Pages:
Author

Topic: Bitcoin 30 dolar düştü ethereum 3 dolar :D - page 2. (Read 222 times)

legendary
Activity: 1680
Merit: 1030
Çünkü ethereum'un satoshisini alıyorlar, dolar bazında değerlendiriyorlar. Kısacası btc dominant maximum şekilde realize edilmeden altcoin boğası gelmeyecek. 0.018-0.019 arası hareket ettiğinde btc'ye çevirdiler. Salak saçma bir yöntem ama 3 yıldır aynı taktik, geri yükselecek.

Valla abi ben anlamlandıramıyorum artık.Şuan gerçek kullanım alanı olarak  en çok transfer edilen coin ethereum olabilir ama fiyat kontrol olayına bakıyorum üzüyor beni.
bitcoin 1k dolar çıktı.ethereum 10 dolar arttı.bitcoin 50 dolar düştü ethereum 4 dolar.En iyisi ekranı kapatıp bakmamak.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Çünkü ethereum'un satoshisini alıyorlar, dolar bazında değerlendiriyorlar. Kısacası btc dominant maximum şekilde realize edilmeden altcoin boğası gelmeyecek. 0.018-0.019 arası hareket ettiğinde btc'ye çevirdiler. Salak saçma bir yöntem ama 3 yıldır aynı taktik, geri yükselecek.
legendary
Activity: 1680
Merit: 1030
Valla yazmayayım diyorum ama bu nasıl bir mantıksızlıktır.Bitcoin 7k dan 7950 ye yükseldi.Etheruem 133 den 144 oldu.Az önce 7920 ye düşerken ethereum 140 oldu.Dedim heralde btc bazlı düşüş oldu anlık olarak saldı kendini.Yani 1 dk içinde fiyatın toparlanmasını beklersiniz ama yok.Btc çıkarken gıdım gıdım artan eth, btc 20-30 dolar düşünce bi kaç dolar birden düşüyor.Ne karaktersiz bir coin bu ya.
Pages:
Jump to: