2- CZ'nin paraları alıp kaçmak için hiçbir sebebi yok. 2 yıl önce paraları alıp kaçma CZ diye twit atan birine "paraları alıp kaçsam hayatım berbat olur niye yapayım" diye cevap vermişti. Milyar doları olan adam itibarını yerle bir edecek ve hapis korkusuyla yaşayacak. Ne için? Para için. E zaten parası var. Karlı bir şey değil CZ için.
3- BNB daha önce de sert iniş çıkışlar yaptı. 25 dolardan 4 dolara gittiğinde de gemideydim mesela. Altcoin piyasasında iniş çıkışlar normal.
4- IEO'larla millete yüksek fiyattan BNB geçirmeye çalışmış olabilir mi CZ? Olabilir. Fakat görünüyor ki kendisi de BNB fiyatından memnun değil. Millete tepeden BNB satayım derdinde değil gibi pek.
Neredeyse her konuda katılıyorum. Adam zaten her gün milyon dolar kazanıyor. Neden bunu riske atsın? Tek yapmaya çalıştığı şey kendini geliştirip sürekli gündemde kalmak. Bunu yapmaya çalışmasına da kimse bir şey diyemez herhalde. Çürük de olsa domateslerini satmaya çalışacak adam. Siz olsanız ne yapardınız? Bırakır mıydınız? Eğer cevabınız evetse, neden Binance'ın sahibinin bizler değilde, CZ olduğunu açıklamış olursunuz...