Pages:
Author

Topic: Bir anda piyasadan kaldırılan efsane ürünler - page 2. (Read 232 times)

legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
Tozlu kolalı jelibonlara acayip takıntılıydım çocukken ve tozsuz olanlarını hiç sevememiştim ancak bir gün bir paketin içinde bir tane tozlu olanından görüp hazine bulmuş gibi sevinerek almıştım 😁

Mentollü sigaralar diyebilirim başka olarak şimdi aparatla hallediyorsunda aynı tadı alamıyorsun.

Sonra golfün superman dondurması (2007-2008 falandı ilçede tek yer satıyordu golfü benden başkada o dondurmadan alan yoktu ve bir paketin neredeyse hepsi bedavalıydı paket bitene kadar 10-15 bedava dondurma yedim   Cheesy ). Bir ara kalkmıştı şimdi tekrardan var mı bilmiyorum algidanın buz parmak dondurması vardı limonlu harareti güzel kesiyordu.

Tabi buz parmak dondurmasıyla enerji içeceğiyle bir kombo yapıyordum yazın ortalarda atom karınca gibi dolanıyordum 😁
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
Eti şokoçok,kent mino,eti harby(bazı yerlerde hala satılsa da çok satılmıyor),ekşi yüz yine aynı şekilde.
Etinin yine alfabe krakeri vardı.
Tang toz içecek vardı hazır limonata tarzı direk tozu döküp su ile birlikte yapılıyordu.Ne güzel şeyler vardı şimdi herşey değişti o hazır paketlerdeki bisküvilerin zaten tadı yok. Piknik diye bisküvi vardı bide hala satılmıyor sanırsam o da.

Hepsinden önemlisi piknik bisküvi idi. Açlık için tam ideal bir bisküvi idi. Hocam bazı şeyler değişmemiş olsa bile tadı değişik. Mesela Çizi'nin eski tadı yok. Çocukluğumda ayır bir tadı vardı. Hatta şimdi son 1 sene de tadı iyice kaçtı. Çizi bile olmuş 3.25 TL daha 1 yıl önce 75 krş ya da en fazla 1 TL idi
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
Eti şokoçok,kent mino,eti harby(bazı yerlerde hala satılsa da çok satılmıyor),ekşi yüz yine aynı şekilde.
Etinin yine alfabe krakeri vardı.
Tang toz içecek vardı hazır limonata tarzı direk tozu döküp su ile birlikte yapılıyordu.Ne güzel şeyler vardı şimdi herşey değişti o hazır paketlerdeki bisküvilerin zaten tadı yok. Piknik diye bisküvi vardı bide hala satılmıyor sanırsam o da.
Pages:
Jump to: