Pages:
Author

Topic: Bir Türk borsası hisse satsa ne yapardınız ? - page 3. (Read 1066 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Sanırım şurada da danışman aramışlardı, buldular mı bilmiyorum.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5033385.new

full member
Activity: 616
Merit: 118
kanuni bir dayanak olmadıkça satın almam zaten ki sadece hisse satışı değil genel anlamdaki her türkü işlemler kanuni olacak
member
Activity: 518
Merit: 10
Çiftlik bank vakasından sonra Türkler kripto paraya karşı tedirgin. Ayrıca şimdiye kadar çıkan projelerde scam olduğundan milletin güveni kalmadı.
member
Activity: 434
Merit: 16
Türk projesini geçtim üstüne bir de borsa? Yok arkadaşım kalsın. Ben sistemkoin'e üye bile olmuyorum mesela. Kaldı ki hisse satın alacağım. Ne yazık ki bizim insanımızın aklı kısa yoldan para kazanmaya meğilli olduğu için hiç iyi bir intibası yok.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Özellikle Yerli ve Milli sloganlarıyla reklam yapıp yatırımcı çekmek istiyorlarsa kesinlikle uzak dururum. Artık dünyaya açılmalıyız ve global düşünmeliyiz. Bir de yazık ki türkiye üzerinde kötü bir algı var.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Türkiye'de bildiğiniz @pitipawn'ın algı yaratarak başka kişilere ICO düzenleyerek şu meşhur 60 hesap'ın sahibi bu borsanın kurucusudur.

Yarın birgün Türkiye'de başka bir borsa çıkarsa ve o borsanın'da CEO kısmında " MEMDUH SERDAR SARAÇ" ismi çıkarsa bilin ki,bu türkiye'deki o meşhur 60 hesap'ın hepsi bunun şirketinde asgari ücretli çalışan çocukların üstünden kazandığı paradır.

@pitipawn ve onun muhteşem ekibi Smiley kendi menfatiniz için yanlış adamları empoze ettiniz.

Size ispatim şu olacak benden eski üyeler DİGİTALTİCKS diye birşey duydunuz mu? Bu hesabın sahibi ne zaman banlandı? ve niye banlandı?

Valley isimli tanıdığınız ve şu an Türkiye'de borsa kuracak şahış budur. Aksini iddaa edecekler ile her türlü tartışırım. @pitipawn ve ekibinin yanlış yönlendirmesini ve kendini ilah göstermesininde önüne geçiyorum Smiley

LAN AZALIP BİTECEĞİNİZ GÜNE KADAR....
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
almam hatta almayı bırak koşarak uzaklaşırım. bizimkiler ne yaparsa yapsın dolandırılma korkusunu üstümden atamam ben ki hak aramak şöyle dursun.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
İşin içine Türk girince insan oturup 3-4 kere düşünüyor ister istemez. Doğru düzgün iş yapan bir topluluk değiliz, şu piyasada bile Türkleri görenler bir çekinmeye korkamaya başladı artık uzak durmaya çalışıyor. Hal böyleyken kılımı kıpırdatmam satsalar ne satmasalar ne
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Türk borsalarına pek güvenemiyorum nedense son 2 günde toplam 10 saat kapalı kaldı bir tanesi şimdi isim vermiyim fakat kapalı kaldığı süre içerisinde bir coinin haberi geldi ve maalesef borsa kapalı diye hareket olmadı hatta açılınca korkudan herkes satıp dumpladı.
full member
Activity: 567
Merit: 148
Yerli borsa hisse satsa alır mıyım yerine altcoins satın almayı tercih ederek kazanç sağlamayı çalışmaya karar veririm her halde. Yerli borsalara tam olarak güvenmiyorum düşük limitli transfer yaptığım halde.
full member
Merit: 101
Kesinlikle uzak dururdum yerli diyerek zaten reklam yapıyolarsa sadece bu işten anlamayan kişileri kandırırlar bence bu tür şeylere gerek yok zaten iyi bir borsa ise zamanla güzel bir hacim elde eder.
member
Activity: 168
Merit: 10
Gerçekten bir şansımı denerdim ancak bu piyasaya geç girdiğini düşünürdüm sonuçta şu vakte kadar baya bi pazar araştırması yapmış derdim.
Umarım da olur böyle birşey.
member
Activity: 202
Merit: 21
hangi borsa olduguna bağlı! birde böyle kandıranlar var olabilir o yüzden dikkatli olmak laızm.. gerçekten komisyon oranlaır çok güzel o yüzden ben olsam alırıdm.
newbie
Activity: 59
Merit: 0
Türkiye'den bir borsa projesi. TL ile kafa koinleri takas edebileceğiniz bir sistem. Demo sunuyorlar. Tasarım gayet şık. Yazılımın gayet atak ve sorunsuz çalıştığına da eminsiniz. Ve ekibin güçlü olduğuna inandınız. Kendilerini saklamıyorlar.

Vaatleri, gelirlerinin yarısına yakın kısmını token alan/bulunduran yatırımcılara dağıtmak. Binance, Kucoin yada Coss' un yaptıkları şekilde.

Bu projenin kurumsal (Türkiye'de kayıtlı bir şirketin girişimi) bir yapıda olduğuna da eminsiniz. Borsa bir Crowdsale düzenliyor.

Ne yapardınız ? Yatırım yapar mıydınız ?

Türkiye de kayıtlı bir şirketin, ICO düzenlemesi yasal olarak mümkün değil. Yaparsınız. yatırımda alırsınız. Sonra SPK yakanıza yapışır.
Ha arkanız sağlam ise (amcanız bakan, ağabeyiniz AKP millet vekili ise) durmayın deneyin şansınızı.
Ama bu topluluk önce çalışan bir sistem görmek ister.
Ben yatırım yapar mıyım? Bilmem ki,
önce bir web sitenizin adresini yazın foruma inceleyelim. ondan sonra karar veririm.

Edit: SPK tarafından dün yapılan açıklama (20:41)

Halka arz ve kitle fonlaması faaliyetlerine benzer yönleri ve farklılıkları bulunan 'token satışı' uygulamalarının Kurulumuzun düzenleyici sınırlarına girip girmediği durum bazında farklılık gösterecektir. İkincil düzenlemeler yürürlüğe girmeden önce kitle fonlaması adı altında izinsiz olarak gerçekleştirilecek faaliyetlerle ilgili olarak Kurulumuz tarafından gerekli her türlü idari ve cezai tedbir uygulanacaktır. Bu aşamada kitle fonlaması adı altında gerçekleştirilmesi muhtemel kripto varlık satışlarına yatırımcılar tarafından itibar edilmemelidir.

Bu doğrultuda yönümüzü SPK' ya çevirdik. Token satışımız mutlaka SPK kriterleri dahilinde yapılacaktır.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Her şey iyi güzelse neden yatırım yapmayalım ki? Fakat yasal mevzuatlardan ötürü sanırım yapılamıyor. Yapılsa bile hemen ardından taklaya gelir ya iade ederler ya etmezler. Yapılmış olsa bu tarz proje şu yazdıklarınızla bile iştahım kabardı Türk projesi olacak diye. Devletimiz bu işin arkasındaki teknolojinin geleceğini öngörüp önünü açmalı ama liyakati göz ardı edip Tübitak'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü getirirsen sana bana insan muamelesi yapmaz ve haliyle bu yönde adımlar atılması çok beklenir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
kurulmuş ve çalışan bir borsanın crowdsale e ne için ihtiyacı olacak? zaten icolar ilk yatırımı toplayamadığından melek yatırımcı aramıyorlar mı?
member
Activity: 239
Merit: 14
Türkiye'den bir borsa projesi. TL ile kafa koinleri takas edebileceğiniz bir sistem. Demo sunuyorlar. Tasarım gayet şık. Yazılımın gayet atak ve sorunsuz çalıştığına da eminsiniz. Ve ekibin güçlü olduğuna inandınız. Kendilerini saklamıyorlar.

Vaatleri, gelirlerinin yarısına yakın kısmını token alan/bulunduran yatırımcılara dağıtmak. Binance, Kucoin yada Coss' un yaptıkları şekilde.

Bu projenin kurumsal (Türkiye'de kayıtlı bir şirketin girişimi) bir yapıda olduğuna da eminsiniz. Borsa bir Crowdsale düzenliyor.

Türkiye de kayıtlı bir şirketin, ICO düzenlemesi yasal olarak mümkün değil. Yaparsınız. yatırımda alırsınız. Sonra SPK yakanıza yapışır.
Ha arkanız sağlam ise (amcanız bakan, ağabeyiniz AKP millet vekili ise) durmayın deneyin şansınızı.
önce bir web sitenizin adresini yazın foruma inceleyelim. ondan sonra karar veririm.
olayı ico olarak düşünürsek bu tarz bir firmanın spk ya kadar çoktan para heryere gitmiş olacağını düşünüyorum hele ki şu ortamda ülkenin paraya ihtiyacı olduğunu da düşünecek olursak bu konu görmezden bile gelirler.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ülkemizde yaşanan son ekonomik gelişmelerden ötürü ciddi bir sermaye ve beyin göçü var, insanların çoğu umutsuz ve geleceğe dönük karamsar bir bekleyiş içerisinde bu durumda ne yazık ki karşımıza olumsuz bir tablo olarak ortaya çıkıyor.  Yani özetle bu ortamda öyle bir işe girişmem
sr. member
Merit: 261
Önce HAYIR diyeyim sonra gerekçelerimden bazılarını söyleyeyim.

- Şu anda kadar scam çıkan çok fazla Türk projesi var ve çıkacak olanlar da sırada bekliyor. Gönül ister ki bir iş başarsınlar ama amaç iş çıkarmak değil cebiniz de ki parayı almak.
- Eğer böyle bir borsa ortaya çıkar ve kendini kanıtlarsa belki ....
- Sadece Türk comunity nin yatırım ve işlem yapması kurtarmaz belki global çıkmaları daha mantıklı olabilir.
Pages:
Jump to: