Pages:
Author

Topic: Bireysel Silahlanmaya evet diyorum - page 2. (Read 303 times)

sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
May 10, 2022, 05:12:44 PM
Bu olayları normalleştirmemek gerekir, bireysel silahlanan ülkelere bakarsanız fazla sayıda ölüm-öldürme var, Türkiye’de de normal şartlarda ölüm oranları çok yüksekken, bireysel silahlanmaya da evet dersek ülkenin her yeri Teksas’a döner, bu doğru değil, farklı şekilde davranmak gerekir,
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
May 10, 2022, 04:15:08 PM
Hukumetsel insani ve bireysel silahlanmaya da  hayir diyorum hocam ben. Kamusal olarak bu şekilde kontrolsüz birsekilde mülteci alarak  bir nevi nefer toplanılıyor. Öncelikle buna kesinlikle dur denilmeli. Denildi dedik mi onergeniz boşa düşer. Bunun olmayacağını sizde bende iyi biliyoruz. Bireysel silahlanma hem bu mültecilerin daha rahat silahlanmasinin hem de bizim yobaz insanların silahlanmasjnin önünü açar.

Niye böyle dediğimi şu linkteki haberi okursanız hatırlar ve anlarsınız

https://tr.sputniknews.com/20200509/yazar-sevda-noyan-15-temmuz-kursagimizda-kaldi-istediklerimizi-yapamadik-bos-bulunduk-1042002039.html

Biber gazi ve elektroşok şeklinde söyleminize kalabilirim.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 10, 2022, 04:03:23 PM
Göçmenler geldiğinden beridir birçok tuaf video görür olduk kimisinin elinde bıçaklar, silahlar, kılıçlar bir kesimin elinde ise cep telefonu insanlarımızı kayıt altına alıyorlar bugün yarın başınıza bir iş geldiğinde bizi koruyacak adalet sistemi artık çalışmıyor. Başınızda bu göçmenlerle ilgili bir olay geldiğinde kendimizi koruyacak birşeylere ihtiyaç duyduğumuz gün gibi ortadadır. Sizi koruyacak birimler gelene kadar iş işten geçmiş olabilir.

Bir karadenizli olarak evimde ruhsatlı av tüfeği var ancak av tüfeğini bir silah olarak görmüyorum.  Her daim yanınızda olamaz.

En kötü göz yaşartıcı spreylerden aracınızda, çantanızda bulunması gerekiyor. Bu Göz yaşartıcı spreylerden birkaç tane almak lazım

Haksızmıyım?

Evet arkdaşlar bireysel silahlanmaya EVET diyorum.
Pages:
Jump to: