Pages:
Author

Topic: Bir sonraki boğa ne zaman olabilir ve ne hangi fiyattan almalı - page 2. (Read 741 times)

hero member
Activity: 1204
Merit: 623
Düşüş nereye kadar olacak belli değil. Eth için 200 dolar civarı olacağı yönünde düşüncelerim var. Btc 10k nın altına inmez hatta buralara kadar bile inmez. Çıkışta bildiğimiz pek çok para eder olan alt coin için sepet oluşturma düşüncesi güzel ama bu işle uğraşanlar bunların yerine yenilerini sürecektir. Av bekleyen avcıların pek çoğunu avlamak için. Döngü tersine dönmesi için epey zaman var. 2025 yılının ilk çeyreği hareketlilik başlar gibi. Herkese sabırlı beklemeler.
member
Activity: 739
Merit: 58
Ne yapılırsa yapılsın kademeli alım yapılırsa sıkıntı olmaz.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Dibi gördük sırada ara boğa var.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Ülkemizde bugün itibari ile eth çıkartma maliyeti kendini karşılamıyor bir iki güne kapatanlar olduktan sonra belki karşılayabilir ama piyasada hiç dönüş hareketide yok gözü hala yere bakıyor.
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Bir sonraki boğa için ne yapmalı ne almalı hangi fiyatlar mantıklı olur sallıyorum eth 1000 dolara düşebilir mi

Fikirler düşünceler saksıyı çalıştırın beyler bayanlar

eth nin şuanki çıkarma maliyeti 1000 dolar btcninkide 35bin dolar . yazılan rakamlara gözgezdirdim herkes sallamış bişeyler . o fiyatlara gelmesi imkansız.

kripto dünyasının başına bir meteor düşmediği kaldı olan bu işte . hadi olsun olsun %20 daha düşsün buralardan yani btc 24bin olsun . ether de 1400 gibi bişey olsun.

ayrıca; çoğunluğun beklediği şey olmaz . millet tuvalet kağıdı depolarken hisse depolayanlar şimdi köşeyi döndüler. finans piyasaları böyle.

Bugün değerlere bakarsak imkansız diye bir şey olmadığını sanırım anlıyoruz hocam. Bitcoin 22.800 dolar olmuş, Ethereum 1190 dolar olmuş. Çıkartım maliyeti falan kimsenin umrunda değil insanlar düşük fiyattan da olsa alıyorlar. Madencilik yapan ethereanlar ise ellerindeki ethereumları tutarlar, satmazlar. Sonuçta dolar için değil çıkardıkları eth için madencilik yapıyorlar.
member
Activity: 739
Merit: 58
Bir sonraki boğa için ne yapmalı ne almalı hangi fiyatlar mantıklı olur sallıyorum eth 1000 dolara düşebilir mi

eth nin şuanki çıkarma maliyeti 1000 dolar btcninkide 35bin dolar . yazılan rakamlara gözgezdirdim herkes sallamış bişeyler . o fiyatlara gelmesi imkansız.

kripto dünyasının başına bir meteor düşmediği kaldı olan bu işte . hadi olsun olsun %20 daha düşsün buralardan yani btc 24bin olsun . ether de 1400 gibi bişey olsun.

ayrıca; çoğunluğun beklediği şey olmaz . millet tuvalet kağıdı depolarken hisse depolayanlar şimdi köşeyi döndüler. finans piyasaları böyle.

Çok doğru söylemişin. Herkesin beklediği olmaz diye. Eth $8 ve btc $3k beklentileri çok ütopik olmuş. Olamaz demiyorum ama kademeli işlem yapmakta fayda var. Nereden döneceği bilinemez.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
ayı başladımı ki şimdiden boğa ne zaman diye sormaya başladık Smiley ben şuanda ayı başlangıcına dair bir belirti göremedim. Tabiri caizse bana göre şuanda kripto para sektörü fetret devrinde gibi birşey. Yani durağan olarak ilerliyor ve şuanda ciddi düşüşlerde göremedim. Ha bitcoin şuanda ciddi bir şekilde düşüş eğilimine girerse o zaman ayı başladı diyebiliriz ve tahminime göre 3 yılda süründürecektir diye düşünüyrum.
member
Activity: 835
Merit: 47

member
Activity: 854
Merit: 50
Sosyal medyada çok garip bir şey tartışılıyor belki görmüşsünüzdür.
Elon muskun bugün paylaştığı bir fotoğraf gündem oldu.
13 kasım 2021 de paylaştığında arkası dönük olan adamı şimdi önü dönük olarak paylaştı.
13 kasımda paylaştığında yaklaşık olarak 69k dan itibaren düşüş başlamıştı. Peki şimdi yükseliş başlayacağı anlamına mı geliyor bilmiyorum bekleyip göreceğiz.
https://twitter.com/elonmusk/status/1530516552084234244

13 kasım
https://twitter.com/elonmusk/status/1459480404600176646

Bu tür mesajların şifresini çözene kadar az bişey teknik analiz öğrenseydik kendimiz için daha hayırlı olurdu. Yok ekonomist dergisi kapağında ki şifreler yok davosun şifreleri yok bilmem ne.. Elbet bir mesaj gizli olabilir ama biz burada var olmaya devam edeceksek sürekli yeni projeleri takip etmek az teknik analiz blgisi ile kendimize yeteriz.

Elonun paylaştığı resim  üzerinden konuşursak ise  umarım bir yüseliş gelir..Paraya ihtiyacım var  Grin
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Sosyal medyada çok garip bir şey tartışılıyor belki görmüşsünüzdür.
Elon muskun bugün paylaştığı bir fotoğraf gündem oldu.
13 kasım 2021 de paylaştığında arkası dönük olan adamı şimdi önü dönük olarak paylaştı.
13 kasımda paylaştığında yaklaşık olarak 69k dan itibaren düşüş başlamıştı. Peki şimdi yükseliş başlayacağı anlamına mı geliyor bilmiyorum bekleyip göreceğiz.
https://twitter.com/elonmusk/status/1530516552084234244

13 kasım
https://twitter.com/elonmusk/status/1459480404600176646
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
Halving sonrası tozu dumana katan bir ikili var. BTC ile ETH (keşke foruma eth iconu da eklense)
Ödül yarılanması sonrasında benzer döngüleri geçmiş yıllarda hep gördük. Bundan sonradaki yıllarda da (2024, 2028, 2032 ... ) ayı ve boğa olayları tekerrür edecektir diye düşünüyorum. 2023 sonu 2024 başları ayının en diplerini görürürüz bence. Milleti ters köşe yapmazlarsa diyeceğim de şu Luna olayı kripto alemine çok büyük güven kaybı verdi. Bu tip olaylar peşpeşe gelirse zaten ayının şahını görürüz.

Bende tahminimi yazayım:
BTC 9.995 dolardan döner. (Ha buraya kısa süreli bir iğne atar)
Eth $250 dolarları görür.
Diğer altların zaten pestini çıkarırlar. Dibine dibine inerler. İnmez, burası diptir daha da düşmez dediğin yerden çakarlar.
Geçtiğimiz ayı da bu şoku hücrelerimize kadar yaşadık.

Ayı, birilerini ürküttüp, korkutup elindekini almak, ter atmak;
Boğa da boyna binip, boynuzdan tutup, arenada tur atmak için var.

Not: Bu piyasaya yeni giren (2020 yılından sonraki) yatırımcıları temizlemeden boğayı getirmezler. O süreç de Luna ile başlatıldı zaten.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Sonraki boğa 2 sene sonra olur ve dip fiyatı kimse bilemez o yüzden mümkün olduğunca parça parça uygun gördüğünüz fiyatlardan belirlediğiniz coinleri almalısınız. Ben çok geniş bir portföy yapılmamasından yanayım zira şu an piyasada olan coinlerin birçoğu sıradaki boğada unutulup gidecek. Projesi iyi olan ekibi çalışan ve yol haritasına sadık kalan coinler öne çıkar. Şirket mantığında hareket eden coinlerden mümkün olduğunca uzak durulmalı. İnsan faktörü oldukça hata miktarı artıyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Boğa ne zaman olur bilmiyorum ama bu yıl eylülden aralığa kadar bir boğa kalkışması olabilir. Yalancıda olsa bir posta yükseliş denemesi olacağını düşünüyorum.

2024 yılıda ise halving var. 2023'ün orasında fiyatlamasını yapar diye düşünüyorum.
member

asıl çöküşte beklentilerinde altı gelecek ethereum 8 dolara düşecek bitcoin 3000 dolara düşecek diğer projelerin neredeyse hepsi lunadan beter olacak. şimdilik bitcoin 13k alım için normal bölgeler ucuz değil ama fedin yakın zamanda daha fazla para basacağı için 13k bölgesinden alımlar yapılabilir.
[/quote]

Hocam sen ne yaptın.. Hayal demem ama bu ETH'ın oralara düşmesi yani aklım almadı Smiley) 4 sene sürer Eğer ETH oraya düşerse tekrardan kendi ATH'ına çıkması
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
Bunu kimse bilemez ama tahmin edilirse şimdiden ne alınırsa kardır. en iyi coinlere bölüştürüp güzel bir sepet yapmamız gerekiyor bence ama tabi tahmin edilirse. tahmin edebilecek olan varsa konuya yazsın takip edelim bizde Grin

Yüksek fiyattan satabileceğin her fiyattan alınır ancak satış fiyatını iyi tahmin etmek gerekir.
jr. member
Activity: 84
Merit: 5
Bu piyasada dibi ve tepeyi bulmak çok zor. Tabi herkesin kendine göre bir senaryosu olabilir.Benim en kötü senaryom şu şekilde ve ciddi alımlar bu seviyelerden yaplır diye düşünüyorum;

BTC : 13K
ETH : 525 dolares
AVAX : 3 dolares
Solana : 9 dolares

Bunun haricinde bol sıfırlı iki coin dent win, vs alımım olur.

Bu fiyatlara olmaz demiyelim neler gördük..BU arada sektöre zerre güvenmiyorum.Bu fiyatlardan alacağım ana paramı hemen dışarı çıkarıp kar ile yeni ATH seviyeleri beklerim.

Sonrası BTC ve ETH ı iyi seviyelerden alt coinlere çevirmek.. Herkese bol şans.  Grin

ethereum ayı pazarında 500 dolar etmez daha alt seviyelere düşebilir 13k bitcoin için dip olmasa da normal seviyeler yinede altına gidebilir. 13k bile pahalı ayı pazarı için  

Olmaz diye birşey yok sadece tahminim. Yoksa benim gözler bir önceki ayıda ETH'ı 80 dolar gördü. Tabi bu yazdıklarımın(fiyat öngörülerinin) dayanağı,markette artık 19Bin adet coinin olması önemli sayıda yatırımcının artık buralarda bulunması..

asıl çöküşte beklentilerinde altı gelecek ethereum 8 dolara düşecek bitcoin 3000 dolara düşecek diğer projelerin neredeyse hepsi lunadan beter olacak. şimdilik bitcoin 13k alım için normal bölgeler ucuz değil ama fedin yakın zamanda daha fazla para basacağı için 13k bölgesinden alımlar yapılabilir.
member
Bu piyasada dibi ve tepeyi bulmak çok zor. Tabi herkesin kendine göre bir senaryosu olabilir.Benim en kötü senaryom şu şekilde ve ciddi alımlar bu seviyelerden yaplır diye düşünüyorum;

BTC : 13K
ETH : 525 dolares
AVAX : 3 dolares
Solana : 9 dolares

Bunun haricinde bol sıfırlı iki coin dent win, vs alımım olur.

Bu fiyatlara olmaz demiyelim neler gördük..BU arada sektöre zerre güvenmiyorum.Bu fiyatlardan alacağım ana paramı hemen dışarı çıkarıp kar ile yeni ATH seviyeleri beklerim.

Sonrası BTC ve ETH ı iyi seviyelerden alt coinlere çevirmek.. Herkese bol şans.  Grin

ethereum ayı pazarında 500 dolar etmez daha alt seviyelere düşebilir 13k bitcoin için dip olmasa da normal seviyeler yinede altına gidebilir. 13k bile pahalı ayı pazarı için 

Olmaz diye birşey yok sadece tahminim. Yoksa benim gözler bir önceki ayıda ETH'ı 80 dolar gördü. Tabi bu yazdıklarımın(fiyat öngörülerinin) dayanağı,markette artık 19Bin adet coinin olması önemli sayıda yatırımcının artık buralarda bulunması..
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Ben bir sonraki boğaya en az 1 yıl olduğunu düşünüyorum bu yüzden Bitcoin hariç çok da coin tutmuyorum. Bence boğaya başlandığı zaman üst üste yakılan yeşillerden anlarız. Ethereum fiyatına bakmanın boğa için doğru olacağını sanmıyorum. Bitcoin 20000 dolar altına sarkıp da Ethereum da onu izlerse oralarda bir yerde bence giriş yapılabilir gönül rahatlığıyla.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1026
Bunun zamanını tahmin etmek imkansız. Yıllardır beklenen sorular hep aynı şekilde, hiç değişmedi. Boğa sezonunun yada ayı sezonunun ne zaman olacağı konusunda kimse net bir tarih veremez. Şu bir gerçek ki önümüzdeki Halving’ten sonra Bitcoin yükseleceği düşüncesinden hareketle, altcoinleri taşıyıp bir ralli belki başlatabilir.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Bir sonraki boğada talepler değişebilir, benim ayıda beklediklerim şöyle olur ,

Solana 5-10 dolar arası,
Ethereum 200 dolar,
Cake 40-50 sent arası,
Dot 1 doların aşağısı,

Bunları alıp, bir sepet yapmak isterdim. Boğa dönemi için bunları bu fiyattan alırsam arkama bile bakmam satmamak üzere cüzdanda tutarım, batsa bile üzülmem Smiley
Pages:
Jump to: