Pages:
Author

Topic: Bir sabah kalktınız cüzdanınıza X BTC gelmiş - page 2. (Read 453 times)

member
Activity: 274
Merit: 88
Bir kere başıma geldi,
nereden nasıl geldi bilmiyorum bittrex hesabımda bir miktar bitcoin belirdi bundan bir kaç ay önce. korktum başıma bir şey gelir diye.
hesaptaki coinlerimi çekip btc yi orada bıraktım. bir kaç ay hiç dokunmadım hesaba. bittrex geri alır diye düşünüyordum.
netekim sonunda farkedip parayı geri aldılar. böylece kimsenin haram parasına dokunamamış oldum.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Bana 2 kez yanlışlıkla coin 1 kezde yanlışlıkla TL geldi sırasıyla TL 90 bin TL coin 100bin TL değerinde diğer coinde 30 bin TL değerinde 3 ünü de iade ettim. Kimseden gelen parada gözüm yok ama 1 Trilyon falan gelse şeytana uyabilirim belki  Grin
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Dürüst olmak gerekirse iade etmek benim aklıma gelmez. Katıldığım ödül kampanyalarından birisinden geldi diye kendimi kandırır ve vicdanımı rahatlatırım.
Bana yanlışlıkla 10 BTC gelse ve ev araba sahibi olsam efsane olurdu, hayal dünyası işte  Cheesy
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Ben aynı adrese iade ederdim diye düşünüyorum. çok umrumda değil açıkcası başka birinin parası.. ha yolda bulmuşsun ha cüzdanına gelmiş para benimle ilgili değilse mutlaka iade ederim.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bakarım nerden gelmiş eğer Normal bir cüzdan ise geri gönderirim giveaway falanda olabilir sonuçta. Cheesy
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Çatır çutur yerdim valla  Cheesy
member
Activity: 140
Merit: 10
iade etmek en mantıklısı sonra dava falan uğraştırır insanı.
member
Activity: 308
iade ederim ama birkaç hafta bekletirdim tam umudunu yitirdiği an geri yollardım o zaman daha çok sevinirdi muhtemelen  Cheesy

En tatlısı bu heralde Cheesy şuan ben kaybetmişimde böyle olmuş gibi sevindim, elindekini haybeye kaybetmiş için süper sevinç durumu gözlemlenir heralde
member
Activity: 308
ethereum cüzdanıma 0,2 civarı gelmişti girip adamın hesaptan çıkışlara baktım oda bizim gibi fakir heralde airdroplardan 50 100 gelmiş hep hesabına.. geri gönderdim zaten seve seve atsa tekrar geri bana atardı.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
Geri gönderilmeli.
Bir başkasının ağladığı şey gülene yar olmaz, fazlasıyla çıkar o...
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Geri gönderirirm diyen 100 yılın yalancısıdır beyler öncelikle onu söylüyüm, ne kadar çok gelirse o kadar iyi asla hayır demem ama işte böyler birşey olmayacak tabi Cheesy
newbie
Activity: 42
bizimkiler gitmesinde gelmesede olur Cheesy .
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
O parayı kesinlikle vermek istemem ama için razı olmadığı için geri iade ederim. Yine de içimde kalırdı o para.
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Öyle bir soru ki insan ne diyeceğini şaşırıyor. Acaba düştüm yemin ederim. Herhalde yarısını gönderir, yarısını temizinden yerim.
member
Activity: 154
çok gelirse gönderen kişinin zengin olduğunu düşünür ve ihtiyacı olanlara dağıtırım.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
hemen başka bir cüzdana ordan herhangi bir borsaya ordan başka bir coine cevirir offline wallete veya btcturke aktrarır ordan hesaba cekerim sonra da
kim göndermiş diye ararstırırım .

1 teşekkürler çiçegi yollarım Cheesy
geçmiş olsun derim
brand new
Activity: 0
her yere yazar sahibinin ulaşmasını beklerdim. ulaşmazsa yerdim çatır çutur demek ki bilerek gönderdi diye
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
iade ederim ama birkaç hafta bekletirdim tam umudunu yitirdiği an geri yollardım o zaman daha çok sevinirdi muhtemelen  Cheesy
member
Activity: 252
havadan gelen btc her türlü beni mutlu eder. 2btc gelsin daha da mutlu eder. 20 btc gelirse çok daha fazla mutlu eder. hatta böyle zıplarım falan  Grin Geri de göndermem. dursun kenarda  Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 122
Evet dostlar bakalım merak ediyorum kim nasıl hayallere sahip.

Bir sabah kalktınız cüzdanınızı açtınız X btc gelmiş bir yerlerden, nereden geldiğini bilmiyorsunuz böyle bir durumla karşılaşsanız en az ne kadar gelse sizi tatmin eder ve ne yaparsınız? bitcoini gelen adrese geri mi gönderirsiniz, yoksa kullanır mısınız, kullanırsanız ne için kullanırsınız? Herkes dürüst olsun ve ona göre cevap versin Cheesy
Pages:
Jump to: