Pages:
Author

Topic: BIRAKIN ŞU BİTCOİNİ BATACAKSINIZ !!!! - page 3. (Read 1334 times)

member
Activity: 81
Merit: 10
November 07, 2017, 09:44:28 AM
Hocam alt coinlerde yatırımınız var sanırım  Tongue söylediğinize katılmıyorum btc her zaman en güvenli liman kriptoda
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
November 07, 2017, 09:43:24 AM
çok sıkıntılı bir dönemden geçilecek Roger Ver denilen zibidinin yüzünden oldu bunlar şu cash olayını ortaya atmasaydı diğerleri bunu fark edemeyecek ne gold olacaktı ne segwit2x olacaktı,core ekibi bu segwiti desteklemiyor bakalım hangisi kazanacak, ama şu bence kesin bitcoin fiyatı çok düşecek
sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
November 07, 2017, 09:27:02 AM
korkmuyorum. neden korkayım? bcc'lere btg'lere destek veren sizler değil misiniz? havadan para gelecek diye sevinenler bu durumdan korkuyorlar.

sistemin yararına olan herşey için çoğunluk ne derse tabikide orada olacağız.bknz: ETH'ın bölünen bir coin olduğunu(etc'nin değil) unutmayalım.

teknik olarak blok boyutunun 2mb olması "felaket senaryosu" değildir. 7 sene önce bizzat satoshi'ninde "ileride olabilir" dediği bir olay.

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 07, 2017, 09:21:28 AM
Kasımın 16 sında bitcoin bölünecek.Bu seferki bölünmenin  diğerleri gibi güllik gülistanlık olacağını sanmıyorum.
Çünkü 2 tarafta kendini gerçek bitcoin olarak devam ettirecekler.
Bu durumda şunu ortaya çıkarıyor.
Madenciler hangi bitcoine geçerse o bitcoin yeni btc olarak devam edecek.
Özellikle borsalarda btc  tutan arkadaşlar ciddi tehlike altındalar.

Ek olarak Btc nin ne kadar kararsız ve saçma bir yapı olduğunu öğrenmiş olduk.Sürekli sallanan ve bölünen bir yapıyı desteklemenin ne kadar gereksiz olduğunu görüyoruz.Güç kimdeyse onun borusunun öttüğü bir yapıdan bahsediyoruz.
Şu zamanda btc den korkmayan adamı tebrik ederim.
Pages:
Jump to: