Pages:
Author

Topic: Bitcoin 3.000 Doları Bir Daha Asla Görmeyecek – BTC Nisan Ayına Kadar Hala ‘Ucuz - page 2. (Read 264 times)

hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Bu seviyeleri bir daha görüp görmeyeceği belli olmaz o konuda bir şey bilmiyorum ancak benim beklentim alım için makul seviyelerde olduğumuz genel kripto piyasası olarak söylüyorum.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Bu piyasadaki tecrübelere dayanarak söylüyorum ki; asla asla dememek lazım. Herşey olabilir, bitcoin 100 dolarda olabilir, 1 milyon dolara da çıkabilir.
member
Activity: 546
Merit: 10
bu dedikleri doğru ise bitcoinin şu aşamadığı direnci geçmesi gerekli. yaklaşıyoruz ama aşılmadı henüz. dereyi görmeden paçayı sıvamayın. ne olur ne olmaz. 2017'de buna benzer bir sürü haber geldi de ne oldu. balina istediğini almak için her şeyi yapar.
member
Activity: 574
Merit: 14
şu haberdeki görüş ile bitcoin 3000 dolar altını görecek görüşü o kadar birbirine yakın ki. ne zaman 4200 dolar aşılacak o zaman diyeceğim işte bitcoinde bu 3000'ler meğerse dipmiş diye. tabi tekrar aşağı kırılırsa bir o kadar beter tarihler gelir.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoinde kripto piyasasındaki yatırımcıların büyük bir kısmı bir dip dalgası daha geleceğini düşünüyor ,fakat hep beklentilerin tersine hareket eden bitcoin düşüş yapmadan çıkışa geçebilirde.
jr. member
Activity: 252
Btc ye dibin dibini gösterecekler galiba öyle olmadan boğa gelmesini sanırım kimse beklemiyor. Borsaların ico yapmalarıda ayrı bir olay, bountycilerinde bu gidişle sonunu getirecekler galiba.
member
Activity: 630
Merit: 37
ben bu habere katılmıyorum bitcoin sert ve büyük bir düşüş yaşayacak ve ardından boğa gelecektir
copper member
Activity: 210
Bitcoin geçtiğimiz 2017 Aralık ayından bu yana %80 değerinde değer kaybetse de, kripto para analistlerinin lider kripto para birimine olan güveni hala bitmiş değil. Geçtiğimiz hafta 3 haftalık sürenin en yüksek değerine ulaşan Bitcoin, yatırımcıların bir kısmı tarafından riskli olarak görülse de, analistlerin yorumları aksini göstermekte.
Twitter üzerinde ”Galaxy” olarak bilinen kripto para traderına göre, Bitcoin’in 3.000 dolarlık birim fiyatı bir daha asla görülemeyebilir ve bu kaçırılmaması gereken bir fırsat.
Bitcoin 3.000 Dolarda Kaçırılmayacak Bir Fırsat
Galaxy’nin yaptığı yorumlara göre Bitcoin ilk piyasaya çıkmasından bu yana ilk olarak tüm zamanların en yüksek seviyesine, daha sonra ise sert bir düşüşe ev sahipliği yapan grafikler çizdi ve düşüşten sonra toparlanma ve devamında da her zaman daha yüksek bir rekor kırıldı.

Ünlü trader bu şemaya göre lider kripto para birimi Bitcoin’in bir daha asla 3.000 dolar seviyelerini göremeyeceğini ve Nisan ayından sonra BTC’nin toparlanma rallisini başlatacağını dile getirdi.

”Fiyatlar bazıları için rastgele gelişiyor gibi gözükse de, bunlar aslında tekrar eden eğilimler ve şemalar yaratıyorlar. Bu şemayı takip ettiğimizde Nisan ayının ucuz BTC için son ay olduğunu görüyoruz. Tabii ki BTC gelecekte birkaç defa ucuz olacak ancak asla 3.000 dolar kadar ucuz olmayacak.”

Bitcoin CoinMarketCap verilerine göre basın saati itibariyle 3.900 dolar ile 4.000 dolar arasındaki seviyesini korumakta ve genel olarak piyasanın geri kalanı gibi hafif bir yükseliş göstermekte.

KAYNAK: https://koinbulteni.com/analist-bitcoin-3-000-dolari-bir-daha-asla-gormeyecek-btc-nisan-ayina-kadar-hala-ucuz-40111.html
Pages:
Jump to: