Pages:
Author

Topic: Bir devrin sonu - page 2. (Read 319 times)

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
October 17, 2022, 07:07:30 AM
Yıllar oldu hocam o devrin kapanalı sanırım bizim jenarasyon için. Şimdiki jenerasyon aynı şekilde devam ediyorlar oyunlar farklı, cafeler farklı belki tostun tadı bile farklıdır. Cs 1.6 vakti zamanında çok fazla oynuyorduk sabah git cafeye akşama kadar oyna dediğin gibi. Arkadaşlarla anlaşırdık herkes orada olurdu. Awm_india en meşhur haritalardandı aklımda kalmış.

Bir ara pişman olmuştum çok mu oyun oynayıp hayatımı kötüleştirdim acaba diye ancak yok valla hem eğlence hem de gelişim açısından paha biçilmez bir şey pc oyunu oynamak. FPS ayrı yararlı, strateji ayrı yararlı. En kötü ingilizceyi çok erken yaşta geliştiriyor. Sadece oyun oynayarak ingilizce geliştirmiş çok tanıdığım var. 'Fire in the hole' bile yararlı.
Bu bakış açısıyla çok doğru bir yaklaşım yapmışsınız. Birde CS.GO gibi fps türü oyunlarda rekabetçi modunda oynadığınız zaman satrançtan farkı yok hatta çok daha hızlı karar vermeniz gerekiyor bir çok hamle için. Saate tıklıyım da en doğru hamleyi düşüneyim diye bir durum yok anlık refleks anlık karar tamamen. İletişim konusunu söylemişsiniz zaten.
hero member
Activity: 1274
Merit: 680
October 16, 2022, 03:36:03 PM
Ortaokul arkadaşlarımla birbirimize inanılmaz sözler vermiştik ileride buluşup counter ve half life oynayacaktık ama çok çok uzun zaman oldu kimse kimseyle tek kelime konuşmuyor artık, buluşmayız da. İnsan hayatından yüzlerce saat verdiği bir şeyin bittiğini görünce duygulanıyor. Geçen gün ESG'nin oyunlar hakkında bir lafına denk geldim. Oyun oynamamış insanlarla muhabbet bile edilmiyor gerçekten, düz konuşma ve espriler aynı hızda olmuyor. Bir ara pişman olmuştum çok mu oyun oynayıp hayatımı kötüleştirdim acaba diye ancak yok valla hem eğlence hem de gelişim açısından paha biçilmez bir şey pc oyunu oynamak. FPS ayrı yararlı, strateji ayrı yararlı. En kötü ingilizceyi çok erken yaşta geliştiriyor. Sadece oyun oynayarak ingilizce geliştirmiş çok tanıdığım var. 'Fire in the hole' bile yararlı.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
October 16, 2022, 03:10:14 PM
Az mı teravih namazına gidiyoruz deyip şu cs ve half life oynamaya giderdik arkadaşlarla. Ara ara 1.6'yı kurar awp india serverlarında takılırım daha hiç cs go yu oynamadım bendeki de böyle bir bağımlılık işte Cheesy
hero member
Activity: 966
Merit: 764
October 16, 2022, 03:08:09 PM
Gençliğimizin vazgeçilmezi olan CS 1.5 ve 1.6 artık bazı internet kafelerden kaldırılıyor. Bir yandan hatırlattığı güzel anılar diğer yandan da o kadar yaşlandık mı ki düşüncesi içerisindeyim. Sabah gidip akşam çıktığım kafe günlerim, orada yapılan tostun lezzeti daha nice nice anılar. Hey gidi günler.

Pages:
Jump to: