Pages:
Author

Topic: Bir projenin tutup tutmayacağı nasıl anlaşılır? - page 3. (Read 633 times)

member
Activity: 448
Merit: 17
Projenin ekibine bakılır sonra advisorlara bakılır sonra yatırımcılara bakılır hangi capital ler girmiş bunlar önemli hypenıda bakın tabiki sonra gidin ico puanlama sitelerine bakın
member
Activity: 336
Merit: 10
projenin kaliteli olmasına bağlıdır ve projenin önem derecesine hızına ve en önemli sayabileceğimiz reklamına da bağlıdır diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
şuanda sistem zaten tamam hype odaklı oldugu için gerçek anlamda hangi projenin neler yapip yapamayacagini kestirmek gerçekten cok zor. proje vardir bakarsin incelersin bune ya adamlar all star team kurmuş hayvan gibi advisorlar var dersin hype yoktur girer piyasaya öyle yarım yamalak bi ico süreci geçirir sonra borsaya girer yarı fiyatına cakilir lan ne oluyor dersin.  kimi projede vardir mesela tanıdık hiç kimse yok doğru düzgün bir ürün yok ortada vs ama arkasinda hayvan gibi ilgi vardir pumplayani zıplatanı cok olur bi ico yapar 2 dk da biter akşaminda borsaya girer 5x  yapmiştir bile. şuan dedigim gibi icolar genel olarak hype ile yürüyor. burada seçici olmamiz gereken nokta da hype + team + advisor kombini yakalarsan yapiştir zarar gelmez.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Şöyle bir şey normal şirketleri bakarsan çok büyük sağlam gelecek vadeden şirketler bile batabiliyor dolayısıyla en iyilerini seçmiş olsan bile en az 2-3 farklı projeye yatırımı dağıtmak daha önemli.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Bu tamamen projenin ne vaat ettigi ile alakali bir durum. Satislari iyi gitse bile bircok proje hayal kirikligi yaratabiliyor. Bu nedenle gelecekteki rolunu iyi tahmin etmek gerekiyor.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
iş o kadar belirsiz hale geldi ki softcapı toplayanı bırak hardcap yapan bile piyasadan silinip gidebiliyor. borsaya bakıyorsun fiyat iconun bilmem neresine kadar düşmüş. en iyisi icolara hiç bulaşmayacaksın. bakarsın borsada ne yapıyor duruma göre alırsın.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
kullanmayacagın seyı almayacaksın bu kadar basıt. senın kullanmayacagın sey baskalarınında kullanmayaccagı seydır. ve kullanılmayan seyde tutmaz:D işlemeyen demır paslanır
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
İşin aslı adı üstünde "proje" bu. Tutup tumayacağının zaten bir garantisi yok. ve Girerken en az %50 ihtimal düşülerek girilmeli. Tutsa bile binlerce proje arasında 10-15 tanesi sıyrılıyor. varın gerisini siz oranlayın. Bence yatırım yapmadan önce çok çok iyi araştırmak gerekiyor. hatta 1 adım geri kalıp insanlar yatırdıktan sonra biraz daha bekleyip roadmapına ne kadar sadık kalıyor onu gözlemledikten sonra girmekte fayda var.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Yok kesinlikle katılıyorum tutan proje diye birşey yok, ethereum, monero gibi bilenen projeler tuttu onun haricinde tekrar o furyaya katılacak coin neredeyse yok gibi birşey son zamanlarda wanchain vardı ama onunda ipini çekiyorlar, ben başkada bilmiyorum açıkcası
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Geçen sene burası "Bounty'den / ICO'dan gelenleri elden çıkarmasaydım şimdi boğazda yalım olmuştu" diyen arkadaşlarla doluydu,

bu sene tersi düşünce hakim "vakti zamanında satmadık şimdi çöp oldu..." Bazen piyasadaki genel eğilimlerin ve hissiyatın tam tersine hareket edecek cesareti göstermek,

trading ve daha uzun vadeli yatırımlarda büyük kazançlar sağlamak için en temel prensiplerden biridir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
ico satışlarını 5 10 dakikada yapan projenin tutacağı kesin ama ozaman da biz geç kalmış oluruz tabi alamadığımız için tren kaçmış olur
member
Activity: 170
Merit: 11
analışır hocam hemde ilk günden yoksa bu adamlar birkaç dakikada nasıl ico bitiriyor sanıyorsunuz.. yöneten ekip vs önemli.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
ilk kelimeyi gördüm, katılıyorum, gerisini okumadım Smiley
proje proje araştırıp tutacak coini bulmak bana göre değil, bulan varsa helal olsun. ben piyasanın dilinden anlarım, zaten piyasa yükselecekse tüm coinler yükseliyor, düşecekse hepsi düşüyor. piyasanın yükseleceğini anlar düşük fiyatlı coinlerden alırım yüksekten satarım. çöp olsun tutan proje olsun umurumda değil.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Aynı fikirde değilim; kesin kararlar genelleştirme gibi kavramlar seni her zaman hata yapmaya yönlendir. Senin karar verememen demek kimsenin karar veremeyeceği anlamına gelmez.

çooooookkkkkkkkkk kaba şekilde bir iki hususa değineceğim. Öncelikle proje konusu, ekip, WP, investors , roadmap , token dağılımı ve hype bir şekilde analiz edilip genel bir kanıya varılır. Bu değerler her token veya koin için çok net değerler vermeyebilir ama aradan birkaç tanesi sıyrılır. KESİN diye bir şey yok ama bura dan çıkan sonuçlar risk alma yüzdene göre sana bazı  fikirler verilir ki . Yatırım yaparken bu konulara özen göstermek gerek. Yani kumar oynamıyoruz analiz yapıyoruz, tutar tutmaz o başka konu.
member
Activity: 378
Merit: 20
Katılıyorum. O seBeple hiç ico ya doğrudan katılma cesareti gösteremedim. Çünkü güvenemedim. Genellikle ya bountylerden yada borsaya çıkmış rüştünü ispat etmiş olanlardan almayı tercih ediyorum.
member
Activity: 933
white paper'i var mı önce ona bakarsınız, varsa orada anlatılanlar nasıl hayal mi satıyorlar yok özenli bir tasarımı alt metini var mı bunu incelersiniz, düzgün reel kişilerden ulaşan bir ekibi var mı buna bakarsınız, site tasarımı ve sosyal medya kullanımlarıda çok önemli ilk etapta bakmanız gereken şeyler bunlardır.
member
Activity: 448
Merit: 33
Söylediklerine kısmen katılıyorum. Bir projenin tutup tutmayacağı %100 anlaşılamaz. O yüzden ben ince eleyip sık dokumuyorum. Eskiden hold yapma düşüncem vardı şimdi ise kar cepte güzel diye düşünüyorum. 5 dolar olan coin bir günde 0,5 dolara düşüyorsa, 0,01 dolar olan coin 0,5 dolara cıkıyorsa bu oynak piyasada karı gorup çıkmak en güzeli.
member
Activity: 240
genel olarak daha önceden tutan coinlere ait projelere bakıyorum birde bu piyasada ne kadar ihtiyaç var ona bakarım
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Projeler hayatat geçirilmeden ekipler bırakıyor çalışmayı paraya doyup coini umursamıyorlar ki zaten çoğu hayal ürünü isteselerde yapamazlar yapsalarda alıcısı olmaz.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
ICO' su bir dakikanın altında bitiyor ise %90 tutmuştur o proje ve 3-4X kazandıracaktır .
Pages:
Jump to: