Gençler merhaba,Bugün 8 Eylül 2018 ve şuan Ethereum Classic'in fiyatı 10.95 Dolar civarında seyrediyor. Biliyorsunuz ki önümüzde yani 30 Eylül 2018'de Etf kararı açıklanacak. Eğer Etf kabul edilirse Bitcoin fiyatı Mars'a gidecek şayet kabul edilmezse de yerin dibine gidecek. Bu durumdan tabiki de altcoinlerde etkilenecek. Bazıları çok ciddi derecede artacak. Bazıları ise yerin dibine boylayacak. Coinmarketcap sitesine baktığımızda anlık olarak sitede 1926 kripto paranın olduğunu görebilirsiniz. Hal böyle olunca insan gerçekten neye yatırım yapacağını şaşırıyor. Ama endişelenmenize gerek yok. Çünkü Ethereum Classic gibi bir can simidimiz var. Bitcoin düşüşlerinden fazla etkilenmeyen ve geleceği parlak olan bir coin. Saf hakiki Ethereum. Buraya şunu da not düşmek istiyorum. Şuan Bitcoin fiyatı 6188 Dolar civarlarında seyrediyor. Aşağıdaki görüntüden anlayacağınız üzere.
Kasım yada Aralık ayında Bitcoin fiyatında büyük yükseliş bekliyorum. Bu durumdan altcoinlerinde nasibini alacağını düşünüyorum. Bazı altcoinler astronomik ölçüde artışlar gösterebilir. En güvendiğim coin ise Ethereum Classic'tir. Tamam önümüzdeki Kasım yada Aralık aylarında fiyatı 100 Dolar olmayabilir veya ilkbahar aylarında da 100 Dolar olmayabilir. Ama birgün mutlaka fiyatı 100 Doları görecektir. Bu sene olmadı önümüzdeki sene olabilir. Niçin bunları yazıyorum peki? Milletimiz gözünü açsın ve gerçek bir yatırım enstrümanına yatırım yapsın diye yazıyorum. Aşağıdaki görüntüde Ethereum Classic'in Dolar bazında en düşük ve en yüksek seviyelerinin ne zaman görüldüğünü inceleyebilirsiniz.
Ethereum Classic Pow sistemini kullanıyor. Madenciliği aktif olarak yapılan bir coin. Aşağıdaki görüntü
https://etc.ethermine.org/ havuzundan yani pool'undan alınan bir görüntüdür. Aktif madenci sayısı 15334'tür. Genel yani toplam Hashrate gücü 7.0 TH/s'tir. Aktif madenci sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu sayının ilerde 100.000'i geçeceğini düşünüyorum.
2018 Şubat ayından beri borsadan kademeli olarak Ethereum Classic topluyorum. Aferim bana.
Aşağıdaki görüntü Excel kayıtlarımdan alıntıdır. Eğer Kripto denizinde yönünüzü bulamadıysanız Ethereum Classic tam size göre. Hazır fiyatlar düşüşe geçmişken en akıllı yatırım bana göre Etc'dir.
Not : Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmanızı yaptıktan sonra karar verin lütfen.