Pages:
Author

Topic: Bitcoin 5500 dolar seviyelerine düşecek - page 4. (Read 3672 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Söyleye söyleye sonunda bu rakamlara doğru getirdiler, 20 000 seviyesinden buralara düşmek gerçekten çok dramatik. Esasında ortada çok ciddi olumsuz haber de yok ama sanki büyük oyuncular bir süre daha buralarda kalmasını istiyorlar gibi. Umuyorum ki piyasalar yeniden güven kazanır da buralardan hızlıca uzaklaşırız. Yoksa gittikçe pek çok insanın dengesini bozacak.
member
Activity: 294
Bir kere düştü yeniden oralara mi gelecegiz. O kabusları tekrar mi yaşayacağız. İzlediğimiz yöntem mi yanlış yoksa. Sadece beklememek mi lazım. Boyle durumlar doğru stratejiyi bulmamız için gerekli.
newbie
Activity: 580
Merit: 0
5000 dolara kadar düşüş olabilir ancak 5000 de kırılma olacak ve yükseliş başlayacak bence.
Umarım daha düşük seviyeleri görmeyiz ve bir an önce yükseliş başlar..

Güzel tespit. Selling Climax' a yaklaşıyoruz. Panik satışlarlar ya da margin call' lar daha düşük seviyeleri görmemize neden olabilir.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Bıktım bu düşücek haberlerinden sıkıldım arkadaş sırf moral bozuyorsunuz ha yine sen iyi diyorsun 2000 diyen 100 diyen bile var milletin moralini bozmayın (bitcoinim yok)
member
Activity: 364
5000 dolara kadar düşüş olabilir ancak 5000 de kırılma olacak ve yükseliş başlayacak bence.
Umarım daha düşük seviyeleri görmeyiz ve bir an önce yükseliş başlar..
full member
Activity: 230
Merit: 100
btc şuan 6700 7000 dolar seviyelerinde 6500 doların altına gelirse 5500 dolarlar görülebilir ama bence buralardan dönüş yapıp yukarı yönde gidecek.
newbie
Activity: 182
bitcoin, kriptolar güçsüz zayıf. alanın bin defa söylendiği, nereden aldım şunu durduk yere zarar ettim, parada dursam bin defa iyiydi dediği aylar yaşıyoruz. henüz ikinci aydayız. daha uzatırlarsa eyvah ki ne eyvah. zararın haddi hesap kalmaz. cüzdan boş, para olmadığı için rahatım. zararda olanlara Allah sabır versin.
newbie
Activity: 154
5500 iyimser bir rakam 4000 bekleyenler var.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
Bence 4000 seviyelerinde toparlayacaktır herkes umudunu yitirdiği an yükseliş başlar zaten
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Sanki yavaş o seviyelere geliyoruz. Gerçekten büyük çöküş oldu. Piyasa tamda artık çıkışa geçiçek dediğimiz anda dibi bulmaya çalışıyoruz.  Peki dip neresi olacak???
member
Activity: 392
Bitcoin gerçekten 5500 seviyelerine değilde ona yakın 6 bin seviyelerine geri döneceğe benziyor. Bitmek bilmeyen düşüş trendi bütün kripto parlarda olduğu gibi bitcoinde de devam ediyor . Bizleri zor günler bekliyor.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
6k seviyesinde fiyatta dahada düşecek gibi
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
düşüşte ve değil 5500 dahada ineceğinden bahsediliyor.
member
Activity: 308
Merit: 11
Abi bu nasil bir seviyedir. Böyle bir ileri görüşlüluluk görmedim ben hayatımda. O seviyelerde iken bu kadar dusecegine inanmak akıl kâri değil. Tebrik ettim. 
member
Activity: 86
bundan fazla düşeceğini sanmıyorum artık btc toparlanıp yükselişe geçecek bence bu iniş çıkışlar tabiki olacak ama 5500 kadar bir düşüşe geçmesi çok zor yeterince düşüş yaşadı sıra yükselişte
member
Activity: 364
Merit: 20
Bu donem icin ne dusunuyor acaba. Yukselecek mi yoksa dusus devam edecek mi. Cunku beklemek gun gectikce zorlaniyor.
member
Activity: 336
Merit: 11
Adam nasilda ön gormus ama. Tebrik etmek lazim. O yukselis trendinde kimse bunu tahmin edemezdi.
member
Activity: 322
Merit: 12
Helal olsun adama neye dayanarak bunu soyledi bilmiyorum ama tutturmus. Simdi de keske insanlarin beklentisi gercek olsa da yukselis baslasa.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
O siralar bu basligi okusam hadi ordan derdim. Ama oldu maalesef simdi ise cikis bekliyoruz ama ortada net bir aciklama yok bu yuzden yaklasimlar tamamen duygusal.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Çok değişik geldi. 20000 bin seviyelerinde iken insanlar bu düşüşun olmasini imkansız görüyordu. Şimdi de çıkışı çok zor görüyoruz.
Pages:
Jump to: