Pages:
Author

Topic: Bitcoin 40.000$, Eth 3000$, Ltc 1200$, Bcc 3$, dolar 10 TL - page 2. (Read 288 times)

Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Gönül ister ki bütün Kripto paralar katlanarak artsın ve hepimiz kazanalım. Bazen düşüş yaşadığımız günler de olacak elbette. Kazanmak için altcoinler şu ara daha mantıklı geliyor bana kazandırma ihtimali daha çok bence. Btc uzun bir süre sıçrama yapmayacak gibi.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Çok uzun vadede umarım olur ama inanmak bile güç şu bulunduğumuz pozisyonda resmen rekt oldu çoğu kişi zararını çıkarmaları bile zor.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Gülecek bir şey yok bence kazandığın parayı istediğin gibi çekebilir harcayabilirsin vs. illegal yollardan kazanmadığın sürece, ayrıca fiyatlar bu olursa çoğu kişinin elindeki coin miktarı da 10'da birine iner.
member
Activity: 532
Merit: 12
Fenerbahçe şampiyon olmasa da olur. Yeterki elimde ki coin sabah uyandığımda x100 yapmış olsun. Fenerbahçe karın doyurmuyor.
Not: bende Fenerbahçeliyim
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ve fenerbahçe şampiyon olmuş. bir uyanıyoruz yukarıdaki tablo var ve sahip olduğumuz altcoin çılgın atmış. Hepimiz neredeyse 500.000 ile 1.000.000 $ civarı gelir etmiş durumdayız. ülkemiz ferah içinde yüzdüğü için dolar'ın 10 lira olması kimeyi etkilemiyor. saçmalama arkadaş dediğiniz duyar gibiyim de bence asıl fenerbahçe'nin şampiyon olmasına şaşırmanız gerekiyor.

ve son olarak da en büyük sıkıntımız bu parayı ülke topraklarına sokmak için burada birbirimizle planlar kurmamız. güzel olmaz mıydı hacı gardaşlarım. ben mesela hemen çydd ve mehmetçik vakfına güzel bir bağışta bulunurdum. sonra telefonumun alarmı çalıyor "hayallerde yaşıyor bazı ...."

biraz da gülelim be arkadaş. bu arada fenerbahçeliyim yanlış anlaşılma olmasın.
Pages:
Jump to: