Pages:
Author

Topic: ‘Birkaç ay içinde bir Bitcoin ETF’si için hazırlanın’ - page 2. (Read 247 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Piyasa ileri geri hareketlerle yerinde sayıyor ve artık piyasayı ateşleyecek haberlere ihtiyaç olduğu kesin o yüzden ETFolayı çok önemli gerçekleşirse piyasa yıl sonu 20 bin doların üzerinde beklenildigi gibi kapatabilir.
full member
Activity: 420
Merit: 100
İkizlerin başvurusuna ilişkin ilk redde bile bir kabul oyu varken Cboe Etf başvurusunda onay olasılığı fazla bana göre bu konuda iyimser tavrımı koruyorum şimdilik.
sr. member
Activity: 784
Merit: 272
Gelin ata binmiş , ya nasip demiş . Olursa güzel olur , olmazsada gecen senedeki performansı bekleriz .
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bu konuda çok iyimser değilim. Hali hazırda verilmiş bir red kararıda var. Ama olası bir kabul fiyatı dikey yükseltir.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
İlk etf başvurusunun reddi kripto piyasasını salladı ,16 ağustostaki etf kararıda olumsuz olursa o zaman kripto piyasasındaki düşüşü tahmin etmek bile istemiyorum.
member
Activity: 980
Merit: 12
Kabul edilsin artık şu ETF de Bitcoin'in olması gerekenki hallerini tekrar görmeye başlayalım. Uzun zamandır yüksek değerlere hasret kaldık iyice yahu. Artık çıkış görme zamanı.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Ağzı bal yesin, hadi inşallah hazırız biz zaten Grin  Fatfish Internet Group'un CEO'su CNBC’ye  böyle demeç verdiğine göre duyum sağlam yerden olmalı.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Geçen sene fork haberlerinden sıkılmıştım bu senede ETF haberlerini bekleyeceğiz .

Geçen sene fork haberleri gerçekten insanın canını sıkmıştı daha sonra yüzlerce fork ile karşı karşıya kalmıştık bir süre sonra bitcoin yatırımcıları forkları bile takip edemez olmuştu.Ama ETF ile fork olaylarının birbirinden tamamen farklı olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Geçen sene fork haberlerinden sıkılmıştım bu senede ETF haberlerini bekleyeceğiz .
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Bitcoin ETFsinin kabulü kolay değil bence fakat kabul edilirse Bitcoini genel olarak erken benimseyen yatırımcıların yüzü gülecek mi acaba, kabul etselerde görsek.
newbie
Activity: 97
Er yada geç bu olucak ama şuan için erken olduğunu düşünüyorum herkes gibi eğer gerçekleşirsede hızlı bir yükseliş gerçekleşir dediğiniz gibi
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Haberde söylendiği gibi Bitcoin Etf'si haberleri doğru çıkarsa boğa dönemi çok hızlı bir şekilde başlayabilir.Ama bana soracak olursanız ETF şuan için bitcoin açısından oldukça zor gözüküyor. Cry
member
Activity: 253
Merit: 10
Bitcoin EFT olayı kabak tadı vermeye başladı. olacaksa olsun artık. çünkü olacak olacak deyip de olmazsa eğer çok kötü olur.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bana biraz abartı gibi geldi ama inşallah gerçek olur ilerleyen zamanda. Daha fazla hacim oluşması için güzel bir haber.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
bu etf hikaye bence. böyle bir şey için daha çok erken. bitcoin sadece 150milyar marketcap a sahip bir para birimi . büyük yatırımlar için uygun değil.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bir an önce şu 16 ağustos bitcoin için secin açıklayacağı karar günü gelsede bizde tüm kripto piyasası rahatlasa ,herkes bu karara odalanmış durumda ,yeni yatırımcılar piyasaya girmek için bu kararı bekliyor.
newbie
Activity: 50
Küresel teknoloji yatırım şirketi Fatfish Internet Group'un CEO'su, "Birkaç ay içinde bir Bitcoin ETF'si için hazırlanın." dedi.

Küresel bir teknoloji yatırım şirketi olan Fatfish Internet Group’un CEO’su Kin-Wai Lau, CNBC’ye verdiği demeçte, küresel piyasaların birkaç ay içinde bir Bitcoin ETF‘sini (borsa yatırım fonu) kabul etmeye hazır olacağını söyledi.

Lau, “Bu kurumsal talep ve adaptasyon tarafından yönlendirilen çok güçlü bir dalga. Bu defa çok fazla ilgi var. İşlem hacmi, düşük seviyelerden birkaç kat daha fazla.” şeklinde konuştu.

Bitcoin, geçtiğimiz hafta 7,700 dolara dokunduktan sonra 8,000 doların üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Winklevoss ikizlerinin Bitcoin ETF’sinin SEC tarafından ikinci kez reddedilmesinin ardından Bitcoin’in yüzde 5 oranında gerileyip yeniden hızlıca bir önceki seviyesine dönmesiyle kullanıcıların Bitcoin’in yükselişine olan inancı pekişti.

Lau, bu sıçramanın genel olarak erken benimseyen ve sektöre ilgi duyan insanlar için çok pozitif olduğunu ifade etti.

Lau, sözlerinin devamında yakın gelecekte düzenleyici atmosferde potansiyel bir değişim öngördüğünü de kaydetti:

“Bence uzak değiliz; muhtemelen piyasa, bir ETF’yi kabul etmek için hazır olmaya yalnızca birkaç ay uzaklıkta.”

Bu noktada SEC’in Winklevoss ikizlerinin Bitcoin ETF başvurusunu ret kararını, 3 ret oyuna karşılık 1 evet oyuyla almış olmasını not etmek önemli. Ek olarak, SEC’in üç komisyonerinden biri olan Hester Peirce, ret kararına “Bitcoin regüle edildi ve bir ETF için yeterince olgun” sözleriyle itiraz etmesi de hatırlanmalı.

kaynak : uzmancoin.com
Pages:
Jump to: