Pages:
Author

Topic: Συμμετοχή εταιρίας στο bitcoin - page 2. (Read 627 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 0
Θα προτεινατε ποτε σε εταιρεια/καταστημα που ειστε συχνος πελατης να αποκτησει επιλογη πληρωμης και μεσω bitcoin? Ψωνιζω παρα πολυ συχνα απο φαρμακείο online και σκεφτομουν να στειλω ενα mail προς ενημερωση, να επισυναψω και καποιες πληροφοριες γενικοτερα και ποτε δεν ξερεις!!
member
Activity: 163
Merit: 16
Μπορεις να αποφυγεις εντελως τριτους , electrum στο vps ή οπου hostareis .

Πλεονεκτηματα
- 0 φεες σε τριτους (κυμαινοντε απο 0.5-2% ανα συναλλαγη)
-Δεν θα χτυπας το κεφαλι σου αν κλεισουν,τους χακαρουν κτλπ

Μεινοκτηματα
-Θες developer αν δεν εισαι ο ιδιος.

Ο μονος τροπος να χασεις τα κοιν σου με αυτο το τροπο ειναι
-hdd crash στο χωρο που χοσταρεις το σιτε (εχεις το seed ομως , οποτε κλαιν μαιν)
-Να σου χακαρουν το σερβερ (πραγμα που θα εισαι εσυ υπαιτιος)
newbie
Activity: 19
Merit: 1

Η συμβουλή σου για την άμεση μετατροπή, αν και απλή, φαίνεται να λύνει εντελώς το πρόβλημα.

Νομίζω ότι θα ξεκινήσουμε με το coingate, φαίνεται σοβαρός.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Γεια σας και πάλι,

Η ιστοσελίδα μας είναι η https://www.aenaos-sa.gr/ και είναι φτιαγμένη πάνω στην πλατφόρμα nopcommerce.

Για να λειτουργήσει το bitcoin processing απαιτείται plugin, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο από όλους τους παρόχους / ανταλλακτήρια. (τουλάχιστον όχι για τα ανταλλακτήρια που μου προτείνατε παραπάνω).

Ένα ανταλλακτήριο που βρήκα είναι αυτό εδώ https://coingate.com/ το οποίο έχει έτοιμο plugin για την πλατφόρμα nopcommerce.

Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο;  Υπάρχει τρόπος να ελέγξει κάποιος ένα ανταλλακτήριο πριν το χρησιμοποιήσει;

(Συγνώμη αν τα γραπτά μου αποπνέουν υστερία, αλλά ύστερα και από την αναφορά του Fxcryptoexpert στους "αρκετούς κινδύνους και τα ρίσκα" που περιλαμβάνει η σύνδεση με το bitcoin, θέλω να είμαι προσεκτικός και οπωσδήποτε δεν θέλω να είμαι η αιτία που η εταιρία θα χάσει στο μέλλον χρήματα).

και αυτό το έχω χρησιμοποιήσει για πληρωμές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τώρα για το ρίσκο που λες από την στιγμή που βάζεις ένα payment provider αναλαμβάνει αποκλειστικά αυτός όλο το ρίσκο και ιδίως αν μετατρέπεις τα bitcoin σου σε fiat money τότε απλά έχεις άλλη μια μέθοδο πληρωμής όπως έχεις την visa κτλ.
newbie
Γεια σας και πάλι,

Η ιστοσελίδα μας είναι η https://www.aenaos-sa.gr/ και είναι φτιαγμένη πάνω στην πλατφόρμα nopcommerce.

Για να λειτουργήσει το bitcoin processing απαιτείται plugin, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο από όλους τους παρόχους / ανταλλακτήρια. (τουλάχιστον όχι για τα ανταλλακτήρια που μου προτείνατε παραπάνω).

Ένα ανταλλακτήριο που βρήκα είναι αυτό εδώ https://coingate.com/ το οποίο έχει έτοιμο plugin για την πλατφόρμα nopcommerce.

Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο;  Υπάρχει τρόπος να ελέγξει κάποιος ένα ανταλλακτήριο πριν το χρησιμοποιήσει;

(Συγνώμη αν τα γραπτά μου αποπνέουν υστερία, αλλά ύστερα και από την αναφορά του Fxcryptoexpert στους "αρκετούς κινδύνους και τα ρίσκα" που περιλαμβάνει η σύνδεση με το bitcoin, θέλω να είμαι προσεκτικός και οπωσδήποτε δεν θέλω να είμαι η αιτία που η εταιρία θα χάσει στο μέλλον χρήματα).
legendary
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. (Άργησα να απαντήσω γιατί ήμουν στο εξωτερικό τις προηγούμενες τρεις ημέρες).

Καλησπερα, απ οτι καταλαβα ενδιαφερεσαι να ανοιξεις ενα εταιρικο λογαρισμο για να κανεις αγοραπωλησεις σε κρυπτο, ναι ειναι εφικτο κ ναι εχει αρκετους κινδυνους και ρισκα. Θα σου προτεινα να μην βιαστεις και να ρωτησεις 1-2 ανθπωπους που ασχολουνται. Αν εισαι Αθηνα ευχαριστως να πιουμε ενα καφε να συζητησουμε αναλυτικα , στειλε μου pm

Παρά την βοήθεια όμως είμαι ακόμη πιο μπερδεμένος από πριν (κάνω την ερώτηση), και δυστυχώς αν και πολύ θα ήθελα να πιούμε καφέ, δεν έχουμε έδρα στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη.  Θα στείλω pm.

Οσο για το δεύτερο είναι ανάλογα με την εταιρεία που θα συνεργαστείτε για να δέχεστε τις πληρωμές με Bitcoin. Ποιά εταιρεία έχετε επιλέξει?

Δεν έχουμε επιλέξει ακόμα εταιρία, και αυτό ακριβώς αφορούν οι ερωτήσεις.

για εταιρείες θα σου πρότεινα μια από τις Coinpayments.net που βλέπω ότι τη χρησιμοποιούν αρκετοί η την coinify https://www.coinify.com/merchant-accept-bitcoin/ η την πολωνική bibay https://bitbaypay.com/about.html όλες αυτές τις έχω χρησιμοποιήσει για πληρωμές
newbie
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. (Άργησα να απαντήσω γιατί ήμουν στο εξωτερικό τις προηγούμενες τρεις ημέρες).

Καλησπερα, απ οτι καταλαβα ενδιαφερεσαι να ανοιξεις ενα εταιρικο λογαρισμο για να κανεις αγοραπωλησεις σε κρυπτο, ναι ειναι εφικτο κ ναι εχει αρκετους κινδυνους και ρισκα. Θα σου προτεινα να μην βιαστεις και να ρωτησεις 1-2 ανθπωπους που ασχολουνται. Αν εισαι Αθηνα ευχαριστως να πιουμε ενα καφε να συζητησουμε αναλυτικα , στειλε μου pm

Παρά την βοήθεια όμως είμαι ακόμη πιο μπερδεμένος από πριν (κάνω την ερώτηση), και δυστυχώς αν και πολύ θα ήθελα να πιούμε καφέ, δεν έχουμε έδρα στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη.  Θα στείλω pm.

Οσο για το δεύτερο είναι ανάλογα με την εταιρεία που θα συνεργαστείτε για να δέχεστε τις πληρωμές με Bitcoin. Ποιά εταιρεία έχετε επιλέξει?

Δεν έχουμε επιλέξει ακόμα εταιρία, και αυτό ακριβώς αφορούν οι ερωτήσεις.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
legendary
Αυτές είναι ερωτήσεις για τον payment processor.

1. Έχει σημασία σε ποιον φορέα/ανταλλακτήριο θα γίνει η εγγραφή της εταιρίας;  Εννοώ, υπάρχει κάποια εξάρτηση με τον φορέα αυτόν, αν για παράδειγμα κλείσει αύριο, θα έχουμε πρόβλημα σαν εταιρία, θα χάσουμε χρήματα ή θα μας συμβεί τέλος πάντων κάτι κακό;

Αυτός https://bitpay.com/pricing (τον φέρνω για παράδειγμα, δεν τον προτείνω) σε πληρώνει στην τράπεζά σου την άλλη ημέρα. Φαντάζομαι και άλλοι κάνουν το ίδιο. Αν θέλετε payment processor κοιτάξτε πως υπολογίζει το exchange rate και αν βάζει καπέλο σε εσάς ή στον αγοραστή.

Μπορείτε να βρείτε και μια λύση όπου δέχεστε Bitcoin τα οποία είναι υπό τον έλεγχό σας και όποτε θέλετε τα μετατρέπετε σε Ευρώ σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο.

το bitpay είναι η χειρότερη λύση κατά την γνώμη μου. Και δεν το γράφω επειδή δεν υποστηρίζει το Bitcoin αλλά

- Κάνει κρατήσεις πολύ υψηλότερες από τους υπόλοιπους του ανταγωνισμού
-Μεταφέρει τα χρήματα σε μεγάλο χρονικό διάστημα
- Υποστηρίζει μόνο bitcoin
- Απαιτεί για τις πληρωμές ειδικά διαμορφωμένα wallet που να υποστηρίζουν το δικό τους payment protocol. Τα περισσότερα bitcoin wallet δεν έχουν αυτή την υποστήριξη. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείει μεγάλο μέρος της αγοράς.

Υπάρχουν δεκάδες λύσεις και εναλλακτικές απείρως καλύτερες από την bitpay.
full member
Activity: 407
Merit: 170
Αυτές είναι ερωτήσεις για τον payment processor.

1. Έχει σημασία σε ποιον φορέα/ανταλλακτήριο θα γίνει η εγγραφή της εταιρίας;  Εννοώ, υπάρχει κάποια εξάρτηση με τον φορέα αυτόν, αν για παράδειγμα κλείσει αύριο, θα έχουμε πρόβλημα σαν εταιρία, θα χάσουμε χρήματα ή θα μας συμβεί τέλος πάντων κάτι κακό;

Αυτός https://bitpay.com/pricing (τον φέρνω για παράδειγμα, δεν τον προτείνω) σε πληρώνει στην τράπεζά σου την άλλη ημέρα. Φαντάζομαι και άλλοι κάνουν το ίδιο. Αν θέλετε payment processor κοιτάξτε πως υπολογίζει το exchange rate και αν βάζει καπέλο σε εσάς ή στον αγοραστή.

Μπορείτε να βρείτε και μια λύση όπου δέχεστε Bitcoin τα οποία είναι υπό τον έλεγχό σας και όποτε θέλετε τα μετατρέπετε σε Ευρώ σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο.
legendary
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας.

Μετά από αρκετό διάβασμα εδώ, αποφασίσαμε να αρχίσει η εταιρία μας να δέχεται bitcoins σαν τρόπο πληρωμής.

Προτού προχωρήσουμε, υπάρχουν μερικά ερωτήματα στα οποία δεν μπόρεσα να δώσω απάντηση αν και θεωρώ ότι έψαξα αρκετά.

2. Μπορεί να μπει όριο στις αγορές που γίνονται μέσω bitcoin (κάτι σαν πλαφόν) μέσα από τον φορέα στον οποίο θα εγγραφούμε, ή το θέμα έχει να κάνει καθαρά με την ιστοσελίδα μας και το τι επιτρέπεται εκεί;

3. Υπάρχει κάτι που πρέπει κατά την εμπειρία σας να προσέξουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

για την πρώτη ερώτηση απλά όπως έχουμε πει αρκετές φορές δεν αφήνουμε ποτέ χρήματα μέσα στα ανταλλακτήρια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα ανταλλακτήρια δεν είναι τράπεζες. Αν έχετε σκοπό να κρατάτε τα Bitcoin και να μην τα μετατρέπετε σε ευρώ τότε καλύτερα να τα μεταφέρετε ανά διαστήματα σε δικά σας προσωπικά Bitcoin wallet. Το trezor η το ledger είναι καλές επιλογές για να αποθηκεύει κάποιος τα Bitcoin του.
newbie
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας.

Μετά από αρκετό διάβασμα εδώ, αποφασίσαμε να αρχίσει η εταιρία μας να δέχεται bitcoins σαν τρόπο πληρωμής.

Προτού προχωρήσουμε, υπάρχουν μερικά ερωτήματα στα οποία δεν μπόρεσα να δώσω απάντηση αν και θεωρώ ότι έψαξα αρκετά.

2. Μπορεί να μπει όριο στις αγορές που γίνονται μέσω bitcoin (κάτι σαν πλαφόν) μέσα από τον φορέα στον οποίο θα εγγραφούμε, ή το θέμα έχει να κάνει καθαρά με την ιστοσελίδα μας και το τι επιτρέπεται εκεί;

3. Υπάρχει κάτι που πρέπει κατά την εμπειρία σας να προσέξουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Pages:
Jump to: