Εκτος απο τη μυγα , εχω τα γενια και τα χτενια , εχω το μαχαιρι και το πεπονι , ειμαι σαν τη μυγα μες στο γαλα και πολλα αλλα .
Ξερεις πολυ καλα για ποιο λογο εγραψες το post χωρις αποδεκτη και τι επεδιωκες , αλλιως θα εγραφες απευθειας σε ποιον απευθυνεσαι . Ασε λοιπον τις κλαψο....ιες , και απαντα με στοιχεια . Πρωτα απ'ολα σε ποιον "πραγματικα" απευθυνοσουν .
Εδω και μηνες οι μονοι που κινουν το ελληνικο subforum εισαι εσυ και ο BHC . Το τριτο ατομο που συμμετεχει στις συνομιλιες ειμαι εγω . Αρα θεωρω πως δικαιως εχω τη μυγα και μυγιαζομαι . Και σε τελικη αναλυση , αφου εισαι ενας ανθρωπος καποιας ηλικιας και φορας παντελονια ( ελπιζω ) να μη πετας σποντες που εξ'αρχης γνωριζεις πως κατα πασα πιθανοτητα θα προκαλεσουν μια απαντηση .
Δευτερον , τι υπεροχο να βλεπεις ανθρωπους που ειναι υπερ της ανωνυμιας να συζητανε για μηνυσεις κλπ . Ενω δε θελουν με τιποτε να τους βρισκουν οταν θιχτουν ζητανε τη βοηθεια των αρχων . Οπως ο Luke junior που οταν τον εκλεψαν ζηταγε την παρεμβαση του FBI .
Βλεποντας και το τελευταιο σου ποστ για το κουτσο αλογο , ε , τι αλλο να πω , καρφωθηκες μονος σου για το σε ποιον απευθυνοταν το σχολιο , οποτε μη συζητας για δευτερες συγγνωμες κλπ . Δεν εδωσες κανενα επιχειρημα , δεν απαντησες πουθενα επι της ουσιας οποτε το troll εισαι εσυ και μονο εσυ . Οι γνωσεις σου πανω στο bitcoin παραμενουν στο επιπεδο των influencers και δυστυχως εκει θα μεινουν γιατι " τα ξερεις ολα " .
Για να μη χανω λοιπον το χρονο μου , μιας και οι συζητησεις μαζι σου δεν ειχαν ποτε κατι το εποικοδομητικο , σε αντιθεση με τον BHC τον οποιο σεβομαι γιατι προσπαθει να μαθει ακομα και για τα σεναρια που δε βολευουν την κοσμοθεωρια του και δεν ειναι αφοριστικος , σε περναω σε ignore κατασταση να εχουμε και οι δυο μας το κεφαλι μας ησυχο .