Pages:
Author

Topic: Binance.je sonunda acildi. - page 2. (Read 696 times)

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
January 18, 2019, 02:30:25 AM
Bu platform büyük ihtimalle binance'ın regüle edilmiş yeni hali olacak ve şu an bildiğimiz binance borsası içinde barındırdığı shit coinlerden kurtulup bu borsaya doğru kayacak gibi duruyor. Şimdiden kayıt olup yerimizi almakta fayda var.
full member
Activity: 122
Merit: 100
January 17, 2019, 06:42:51 PM
20 euro iyi para. Binance güzel borsa. O zaman kyc yapmak dışında başka eksik yok demektir. Komisyon durumları ne kadar bilgi var mı? Genelde kredi kartı yatırımlarından %10 civarı kesiyor siteler
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
January 17, 2019, 06:38:05 PM
Bence de ilk 5000 dolmuş hatta 25000 dolmuştur ama umut fakirin ekmeği. Bir umut kayıt olduk bakalım. En güzel yanı reel para birimleri olan euro ve pound ile işlem yapabilme imkanı getirilmiş. Bu yeni kullanıcıyı piyasaya çekmek için harika bir kapı olacak. Buralar değerlenir demedi demeyin. Hatta boğa fitilini ateşleyecek gelişmelerden biri bu olabilir. Çünkü insanların çoğu şu anda piyasaya kolayca girmenin yollarını arıyor. Ben ümitliyim . İnşallah güzel şeyler olur.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
January 17, 2019, 02:47:54 PM
Euro ve sterlin var .İlerde Türk lirasının gelmesi ihtimali de varmış. Aracı kuruluş olmadan para yatırma çekme olursa süper olur.
member
Activity: 462
Merit: 10
January 17, 2019, 01:59:58 PM
Bilgi için teşekkürler güzel bir bilgilendirme olmuş şunu eklwmek istiyorum arkadaşlar 20 euroluk ödül sadece trade yaptığınızda fee ücreti konusunda size avantaj sağlayacak. Yani o parayı çekmek gibi bir ihtimal yok.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
January 17, 2019, 06:49:53 AM
Binance Böyle güzel adımlarla adından birkez daha söz ettirdi.Ancak şu 20 Euro sadece Fee yerine Trade kullanabilseydik çok daha güzel olurdu.
full member
Activity: 616
Merit: 108
January 17, 2019, 06:05:59 AM
Türkiye için ne gibi bir faydası oldu anlam veremedim, dolar gönderip işlem yapacak bitstamp gibi bir borsa zaten vardı.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
January 17, 2019, 04:35:28 AM
Piyasa açısından gayet olumlu ve güzel bir gelişme. Avrupa coğrafyasından kripto camiasına katılımı arttiracaktir
member
Activity: 539
Merit: 20
January 17, 2019, 03:06:46 AM
bu piyasada en çok güvendiğim kurumlardan birisi Binance'dir. her konuda kendini ispat ettiğini düşünüyorum .sürekli kendilerini geliştirmeleri ve yaptıkları yenilikler ile insanların ilgisini daha çok çekiyorlar.
member
Activity: 742
Merit: 19
January 17, 2019, 02:52:00 AM
Binance'nin yeni borsada kripto piyasası için olumlu.Artık borsada euro ile direk kripto piyasasına giriş yapılabilecek.Kripto sektörünün gelişmesi açısındna güzel adımlar.Binance'nin yeni borsasının ilerleyen süreçte diğer borsasının yerine geçip geçmeyeceğini göreceğiz.
member
Activity: 1106
Merit: 25
January 17, 2019, 02:43:33 AM
bilgilendirme için teşekkürler hocam. refli link paylaşmak yasak muhtemelen id yazmak da yasaktır bence tedbirli olun siz de.

tamamdir hocam, kaldirdim zaten.tesekkürler bilgilendirme icin.

Neden böyle bir yasak korlar anlamam doğrusu ama ben refi kopyalamıştım.

Bir şey soracağım, mevcut binance hesabımızla login olabiliyor muyuz, yoksa yeni hesap mı oluşturmak gerekir?
Bugün ben de kayıt oldum. Ancak verilen ödül çekilemiyor galiba ya da sadece komisyonlarda mı kullanılacak bu konu net değil. Normal Binance hesabı ile girilmiyor diye biliyorum. Öyle olsa ödülü nasıl dağıtacak ki.
Binance'in yaptığı önemli bir atak bence. Çok kullanılacağını düşünüyorum.

Sıfırdan üye oluyorsun. Önce 2fa yi aktif hale getiriyorsun ondan sonra kyc işlemlerini yapıyorsun. Verecekleri 20 euro fee ücreti olarak kesilecek. Tıpkı binancede olduğu gibi referans sistemi var.
full member
Activity: 742
Merit: 112
January 17, 2019, 02:30:13 AM
binancenin avrupa ve ingiltereye açılmasını hızlandıracak borsa olmuş. sterlin ve euro türünden para birimleri ile direkt borsada işlemlerin yapılmasını cazip bulanlar olacaktır. hani neden dolara, stabilcoinlere bağımlı olalım ki diyenlere hitap edecektir.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
January 17, 2019, 01:55:16 AM
Ben 5000 kişi arasına gireceğimi düşünmüyorum o yüzden hiç girip kyc falan yapmayacağım umarım 20 euronuzun hayrını görürsünüz  Grin o parayı bozdurmakta sıkıntı zaten
full member
Activity: 784
Merit: 120
January 16, 2019, 05:20:56 PM
Binance'nin sitesine katıldık üyeliği onayladık vs. İlk 5000 kişi arasına girdiğimizi nasıl anlayacağız. Bununla birlikte 31 Ocakta bahsi geçen ödül verilecek. Peki verilecek ödül Euro olarak mı yoksa alım satımlarda kullanılmak üzere 20 Euroluk fee ücreti mi verecekler. Bu konu hakkında tam bilgilenmek lazım.
Rdu
jr. member
Activity: 224
January 16, 2019, 05:05:14 PM
Binance'yi her zaman böyle atılımlarından dolayı takdir ediyorum, teşvik konusunda çok başarılılar ve sürekli gelişme gösteriyorlar. Ayrıca verilen katılım hediyesi de gayet güzel hiç yoktan gelen bir para sonuçta. Bence vakit kaybetmeyin.
jr. member
Activity: 196
January 16, 2019, 03:38:09 PM
bilgilendirme için teşekkürler hocam. refli link paylaşmak yasak muhtemelen id yazmak da yasaktır bence tedbirli olun siz de.

tamamdir hocam, kaldirdim zaten.tesekkürler bilgilendirme icin.

Neden böyle bir yasak korlar anlamam doğrusu ama ben refi kopyalamıştım.

Bir şey soracağım, mevcut binance hesabımızla login olabiliyor muyuz, yoksa yeni hesap mı oluşturmak gerekir?
Bugün ben de kayıt oldum. Ancak verilen ödül çekilemiyor galiba ya da sadece komisyonlarda mı kullanılacak bu konu net değil. Normal Binance hesabı ile girilmiyor diye biliyorum. Öyle olsa ödülü nasıl dağıtacak ki.
Binance'in yaptığı önemli bir atak bence. Çok kullanılacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 280
January 16, 2019, 02:39:49 PM
Dünyaya kripto piyasasına herkese hayırlı olsun.Umarım herkes kazanırda güzel bir yıl geçiririz.Buralarda çok oyalandık çok zarar ettik.Bir an önce toparlarda piyasa işimize bakarız.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
January 16, 2019, 02:19:34 PM
Güzel gelişme gösteriyor Binance.Nereden nereye geldiler.Çalıştıktan sonra başarmak gerçekten gerçekleşiyor.Zamanında,güçlü ve inanarak girmek yetiyor.Kripto piyasası için güzel gelişmeler.Şu an piyasa pek iyi olmasada  bu hareketler yeni yatırımcıya güven verecektir.
copper member
Activity: 224
January 16, 2019, 01:37:54 PM
Binancenin stratejileri çok hoşuma gidiyor. Adamlar bu işi biliyorlar. Dünyanın önde gelen borsalarından olmadığı stratejilerinden belli oluyor. Bende sabahtan 2 kere kyc yaptım ama ikisindede red yedim. Sonra bıraktım. Arkadaşların tavsiyelerinden sonra yeniden deneyeceğim.
full member
Activity: 602
Merit: 118
January 16, 2019, 01:13:03 PM
Binance böyle giderse cryptoda gücü elinde tutacak. Şuan için zirvede olan bir borsa rakibinin olmaması bence iyi değil. Okex poloniex gibi borsalar çok geride kaldı. Umarım onlarda bir yenilik ile karşımıza çıkar.
Pages:
Jump to: