Pages:
Author

Topic: Birdaha ki yükselişte 20.000 $ 'dan Bitcoin Almak ? - page 3. (Read 25881 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Valla uslanmayız yine alırız. Şimdiki psikolojiyle asla yapmam diyorsunuzdur ama o an öyle bir fomoya kapılırsınız ki ne olduğunu anlamadan tüm paranızla bitcoin almış halde bulursunuz kendinizi.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bitcoin büyük bir düşüş ivmesi yakaladı ve bunu bir türlü bırakmıyor ,eğere gene 2017 deki gibi çıkış trendi yaklarsa 4 bin dolardan bitcoin almayanalar 20 bin dolardan alır.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Ben de alım yapmayı planlıyorum bu seviyelerden ama 2k ya inme durumu beni tedirgin ediyor, 2k olsa bile uzun vadede yine yükselecektir ama bir 3,5k dan almak var bir de 2k dan
jr. member
Activity: 462
ben almazdım. bitcoinin bir dahaki 20 bin seviyesi benim piyasadan çıkış durağım olacak. belki içeride bir miktar bırakırım o da kardan.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Bir dahaki yükseliş 20.000 doları bile geçecektir bence. O yüzden 20bin dolardan almakta iyi kazandırabilir nerden bilelim.
jr. member
Activity: 168
Artık bu saatten sonra 20.000 $ seviyeleri inanılmaz. Yani ulaşılması imkansız diyebiliriz. Bitcoin bir balondu söndü. Bunun dibi de yok. Belki de 100 $ civarlarına
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Tekrar o seviyeleri görecegimizi bilsek hemen şimdiden alabileceğiniz kadar bitcoin almaya başlardık zaten. 20000$ dolara geldiğinde satmak için tabi. Ama bu seferde bitcoin 50000 dolar olacak diye muhabbetler dönmeye başlardı.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Ohooo bir daha 10 bin dolarıda görsek şükredip başımıza koyacaz ne diyorsun sen değişik Grin Ama büyükte konuşmamak lazım tabi
jr. member
Activity: 420
Öyle çok zaman geçmesine gerek yok 2 ay sürekli yükelsin geldiği yer de 20 bin dolarlar değil 10-12 bşn dolarlar olsun bak millet nasıl kapış kapış alıyor.
jr. member
Activity: 378
Birdaha 20 bin doları göreceğimiz bile meçhul ,her geçen gün umutları iyicene azaltıyor bitcoin ,yarılanma olacağı zaman fiyat yükselmesi beklentisi arttıkça işler tersine döner.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bu hayatta herşey mümkün kimse büyük konuşmasın beyler belki 50 bin dolardan bile bitcoin almak zorunda kalabiliriz tabi çıkarsa o fiyatlara dediğim gibi hiçbirşey belli olmaz
jr. member
Activity: 322
bu forumdaki birçok kişi de 4 bin dolardan almadığı bitcoini tekrar 20 bin dolar civarlarından alacaktır. bakmayın burada ağlayanlara.
jr. member
Kripto piyasasına bir iveme kazandırıp çıkışa alıştırılarsa yatırımcıyı ,herkes geçmişte yaşanan düşüşü unutup 20 bi dolardan da 50 bin dolardan da bitcoin alır .
jr. member
Activity: 372
Güzenilirlik konusu otursun devletler bir bir tanımaya başlasın o zaman 20bn degil 50bin den de alan cıkacaktır. Ama belki 3 belki 5 yıl sonra.
jr. member
Bitcoin bu düşüşü yıllardır yapıyor ve sonunda atm noktasının da üzerine çıkarak yeni bir atm noktası oluşturuyor ,henüz herseyini bitmediğini ve bitcoin tekrar yükseliş hareketine başladığında her fiyattan alıcı bulacaktır .
member
Merit: 14
Sizce arkadaşlar kim 20.000-25.000 $ dan bitcoin alır ? Ben kesinlikle ihtimal bile vermiyorum alacaklarına.Yeni yatırımcı gelirse bilmediği için alabilir.Ama şuan bile bu fiyatlardan almaktan korkuyorsak 20.25 bin $ oldugunda nasıl yatırım yapacağız  Grin Yani demem o ki bence yükselişe baya bir zaman var,insanlar bu düşüşleri unutmalı ki herkes her seviyeden rahatça girsin.

Fiyat 20K'ya yükselirken herkesin söylediği bir şey vardı. Bitcoin her fiyattan alınabilir deniyordu. Bitcoin'den eğer yeni bir ATH gelecekse 20K'ya kadar ki fiyatların çok bir önemi yok.
jr. member
Activity: 364
Bitcoin çıkışa başladığı zaman yeniden yeni bir algı operasyonu ile millete 40 bin dolardan bile bitcoin aldırır bu sistem ,kimse kusura bakmasın ama oyuncak gibi oynuyorlar.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Merak etme sen yine alan olur eşinin dostunun , akrabasının,fenomenlerin gazına gelir alır 20k'ya çıktıgı sıralar 30k yok 50k olacak diyorlardı herkes bitcoine girdi sonrası ortada işte.... 20k'dan alanlar bu günlerde 4k civarından satmıştır bundan emin olabilirsin.
jr. member
Activity: 420
piyasanın düşmesini bir kenara bırakıp yaşanan olumlu gelişmelere odaklanırsam evet ben alırım yine yeniden. dönemsel düşüşler hep oluyor.
member
Merit: 14
Yükseliş trendine geldiğinde bakki nasıl alıyorlar o fiyatlardan. Çünkü o an alan kişi diyorki ya bu fiyattan almazsam daha da yükselecek ve ben fırsatı kaçıracağım. Sonrada alıp bekliyor.
Pages:
Jump to: