Pages:
Author

Topic: Binance'nin IEO lardan millete kitlemesi.. (100 dolar olcak diyenlere) - page 2. (Read 337 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
1- Binance hırsızlık yapmadan da çuvalla para kazanıyor.

2- CZ'nin paraları alıp kaçmak için hiçbir sebebi yok. 2 yıl önce paraları alıp kaçma CZ diye twit atan birine "paraları alıp kaçsam hayatım berbat olur niye yapayım" diye cevap vermişti. Milyar doları olan adam itibarını yerle bir edecek ve hapis korkusuyla yaşayacak. Ne için? Para için. E zaten parası var. Karlı bir şey değil CZ için.

3- BNB daha önce de sert iniş çıkışlar yaptı. 25 dolardan 4 dolara gittiğinde de gemideydim mesela. Altcoin piyasasında iniş çıkışlar normal.

4- IEO'larla millete yüksek fiyattan BNB geçirmeye çalışmış olabilir mi CZ? Olabilir. Fakat görünüyor ki kendisi de BNB fiyatından memnun değil. Millete tepeden BNB satayım derdinde değil gibi pek.

Neredeyse her konuda katılıyorum. Adam zaten her gün milyon dolar kazanıyor. Neden bunu riske atsın? Tek yapmaya çalıştığı şey kendini geliştirip sürekli gündemde kalmak. Bunu yapmaya çalışmasına da kimse bir şey diyemez herhalde. Çürük de olsa domateslerini satmaya çalışacak adam. Siz olsanız ne yapardınız? Bırakır mıydınız? Eğer cevabınız evetse, neden Binance'ın sahibinin bizler değilde, CZ olduğunu açıklamış olursunuz...
newbie
Activity: 30
Merit: 0
1- Binance hırsızlık yapmadan da çuvalla para kazanıyor.

2- CZ'nin paraları alıp kaçmak için hiçbir sebebi yok. 2 yıl önce paraları alıp kaçma CZ diye twit atan birine "paraları alıp kaçsam hayatım berbat olur niye yapayım" diye cevap vermişti. Milyar doları olan adam itibarını yerle bir edecek ve hapis korkusuyla yaşayacak. Ne için? Para için. E zaten parası var. Karlı bir şey değil CZ için.

3- BNB daha önce de sert iniş çıkışlar yaptı. 25 dolardan 4 dolara gittiğinde de gemideydim mesela. Altcoin piyasasında iniş çıkışlar normal.

4- IEO'larla millete yüksek fiyattan BNB geçirmeye çalışmış olabilir mi CZ? Olabilir. Fakat görünüyor ki kendisi de BNB fiyatından memnun değil. Millete tepeden BNB satayım derdinde değil gibi pek.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Hocam dediğinize katılıyorum lakin borsanın mantığı bu zaten. Ne demişler burası borsa kim kime korsa!
Ben hiçbir ieo ya zaten girmedim ama özellikle bilet çıkan ve akabinde üç beş bir şey kazananlar hep övgü dolu sözler söylerken, elinde kalan pişman oldu hep. Tabi kazanmadığı halde sallayan da çok fazla.
Bu ieo muhabbetlerinden tek kazançlı çıkan binance oldu. Onun dışındakiler hep hava aldı.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
burada @bobita ile birlikte binance'nin piyasaya bu kadar hakim olması hakkında ilk eleştirileri getiren bizdik, ki hala da bu şekilde yazıyoruz. ama bu şekilde yazılan bir yazı ters tepki yapar. insanlar daha da sarılır borsaya:))

YANI ELLERINDEKILERIDE KITLIYOR BORSADAKI AVANAKLARA) ZATEN KIMSE EN TEPEDEN SATAMIYOR ALAN SATAN YINE KENDILERI OLUYOR

piyasanın % 90 bu şekilde işlemiyor mu? ben de birilerine en yüksekten kitlediğim gibi birileri de bir şekilde yeri geliyor bana kitliyor. ben burada binance'yi savunmuyorum. yine mevcut tekelleşme çalışmaları beni son derece rahatsız ediyor. yaşanacak ufak bir sıkıntı tük ekosistemi sarsacak şekilde olacak. insanların anlamadığı bu. bir de ne var? diğer borsalar yavşak yavşak takılacağına biraz binance'den işi öğrenseydi de bu kadar boşluk bırakmasaydı.

faiz verme olayı ise uzun zamandır bu piyasada olan bir şey. başka borsalar da belli oranlarda doge, xrp gibi koinlere zaten faiz veriyordu. yani ilk defa binance ile ortaya çıkmış bir olgu değil. (oranlar ayrı)

benim merak ettiğim ise binance'nin çin hükümetinden gizli de olsa bir destek alıp almadığı.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bizim insanımız şunu anlamıyor. Adamlar senin benim babamın oğlu değil şirket. Kendi çıkar ve karlarını düşünecekler. Beğenirsen yatırım yaparsın beğenmezsen çıkar gidersin. Verilen sözler var da tutulmadı mı? Bunlar hayrına para dağıtan insanlar değiller.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
E bu ieolar yokken nasıldı? icoya yatırım yapıyordun adamlar kaçıyordu paranın tamamı çöp oluyordu. Evham yapmayın boşuna.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
Borsanın kaçacağını düşünüyor olamazsın gerçekten. Günde kazandığı paranın haddi hesabı yok. İeo olaylarının da olayı bu yapacak bir şey yok parası olan kazanıyor.
newbie
Activity: 38
Merit: 0
Adamlar vurduuuu çıkar sen tokenlerin %10 unu ieoyla çekiliş yap kime çıktığını gösterme (en azından bi spreadsheet yap mk ) önceden rakamların son harflerini gösteriyordu o da yok...  Herneyse Tokenlerin %90 ı zaten alınmış oluyo yaniii bu toplam tokenlerin %90 ı nı satmıs vermiş promosyon etmiş takıma ayrılmıs vs vs ama ilk etapta hiç bir zaman nedense miktar ieo da satılan kadar olmuyor (YANI ELLERINDEKILERIDE KITLIYOR BORSADAKI AVANAKLARA) ZATEN KIMSE EN TEPEDEN SATAMIYOR ALAN SATAN YINE KENDILERI OLUYOR...

x3 x5 yaptı ayağına milleti çekip ha bire yukardan ellerine bırakıyorlar resmen tüm ieo larda aynı muhabbet iyi valla.... binancede önümüzdeki 5 yıl hangi token listelenecek bellidir kesin... toplam arzın cogunlugunu kek fiyattan topla sonra listele tepeden sat mantığıyla ne farkı var ki ben anlayamadım...

Biraz vursunlarda İEO lardan onlarıda delist ederler.... Hangi uçacak kaçacak projeleri delist etmediler kiii?

ieo larda şanslı cıkıp bilet vuranlar ve ilk anda satanlar götürüyorda geri kalanlar anca bakıyor...  BTC ETH XRP a faiz veriyormus e sendeki cüzdanda bizdeki ne bizim cüzdanda dururken niye faiz vermiyor bu meret?  

2.bir MTGOX olayı mı geliyor acaba diye düşünmüyo değil insan...

Sen tokeni cıkar karları cebe at karının %1 %2sini sahipleriyle paylaş ieolarda milyarlarca tokeni kitle millete eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonra binance uçuyorda kaçıyorda

40 dolarlara geldiğinde millet nasıl savunuyordu sanki sülalesine sövüyorduk eee noldu kardeşş kazandın mı? bilet çıktı mı bilet ondan haber et....

neymişşş

3 5 BINANCE TARAFTARLARINA bakıp yatırım yapmamak gerekıyormus

Pages:
Jump to: