Pages:
Author

Topic: Binance’in Notre Dame’a Bağış Toplaması Tepki Çekti - page 2. (Read 481 times)

member
Activity: 532
Merit: 22
reklam reklamdır avrupanın göbeğinde böyle bir yangın olmuş ve zhao yaptğı az bir miktar ile. ( binance nin karı düşünülünce az dedim) reklamını yapmış. belkide boğa nın fitilinin bu yangın ateşleyecek.
full member
Activity: 742
Merit: 112
700 milyon euro toplandığı açıklandı, ne kadar doğru bilemem ama bağış sıkıntısı yok ki. senin notre dame için bağış toplamandan daha acil ihtiyacı olanlar var aslında. bu tarz eleştirileri anlarım. ayrıca zengin ülkeler tamam yıkıldı artık yenisini yapmıyoruz diyemez.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Bunun çeyreğine bile ihtiyaçları yok. Vatikan’ın cepleri derindir. – XXIII
en güzel yorum bu olmuş bence Grin Grin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Birileri iki gram bilgisiyle Binance’yi eleştirmeye kalkmış, herifler cebinden çıkmayan 3.17 Bitcoin ile dünya çapında bir konuda kendi reklamlarını yaptılar. Bunun dışında bağışlar sadece oraya değil, elin kapkara Afrikalısına da yapılıyor. Binance’nin nerelere yardim yaptiğina bakin biraz, bakmadan da yorum yapmayın.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
apateist adamım o sebeple de çok umrumda değildi zaten dini bir yer için yardım yapılacak olması.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Crypto Bitlord dediğine aynen katılıyorum. Sen en büyük borsalardan bir tanesisin yardıma gerek olmadan kendin versen bu kadar tepki çekmezdin Binance.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
İsim duyurmak açısınan baktığımzda haklısınız evet ama açlık için çocuk ölümleri için fonlar oluştursa bu camia çok daha fazla sempati toplar.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Her boku eleştiriyoruz ama adamlar reklam yapmaya çalışıyor.Bırakın yapınsınlar.Cz de açıklama yaptı zaten.Her yere sokalım kriptoları neden abuk sabuk yorumlar yapıyorsunuz diyor.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Tepkiler bence de haklı suyunun çıktığını düşünüyorum bu bağış işinin. ! milyar euro toplandı neredeyse.
member
Activity: 630
Merit: 37
olay aslında din olayı değil 800 yıllık bir gotik mimari kısaca tarih yok oldu adamlar güzel bir şey yapmışlar neden tepki çekmiş çok saçma olay vatikan olayı değil tarih meselesi bunu idrak edemiyor salaklar
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Bu fiyatlardan BNB alan varmidir acaba. IEOlar falan tamamda, bu piyasada 15-20% alan satip cikiyor zaten, bu mali sonunda eth, neo gibi sisirip yine birinin eline verecekler anlasilan
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Eğer Binance borsası kurumsal olarak kendisi yüklü bir bağışta bulunsaydı; ve buna artı olarak müşterilerine bağış kampanyasına destek çağrısı yapsaydı çok daha şık olurdu.
Gördüğüm kadarıyla kendisi bağış yapmamış, sadece müşterilere çağrı yapıyor. Bence de şu haliyle yapmacık olmuş. Bir şeyler yapıyormuş gibi görünmüşler. Avrupaya göz kırparken, gözleri çıkacak!
member
Activity: 291
Merit: 11
O güzelim Haydarpaşa Garının çatısı yandığında ülkemde bu kadar dikkati çekmemişti. Oda tarih buda tarih.!!

Not: Kusura bakmayın konuyla alakası yoktu ama dayanamadım  Cheesy
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Zhao dan popülist yaklaşımın kralı.. Ulan senin neyine katedral demezler mi? demişler zaten. Bir fon oluştur ve de ki Afrikada aç çocukları doyuracağım, Afrikada su kuyuları açacağım, savaşta ailesini kaybeden çocukların eğitimi-barınmasına destek vereceğim. Ama olur mu? beyimiz nerde reklam orada.. Bu Zhao tam bir Zavallı
full member
Activity: 742
Merit: 140
Sırf reklam olsun diye yapılan bu zevzeklik ve kaypaklık midemi bulandırıyor.

Alt tarafı tarihi bir kilise ve Fransanın sorumluluğunda. Fransa ekonomisi Almanyadan sonra AB nin 2. büyük ekonomisi. Dünyada açlıktan ve savaş yüzünden ölen çocuklar varken bütün kaypaklar Fransız tarihi hastası olmuşlar. Fransa hükümetinin bağış istemesinin dilencilikten ve rant sağlamaktan başka amacı yok.

Fransızların paraya değil gurura ihtiyacı var çünkü onlarda hiç yok.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Papanın da fransanın da parası çoktur. Yüzlerce milyon dolar. Belki bir milyar dolardan fazla para toplanmıştır. Aq bin tane kilise kurarsın o paraya nereye harcıyorsunuz?

Onca aç çocuk kadın varken götüne girsin o bağışçıların o para
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
700 milyon euro bağış biraz fazla değilmi bir katedral çatısı en fazla 1 2 milyon euro ile yeniden eski haline getirilebilir. Binance aetan bu parayı ne yapar bilemem ama tepkileride çok umursayacaklarını sanmıyorum.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Din gibi kutsal öğelerin firmaların reklam kampanyalarında kullanılması gerçekten çok acı, bu adamların dini imanı para, ben burdaki iki yüzlülüğe tahammül edemiyorum. Bir yandan yardım bir yandan da reklam yap. Ayrıca o kadar toplanan paranın da katedralin restorasyonuna kullanılacağına da inanmıyorum.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Şık bir düşünce gibi görünebilir ama tamamen popülist bir aktivite. Maksat Avrupa'da açılan platformunu reklam etmek. Yine de reklam dahi olsa insanlığa bir faydalı olmaları kayda değer. Ama gerçekten bunu gizli kapaklı yapabilseler... Bir elin verdiğini diğeri görmeden...

Tamamen reklam amaçlı hocam. O katedral ilk gün 500 milyon euro topladı zaten. Onun gibi 5 tane daha yaparlar . Zhao nun ki tabiri caizse bok yemek..
member
Activity: 378
Merit: 14
Şık bir düşünce gibi görünebilir ama tamamen popülist bir aktivite. Maksat Avrupa'da açılan platformunu reklam etmek. Yine de reklam dahi olsa insanlığa bir faydalı olmaları kayda değer. Ama gerçekten bunu gizli kapaklı yapabilseler... Bir elin verdiğini diğeri görmeden...
Pages:
Jump to: