Pages:
Author

Topic: Bir şeyler yap Türkiye ! - page 2. (Read 1478 times)

hero member
Activity: 504
Merit: 500
May 13, 2017, 04:23:41 PM
Merak ediyorum. Haber paylaşman için ödeme alıyormusun? Siteye hit çekmek için ödeme alıp paylaşım yapıyorsun sanırım, veya post kasıyorsun.  Konu dışının da konu dışı yazdığın şeyler Huh

Her ayın 15 inde maaşlar yatiyor odatv bu foruma epeyyi maaş veriyor diğer forumlarda az para var istersen senide oda tv müdürüyle tanıştırayım?
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
May 13, 2017, 03:43:59 PM
Merak ediyorum. Haber paylaşman için ödeme alıyormusun? Siteye hit çekmek için ödeme alıp paylaşım yapıyorsun sanırım, veya post kasıyorsun.  Konu dışının da konu dışı yazdığın şeyler Huh
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
May 13, 2017, 03:20:47 PM
İki akademisyen; Nuriye ve Semih. Açlık grevindeler. Haftalar oldu.

Bir şeyler yap Türkiye!

Dostlar;

Düşündüklerimi yazmak isterim, zor, ama isterim...

Üzülmemek elde değil. binlerce binlerce binlerce akademisyen ihraç edildi. Bunların arasında niye ihraç edildiğini bile bilmeyen binlerce suçsuz insan var. İşinden gücünden oldular. Hayatlarını adadıkları mesleklerinden uzaklaştırıldılar. Bazıları bir barış dilekçesine imza attığı için ihraç edildi, bazıları barış dilekçesine imza atan meslektaşlarının ihraç edilmesine tepki gösterdiği için ihraç edildi, bazıları hiç bir şey yapmadığı suçsuz olduğu halde ihraç edildi, şimdi dostlar; bu çağdaş denilen "yeni" denilen bir ülkede yaşanamaz. Düşünün; bir bilim adamı ne kadar zor yetişiyor. Birileri gelip bir çırpıda 5000 akademisyeni işinden atıyor. Bu haksızlığa tahammül edilemez. Bu insanlar bu ülkenin üniversite hocalarıdır; yapmayın.

Filanca siyasi konuda farklı düşünmek de suç olmamalı, yani filanca görüşün bir cezası olacaksa; bu halkın %49'u mu cezalandırılacak, pardon; yanlış dedim %100'ü mü?

Fazıl Say.

Yazının Devamı İçin : http://odatv.com/bir-seyler-yap-turkiye-1305171200.html
Pages:
Jump to: