz ve piyasaya etkimiz yaptığımız yatırım kadar olabiliyor.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Coinler kendileri için sık sık manipülasyon yapmaya çalışıyorlar, önüne geçilmesi çok zor.
full member
Activity: 378
Merit: 103
bence bu tamami ile coinin ekibiyle alakalı bir durum. birçoğu kendileri pumpluyor çoğu zaman hacim artınca da ellerindekini azar azar çıaktıyorlar.
member
Activity: 560
Merit: 12
Adamlar tek başına wavesi pumplamıştı ilk girdiği gün. Binancedekiler ayrı bir kafada yani Kısacası oradaki balinalara kalmış bir şey
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim şey bu pump yeme olayının önüne geçilip geçilemeyeceği çünkü eğer düzenli takip etmiyorsanız size zarar ettirebilecek bir durum bu. Eğer elinizde yeni girmiş bir coin varsa satmadan önce beklemek gerekiyor. Benim merak ettiğim şey ise bu durum hep bu şekilde devam eder mi ?
Umarım vereceğiniz yanıtlar benimle birlikte merak eden başka insanları da bilgilendirir.
Pages:
Jump to: