Pages:
Author

Topic: Birileri üyeliğinizden para kazanıyor - page 2. (Read 491 times)

newbie
Activity: 118
Merit: 0
 Dolandırıcılıkta sınır tanımıyorlar maşallah. Başka insanların emekleri üzerinden kazanç elde etmeye çalışmak için şeref ve onur yönünden baya eksik olmak gerekiyor sanırım. Burada asıl görev bounty menajerlerine düşüyor. Biz farkettik diyelim. Gereği  yapılmıyorsa gerisi boş
member
Activity: 406
Merit: 12
Adamlar ciddi ciddi bununla uğraşıyorlarsa artık bu işlerde hiçbir şeye şaşırmamak gerekir. “Benden önce benim nickimle bounty’e katılan dolandırıcılar oluyor” diyen arkadaşa bakılırsa dolandırıcılık kendi içinde ciddi mesai gerektiren bir iş haline gelmiş. Daha neler duyacağız bakalım.
member
Activity: 308
Merit: 10
Girdiğim birçok bounty'de çok ilgisizler.  Farklı kullanıcı adlarını bulup tespit etmeyi bırak takipçi sayısına, twitter audite, paylaşım zamanlarına bile bakmadan stake veriyorlar. Kimisinde herşeyi düzgün yapsan da bu sefer stake vermiyorlar, güncellenecek deyip geçiyorlar.
Keşke her manager böyle dikkatli olsa..

ben takip etmeyen, sorulara cevap vermeyen bounty managerlerin kampanyalarından olabildiğince uzak duruyorum.
Eninde sonunda problem çıkacak uğraşmaya bile gerek yok.
newbie
Activity: 210
Girdiğim birçok bounty'de çok ilgisizler.  Farklı kullanıcı adlarını bulup tespit etmeyi bırak takipçi sayısına, twitter audite, paylaşım zamanlarına bile bakmadan stake veriyorlar. Kimisinde herşeyi düzgün yapsan da bu sefer stake vermiyorlar, güncellenecek deyip geçiyorlar.
Keşke her manager böyle dikkatli olsa..
member
Activity: 378
Merit: 55
Sanırım bu dolandırılmaya bi çözüm yok tıpkı erc20 Cüzdanları gibi😏kaç kişinin dolandırıcılık yüzünden canı yandı halada devam ediyor.

Bu şekilde bir dolandırmaya managerler yeterince dikkat etmediği için kişisel dikkate kalıyor olay. girdiğiniz kampanyaların spreadsheetlerini ctrl+f ile nickinizle kontrol etmeniz gerekir. eğer aynı nick ile sizden başka kayıt olan olmuşsa managere yazmalısınız.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Sanırım bu dolandırılmaya bi çözüm yok tıpkı erc20 Cüzdanları gibi😏kaç kişinin dolandırıcılık yüzünden canı yandı halada devam ediyor.
member
Activity: 252
Merit: 11
Bu konuda Sylonu tek geçerim. Adam twitter kampanyasına bile başlıkta proof mesajı istiyor. Kayıtlar otomatik spreadsheete düşmüyor. Belli aralıklarla mesajlardan kayıtları teker teker onaylıyor.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
spreadsheetlarda forum kullanıcı adınızın 2-3 harfini yazarak arama yapıp benzer nick olup olmadığına arada bakmalı. bounty manager en fazla şutlar. hesaplarını kullanmaya aynen devam ettiği için ilerde aynı problemler yine yaşanır.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Bunu avantajınıza çevirmek çok basit daha önce başıma geldi ve karlı çıktım. Yeter ki bu acemilerin hangi bountylere girdiğini takip edin.

Ben daha önce 6 hafta kasılmış bounty buldum, kendi nickimde bayaa da kasmış sağolsun hemen bounty menagere bitcointalk üzerinden mesaj attım eth adresim çalındı spreadsheeti düzenler misiniz diye
dolandırıcının eth adresini sildirip kendiminkini yazdırıyorum. Yakalayamadıklarım da oluyor ama bu şekilde daha rahat kazanç elde edebiliyorum Cheesy
newbie
Activity: 4
Bu kripto işinden en çok kazananlar hep dolandırıcılar ve hırsızlar oluyor. Oysa ki güvenliği için tercih ediliyor. Büyük ironi...
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bunlar yüzünden nelerle uğraşıyoruz sırtımızdan para kazanmaları bir yana multi üyeliğimiz olduğunu düşündürecektir banlanma riski de yok değil hani bounty yöneticisi işi sıkı tutayım derse kimsenin gözünün yaşına bakmazlar yapanı görmedim ama tedbirli olmakta fayda var en azından girdiğiniz kampanyaları gözden geçirmelisiniz. En son yine başıma geldi ben bir kampanyaya girmişim benim yerime giren 3 kampanyaya katılmış bildirmeme rağmen oralı olmadılar.
jr. member
Activity: 49
Merit: 1
adam taş atmadan para kazanıyor, iyiymiş ha Smiley
member
Activity: 504
Merit: 11
Bugün TokenSuit ekibinden bir arkadaş ile de görüştüm. Onların da bu konuda çalışmaları varmış. Yakında bu ekipten de güzel haberler alırız inşallah.
newbie
Activity: 94
güzel bir paylaşım olmuş gerçekten bunu nasıl yapıyorlar yani yapan kişi aslında member değil mi?
newbie
Activity: 238
zaten ne varsa bu sahtekarliklarda var , en iyi parayı bu şekilde emek harcamadan kazanıyorlar , dünyanın çivisi çıkmış , bunları gördükçe yaptığım işten soğuyorum
newbie
Activity: 112
Böyle bi dikkatsizliği bir bountye birden fazla kez kayıt yaparak da kötüye kullananlar vardır. Bence managerin dikkatsizliği büyük sorun
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
İş dolandırıcılık olduduğu zaman çok başarılı işler yapıyoruz. Daha iyi şeyler de yapılıyor. Bunun için forumda yeterli düzenlemeler yapılmalı araştırmalar yapılmalı ona göre.

Bunu yapan sadece Türk ler değil ki faturayı sadece bize kesmek yanlış olur birçok Asya ülkesinden giren kullanıcılar da yapıyor.Kısacası gelişmemiş yada gelişmekte olan ülkelerin vatandaşları yapıyor.
newbie
Activity: 238
İş dolandırıcılık olduduğu zaman çok başarılı işler yapıyoruz. Daha iyi şeyler de yapılıyor. Bunun için forumda yeterli düzenlemeler yapılmalı araştırmalar yapılmalı ona göre.
newbie
Activity: 126
Buna bir çare bulunması gerekiyor. Tek teselli çok yeniyim ve sadece Türkçe bölümde yorum yapıyorum. Pek işlerine yaramaz ama sadece kendim için düşünmek çok saçma
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Bounty managerlar konuya wallet adresinin yazılmasını istese aslinda daha güvenilir olur daha öncede airdroplara katılırken telegram adreslerini fln yazıyorlardı. Çakallık yapmaya çalışırken bizim emeğimizin tehlikeye düşmesi çok saçma.Bounty managerlar daha dikkatli olmalı.
Pages:
Jump to: