Pages:
Author

Topic: Binance'nin bilinmeyen muhteşem özelliği (2 dk önce keşfettim :) - page 5. (Read 1322 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Zaten Monetha'nin gelistirici ekibinin tirt oldugu su resimden belli.

Ideal bir yazilimcinin önünde en az iki tane en kötü 20 inc'lik ekran olur. Yil olmus 2018 bunlarin koymuslar önlerine birer tane 14 inc ekran. Bununla ne gelistirebilirsin ki?

Tam bir rezalet mth biteli çok oldu şimdi bir kaç kişinin daha eline verdikleri zaman coinin delist olma zamanı gelmiştir.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Hala iyi kazançlar elde etmek için fırsatların olduğunu düşünüyorum. ICO lardan soğumuştum şimdi fiyatları görünce biraz iştahlandım bakalım sağlam bir şey denk gelirse yatırım yapabilirim.
member
Activity: 504
Merit: 12
binance bizlere bir sürü yanilik ve kolaylıklar sunmuş ama böyle detaylı bir kılavuz gibi bişey olmadığı için sürekli şaşırıyoruz yeni şeylerle
jr. member
Activity: 154
Ayıp 2 aydır vardı zaten defalarcada yazıldı yeni bir şey değil.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Gerçekten güzel bir keşif, uzun zamandır binance kullanıp hiç dikkat etmediğim bir husus demekki kurcalamak gerekiyormuş biraz Smiley
full member
Activity: 686
Merit: 104
elinize sağlık hocam bu özelliği bilmiyordum anlatmanız iyi olmuş meritleri de haketmişsiniz artık alım satım yaparken dikkat edilecek bir yer gibi görünüyor
full member
Activity: 420
Merit: 117
Güzel özellikmiş. Burada sabrın önemi anlasılıyor nerdeyse kaybettiren yok.
member
Activity: 411
Merit: 21
Zaten Monetha'nin gelistirici ekibinin tirt oldugu su resimden belli.

Ideal bir yazilimcinin önünde en az iki tane en kötü 20 inc'lik ekran olur. Yil olmus 2018 bunlarin koymuslar önlerine birer tane 14 inc ekran. Bununla ne gelistirebilirsin ki?
full member
Activity: 392
Merit: 103
Gerçekten 2-3 yıl önceki icolara yatırım yapanlar manyak para kazanmış umarım günümüzdeki icolar içinde 2 3 sene sonra aynı şeyleri sözleriz güzel bir özellikmiş bu arada
member
Activity: 378
Merit: 11
Monetha beni de şaşırttı, ico fiyatını daha önce hiç incelememiştim ama bu kadar konuşulan bir coinin bu halde olması gerçekten enteresan  Smiley
jr. member
Activity: 420
monetha alayım acaba?
brand new
Activity: 0
Merit: 0
alacaksak geçmişini bilelim ki geleceği düşünelim teşekkürler
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
amk bı tek monetha $0.1600 -20.95%  ıco fıyatının altında sanırsam 10-15 taneye baktım hepsı %5000 % 1000 % 500 lerde mth eksı 20 lerde saka gıbı :F bu ne zaman duzelcek gorecez Cheesy
Ahahahahaha
Monetha'nın makus kaderi Cheesy
Monetha ekibi hala çalışıyor adamlar çalışkan ama bi yerde tıkandılar sanırım. Sürekli ekibe yazılımcı alma ilanı çıkarıyorlar. Bi kaç kıvrak zeka yazılımcı girse ekibe bir anda yükselecekler gibi bi his var içimde Cheesy
full member
Activity: 672
Merit: 110
amk bı tek monetha $0.1600 -20.95%  ıco fıyatının altında sanırsam 10-15 taneye baktım hepsı %5000 % 1000 % 500 lerde mth eksı 20 lerde saka gıbı :F bu ne zaman duzelcek gorecez Cheesy
member
Activity: 784
Merit: 18
Vay be ne değişik özellikmis. Hep merak ederdim coinin ilk giriş fiyatını. Sağol hocam işimize bayağı yarayacak
full member
Activity: 392
Merit: 100
olum monetha çok komik lan.  Cheesy Cheesy Justas da gay
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Evet. başarılı bir post. kesinlikle merit'i hakkediyor ancak doğru başlık altında açılmamış,
bu bağlamda postunuzu servisler altına kaydırmanızı tavsiye edeceğim.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Bak bunu hiç bilmiyordum güzel oldu. Özellikle yeni giren coinlerin ico fiyatlarına bakmak lazım. Yüksek fiyattan almamak için.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Konu için teşekkürler gayet güzel ve faydalı bir içerik olmuş aslına bakarsanız uzun süre sektörde tutunabilirseniz en az x50 garanti gibi bunun göstergesi çoğu coin ilk fiyatına göre uçuk artışlar göstermiş burdan bakıp ico fiyatının altındakilere gömün bir sene bekletin elbet kazandıracaktır burada asıl olması gereken 1 sene bekleyebilmek işte bu en zor olan şey Grin
member
Activity: 210
Merit: 10
Farkli coinleri urlyi degistirerek denedim ama olmadi sadece binance kendi borsasinda bulunanlari eklemis Smiley
Pages:
Jump to: