Pages:
Author

Topic: Bir kaç satoshi ile satış duvarlarını etkisiz hale getirme yöntemi. 1.BÖLÜM - page 2. (Read 19572 times)

full member
Activity: 658
Merit: 153
Açık söyliyim trade işinden anlamam satış duvarlarıylada pek uğraşmam ama anlatımın çok güzel olmuş beğendim emek vermişsin anlatmışsın inşallah bi gün denerim bu taktiğini burda kalsın bu zamanı gelince açar bakarım.
Meritini verdim. Teşekkürler tekrardan.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
varya bunu nasıl düşünemedik bilemiyorum ama tam anlamıyla anladım Cheesy abi gerçekten çok farklı düşünen insanlar var.Bu işe yarıyorsa neden bizimle paylaşıyor onu anlamadım sadece.ama deneyeceğim teşekkür ederim.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
ben anlamadım hacılar bu işi. bilale anlatır gibi anlatsaydın keşke Cheesy bu kadar küçük bi rakamla nasıl balinacılık oynanabiliyor ki? balinalar bunu bot'larla yapıyorken hem de

genellikle apisi olmayan borsalarda çok etkili bu anlattığım Smiley
binance gibi yüksek hacimli borsalarda işe yaramayabilir.
api olmasın ki bot'lar çalışamasın balinalar da bizim gibi manuel takılsın diyorsun?
eyvallah o da mantıklı
buna bi kaç örnek borsa verebilir misin?
Aynı odada 4-5 kişi bu dediğin sistemle zorlasa demek baya bi şeyler olacak??
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
ben anlamadım hacılar bu işi. bilale anlatır gibi anlatsaydın keşke Cheesy bu kadar küçük bi rakamla nasıl balinacılık oynanabiliyor ki? balinalar bunu bot'larla yapıyorken hem de

genellikle apisi olmayan borsalarda çok etkili bu anlattığım Smiley
binance gibi yüksek hacimli borsalarda işe yaramayabilir.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
legendary
Çok farklı ve kaliteli bir paylaşım olmuş. Teşekkürler danny, 2 kez okumak zorunda kaldım anlamak için. 4454 lük duvarı delmketeki amaç daha yüksek fiyatlara x coinini tokenini satmak doğru anladım sanırım. Bunu yapabilmek için öncelikle x tokenini btc karşısında fiyatını yükselterek alımı cazip hale getiriyoruz. Çok da anlamış gibi görünmüyorum sanırım. Ancak 2. ve 3. dosyalarınızı da takip etmek isterim.

evet x tokeninde bulunan duvar btc paritesinde.bu yüzden diğer paritelerden alıma daha uygun hale getiriyoruz.
ancak bunun yanında birde BTC NİN KENDİ DEĞERİ İLE OYNUYORUZ. Smiley
Çünkü x tokenin btc paritesindeki değerini çoook çok daha düşürmek için.
küçük miktarlarda satoshiler ile btc /usdt paritesinden btc satıyoruz.
aslında karışık değil.
member
Activity: 462
Merit: 42
emek verimiş bir paylaşım olmuş teşekkürler ilk fırsatta denemek istiyorum bu tarz konular çok dikkatimi çekiyor fakat gel gelelim zaman bulamıyorum ilgilenmeye.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Çok farklı ve kaliteli bir paylaşım olmuş. Teşekkürler danny, 2 kez okumak zorunda kaldım anlamak için. 4454 lük duvarı delmketeki amaç daha yüksek fiyatlara x coinini tokenini satmak doğru anladım sanırım. Bunu yapabilmek için öncelikle x tokenini btc karşısında fiyatını yükselterek alımı cazip hale getiriyoruz. Çok da anlamış gibi görünmüyorum sanırım. Ancak 2. ve 3. dosyalarınızı da takip etmek isterim.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Anlatım biraz karışık olmuş gibi ama yinede emeğinize sağlık. Aslında güvenilir bir kaç arkadaşla toplanıp hergün operasyon çekilebilir.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Böyle paylaşımları her zaman göremeyiz o yüzden teşekkürler ve tebrikler. Lakin ben de diğer bir çok arkadaş gibi olaya Fransız kaldım sanırım Smiley Sanki bir videolu örnek süper ötesi olurdu..
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bu yöntemin başarı sağladığını biliyorum. Biraz çaba istiyor sadece tek trader ile zor yapılan bir çalışma.
member
Activity: 539
Merit: 20
Paylaşım için teşekkürler hocam. gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş. Özellikle hacmi az olan borsalarda güzel işe yarıyor. Gelirse devamını beklerim. Merit atılacak konular arasına yazdım.
member
Activity: 448
Merit: 33
Trade işini öğrenmeye çalışan biri olarak çok teşekkür ederim. Her işin bir bir inceliği olduğu gibi bu işinde incelikleri bunlar. Yeni vereceğiniz tüyoları sabırsızlıkla bekliyorum.
member
Activity: 336
Merit: 13
vay be ne cevherler var. ben daha grafik okumadan bile anlamıyom ancak hodl hodl babayı alıyoruz sonunda.
legendary
2.ve 3. çalışmalar yapıldıktan sonra, bu konuya ilgi gösteren arkadaşlara özel olarak mesaj yoluyla atılacaktır.Yeni çalışmalar yayınlanmayacak ilgisizlikten dolayı.bir kaç gün daha bir ilgi görmezse konu kilitlenecektir.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Tebrikler.

Anlattığınızdan hiç bir şey anlamadım ama tahmin ediyorum ne kast ettiğinizi Smiley

Benimde ara sıra yaptığım operasyonlar var buna benzer.
Genelde çokta yüksek hacmi ve kurdu olmayan paritelerde yapmak lazım.
Waveste kurduğum duvarlarla pisikolojiye yön verip binlerce waves kar elde ediyordum geçen sene.

Duvar eritmek farklı bir yöntem. Birde duvar uzaklaştırmakta mümkün. Ufak emirlerle büyük bir duvarı uzaklaştırabilir ve etkisini azaltabilirsiniz.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Güzel bilgiler tebrik ederim ancak bunu yapmak ne kadar etik?  Aklıma direk bu soru geldi yani birileri bunu belki hep yapıyor bilemiyorum ama ben yapmayan taraf olup yatırım yaptığım bir coının yükselmesini beklemeyi tercih ederim
Etik? Sonuçta yatırım ticaretinin ne kadar etik olduğunu sorgulamamız lazım o zaman, çünkü bu piyasada eğer sen kazanıyorsan birileri kaybediyor demektir. Hırsızlık, dolandırıcılık vb doğrudan suç olan şeyler hariç bu piyasada her şey etik, akıl ettiysen kullanırsın. Mesela şimdiye kadar borsalar ve başka yatırımcılar botlarla yüzlerce defa düdüklemişlerdir adamı muhtemelen, bir yöntem geliştirdiyse niye kullanmasın?
legendary
Elimizdeki para miktarının biraz fazla olması da gerekiyor bu durumda . Düşük miktar bulunduranlar için olacak iş değil. Balina değil de biraz balinacıkımsı olmak lazım.

Toplamda 250 satoshi falan gider.
Bu çok büyük bir miktarsa siz yapmayın.
Ama bunu etkin şekilde kullanıp kaç duvar erittiğimi ben bilirim
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Güzel bilgiler tebrik ederim ancak bunu yapmak ne kadar etik?  Aklıma direk bu soru geldi yani birileri bunu belki hep yapıyor bilemiyorum ama ben yapmayan taraf olup yatırım yaptığım bir coının yükselmesini beklemeyi tercih ederim
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
güzel bir yaplaşım olmuş meritim yok olsa hak ederdin
Pages:
Jump to: