Pages:
Author

Topic: Binance.us geliyor peki ne değişecek ? - page 2. (Read 504 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
Binance us geliyor ama ABD yasalarına uyum sağlayabilecek mi.Abd izin verecek mi birde o tarafı var.Gerçekten sektör biraz farklı işliyor.Bu yasakların önüne geçmeye çalışıyor Binance ama ABD şu an katı bir tutumda.Ne olacak göreceğiz.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Kriptoparalar bağımsızdı değil mi 😂Devletler bir şey yapamaz onları etkileyemezdi falan filan . Ne bilinçsiz cümlelerdi . Şimdi sec bakkt ne diyecek diye ağızlarına bakıyorlar
member
Activity: 683
Merit: 16
Amerika yarın bir gün binance komple yasaklarsa şaşırmamak gerekir. Abd merkezli coinbase borsası önünü açmak için. Olmaz diye düşünenlere huawei örneği var. Zaten abd yasaklarsa binance borsası çöp olur kapanır bnb de çöp olur.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Binance sıkıntılı sektörlerde yer alan (yasalar, düzenlemeler vb anlamında söylüyorum) bir çok devasa global şirketin yaptığının aynısını yapıyor, değişik bir durum yok. Madem tek noktadan iş götürmek artık sıkıntılı, yerelde ve bulunduğu bölgenin şartlarına uyum sağlamış lokal oluşumlarla yayılırsın, 100 yıldır böyle yapılıyor zaten.
Ek olarak Binance Dex gerçekten dex mi, yoksa dexe benzer aslında gayet ex bir mecra mı, sormak isterim.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Ne değişecek bilmiyorum.Binance de bulunan hacim bölünür mü azalır mı.Eğer azalırsa pek iyi olmaz botlar tamamen kontrolü ele geçirirler.Bakalım iyi mi olacak kötümü göreceğiz.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Binance her kulvara giriyor.Dex,us derken liderliği kaptırmamak istedikleri açık.Şu an iyi gidiyorlar.Ekip yeni sürece uyum dağlıyor.Geleceğin dexde olduğunu görüp ona göre hamleler yapıyor.Şu an yolu açık gibi görünüyor.Us pazarında ne yapacak tutunabilecek mi göreceğiz.Bugünkü haber biraz olumsuz etkilemiş olsa da toparlayacak gibi duruyor.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Düşününce... BNB'nin planı sanırım şu: Her ülkeye yerel bir borsa yapacaklar. Fiatı burdan kabul edicekler. Ana sitede artık DEX olucak ilerde. Bu sayede yasal sorunları aşmış olucaklar. Sorarlarsa da DEX merkezsiz bizle alakası yok diyecekler.
Şuanki durumda özellikle amerikan-iran-çin yaptırımlarından korkuyorlar bu bariz belli oluyor. Yine dexten de komisyon alıyor ekip. Bu sayede tüm yasal sorunlar aşılır.

CZ'nin davranışlarından ve bnb'nin gelişmelerinden bunu okuyorum.
Gelecek DEX'te! (Olmaz sanırıyordum ama artık %80 eminim)

.us
.tr
.je
.sg
co.ug
vs... Bu kadar çok yerelleşmenin başka ne amacı olabilir!

member
Activity: 462
Merit: 42
öncelikle paylaşım oldukça bilgi verici, daha sonrasında ise bunun getileri ne olur veya götürüleri ne olur bunu şuan kestiremiyorum daha sonra yorumlar yapıldığında tekrar okuyacağım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
güzl bir çalışma olmuş elinize sağlık.
ancak bittrex'te 21 haziran itibariyle amerikalılara yasaklanan projelerin dışında hali hazırda yasaklı olanlar da var, mesela fetch dün listelendi bittrex'te ama yasaklı. 58 proje şu anda bu sıfatı taşıyor+32 sizin belirttiğiniz=toplam 90 proje eder. 249 proje listelenmiş bittrex'te 21 haziran itibariyle 90'ı "* These currencies can only be traded by non-US customers" grubuna dahil olacak...
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
son 6 ayda borsayı ziyaret eden baştaki ülkelere bakar mısınız:

- hindistan
- türkiye
- rusya
- brezilya
- vietnam

açıklaması: açız ulan aç:))

amerika'nın daha doğrusu sec'in dex tipi borsalar hakkında görüşü nasıl? sanki bir ara etherdelta'ya artistlik yapıyor diye hatırlıyorum.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Malumunuz borsalar Amerika'da faaliyet gösterebilmek adına bazı projeleri Amerikalı kullanıcılara kapatıyor. (Gate.io) (Bittrex) daha önce bu konuda hamlelerini gerçekleştirmişti. Binance'da binance.us hamlesiyle Bittrex gibi bölünerek bir nevi çözüm üretmiş oldu peki neler değişecek ?

* Piyasada dönen hacmin ve paranın büyük kısmının Amerika'lılara ait olduğu da göz önüne alındığında Binance.us giriş yapamayan birimler ciddi düşüşler sergileyebilir. Yada kendilerine alternatif yollar üretmeleri gerekecek.

* Amerikalı'ların kısıtlı seçeneğe sahip olacağını ve yatırımlarını bu kısıtlı seçenek üzerinden değerlendireceklerini düşünürsek Binance.us giriş yapan projeler pozitif ivmelenebilir. Para neticede kısıtlı seçenek arasında dağılım gösterecek. X altcoini artık alamayacağı için piyasayı terkedecek birilerinin olduğunu düşünmüyorum sadece piyasa içi dengeler kısmen değişebilir.

Fikir vermesi açısından günlük ziyaretçi sayıları grafiği:

* Bu değişiklikler borsalar için de ciddi bir sınav olacak borsalar alanında da doğru hamleler gelirse borsaların piyasadaki ağırlıkları değişebilir. Bu sorunu aşmaya yönelik çözümler üreten borsaların güçleneceğini düşünüyorum. Zaten hacimsel anlamda zorluk çeken borsaların ise daha da zor duruma düşme ihtimali çok yüksek.

Bir kullanıcı binance birimlerini Amerika borsalarında şu anda bulunup bulunmama kriterine göre listelemiş. Tabloyu paylaşıyorum.

Beyaz olanlar bulunmayanlar yani muhtemelen Binance.us'a dahil olmayacak birimler.

Bittrex'in sadece global versiyonda destekleyeceği ancak Amerika versiyonunda desteklemeyeceği birimlerin listesi:

ADT           CMCT   GO        MFT   QRL        XEL
AMP           DNT           GTO        MOBI   QTUM     XNK
BAY           DTA           HYDRO   NLC2   RFR
BCPT     ENG           IHT        NMR   STORJ
BLOCK   FCT           ION        PRO   STORM
BOXX   FLDC           LBA        PTOY   SWT

Gate.io listesi:

CNYX,EOS, XRP, TRX, XTZ,BTM,NAS,QTUM,NEO,GAS,XMR,BCN,XEM,WAVES,DCR,ONT,ONG,THETA,TFUEL.

Gate.io olayı daha geniş almış gibi görünüyor. Bittrex'te listeden çıkarılmayan birimlerin bir kısmını da çıkarmışlar. Kafaların karışacağı bir dönem bizi bekliyor.

Pages:
Jump to: