Pages:
Author

Topic: Bir türlü bitmediler - page 3. (Read 519 times)

member
Activity: 448
Merit: 14
February 01, 2019, 01:09:16 AM
telegramdan tanımadığım bir özel olarak hi yazıyorsa direk engelliyorum Cheesy telegramı kripto grupları için kullanıyoruz.özelden kim neden yazsın mk.güvenmeyin.
member
Activity: 532
Merit: 12
January 31, 2019, 07:08:50 PM
Telegramda Hi ya da hello diye mesaj yazarak başlayan listemde olmayan, aynı grupta olsak bile yabancı olan elemanlara direkt olarak sil ve engelle yapıyorum. Çünkü gereksiz vakit kaybı. Bir tek mesajlarını okudum ondan sonra hareketim bu oldu.. Adam mesajda İranmıydı - Suriyemiydi oradaymış güya, ondan sonra bana diyor ki burada kripto paralar yasak, bitcoinleri sana yollayayım sen bana dolar olarak yolla. Dedim hemşerim git işine. Kısaca bunlarla uğraşmayın.. Engelleyin geçin

Hocam bir daha öyle geri zekalı çıkarsa yolla de bakalım cevabı ne olacak. Çoğu coin için artık grup oluşturup yok şu kadar yolla ben 5 katını geri yollayayım vs . Bende oylelere sdn bana şunu yolla ben sana yarısını iade edeceğim. Deyince kayboluyor
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
January 31, 2019, 06:55:29 PM
Telegramda Hi ya da hello diye mesaj yazarak başlayan listemde olmayan, aynı grupta olsak bile yabancı olan elemanlara direkt olarak sil ve engelle yapıyorum. Çünkü gereksiz vakit kaybı. Bir tek mesajlarını okudum ondan sonra hareketim bu oldu.. Adam mesajda İranmıydı - Suriyemiydi oradaymış güya, ondan sonra bana diyor ki burada kripto paralar yasak, bitcoinleri sana yollayayım sen bana dolar olarak yolla. Dedim hemşerim git işine. Kısaca bunlarla uğraşmayın.. Engelleyin geçin
member
Activity: 406
Merit: 12
January 31, 2019, 05:01:08 PM
Bunların bir de telegramda kadın ismi ve fotoğrafıyla bir ICO’ya yatırım yapmanı öneren versiyonları var. Geçen birisi ilgilenmiyorum deyince bildiğin trip attı. Neden ilgilenmiyorsun, açıklar mısın falan diyor. Bir ingilizce trip yememiştik, sonunda o da oldu.
member
Activity: 518
Merit: 10
January 31, 2019, 03:47:52 PM
Bitmez bunlar sürekli mantar gibi çogalırlar. Kimi ağına düşürecek kimi dolandıracaklar ona göre keriz arıyorlar.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
January 31, 2019, 01:41:49 PM
Dün telegramda ahmad adında bir sikik, bana İngilizce bilip bilmedigimi biliyorsam birşey anlatacağını söyledi. Bende anlat dedim.

Bu dallama crypto rulet gibi birşey de yonetiymis bana kazandıracakmis. Bende ona bu benim eth cuzdanim sen bana at kazandırmış olursun dedim. Siktir oldu gitti.

Dün Instagram'da binanceyi takip ettim. Adının chanpeng zhao olan yani binancenin CEO sunun fotosunu koymuş birisi  beni takip etti.
Bugün hi demiş, bende hello dedim devamında koskoca CEO beni takip etmez bu zhao gerçek zhao olamaz dedim. Bunu kendisine yazdım. Kalbimden gecen, ulan gerçekten zhao olur bu fırsat kaçmaz diye  Cheesy madem zhao sun bana 2 BTC yolla dedim Cheesy. O da siktir oldu gitti.
Bu tarz mallar bir bana mı denk geliyor, bende durumu bildiğim için hep kontratak yapıyorum. Bitmediler bir türlü. Herkese saygılar...
Pages:
Jump to: