Pages:
Author

Topic: Binance’te para çekme sorunu: Tüm kripto paralarda yaşanıyor - page 2. (Read 243 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Binance sürekli her halta girmeye çalışacağına sistemini unuttu sanırım.IEO,LENDING,STAKE,MARGIN,P2P,YEREL BORSALAR derken tabi para tatlı geldi.Okuduğum bir habere göre ise sürekli hack saldırıları alıyormuş.Paranın yarısını çektim oradan.Aylardırda trade yapmıyorum.Artık binanceden daha ağır piyasayı çökertmeyen bir borsa arıyorum.Bittrex en büyük alternatif ama orada da abd yüzünden ciddi kullanıcı problemleri oluyormuş.

Bu binance ın başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmedi. ne işmiş arkadaş. resmen her hafta sorunlar yaşanıyor borsada, bence bunların kendilerine bir çeki düzen vermeleri lazım ki, bir şekilde gelecekte rahat etsinler yoksa sürekli böyle problemlerle karşılaşırlar. bu problemlerin sonucunda da bnb koinin fiyatı istikrarsız kalır. bir şekilde yükselmez, hatta düşer. bu adamların kendilerini toparlaması lazım.
hero member
Activity: 1928
Merit: 799
Tüm borsalarda zaman zaman olabilecek şeyler aslında ama biraz popüler ve göz önünde olunca işte insanlar bunu sorun olarak algılayabiliyor. Genel olarak borsalar wallet kapama ve para çekimlerini durdurmayı çok sık yapabiliyor özellikle poloniex bu konuda efsanedir.. şimdi girip bakmadım ama muhtemeldir yine 8-10 tane coin çekimi kapalıdır. Bana kalırsa gayet normal şeyler ve  çok sık kullanıldığı için düzenleme, kontrol elbete yapılması gereken bir işlemdir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Binance sürekli her halta girmeye çalışacağına sistemini unuttu sanırım.IEO,LENDING,STAKE,MARGIN,P2P,YEREL BORSALAR derken tabi para tatlı geldi.Okuduğum bir habere göre ise sürekli hack saldırıları alıyormuş.Paranın yarısını çektim oradan.Aylardırda trade yapmıyorum.Artık binanceden daha ağır piyasayı çökertmeyen bir borsa arıyorum.Bittrex en büyük alternatif ama orada da abd yüzünden ciddi kullanıcı problemleri oluyormuş.
member
Activity: 126
Merit: 53
Haber - Bilgi - Tarih
Kripto para borsası Binance'te tüm kripto paraları etkileyen para çekme sorunları yaşanıyor. Borsanın CEO'su problemi 1-2 saat içinde gidereceklerini söyledi.
Kripto para borsası Binance’te para çekme sorunları yaşanıyor. Borsanın kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, Twitter’dan tüm para çekme işlemlerini etkileyen bir sunucu problemiyle karşı karşıya kaldıklarını duyurdu.

Zhao, problemi düzeltmenin kabaca 1-2 saat alacağını söyledi. CEO, sorunun ne olduğunun tam olarak farkında olduklarını ve nasıl düzelteceklerini bildiklerini ekledi.

Zhao, son olarak kullanıcıların fonlarının güvende olduğunu ve alım satımın etkilenmediğini ifade etti.

Gelişmenin ardından Binance’in kripto parası BNB, bir miktar gerileyerek 17 doların altına indi ve şu sıralarda 16.90 dolardan işlem görüyor.

Son aylarda Binance’te sıkça yaşanan teknik problemler, borsada kesintisiz hizmetin önüne geçti.

https://uzmancoin.com/binance-para-cekme-sorunu/
Pages:
Jump to: