Pages:
Author

Topic: Bitcoin 700 Doları Geçti - Peki bundan sonra? - page 2. (Read 3579 times)

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
4600 yuanda dinlenmesi iyi oldu. Zaten fiyatının günlerce devamlı olarak artması normal olmazdı.
Avrupa borsaları çok hassas ve çok çabuk panikliyor. Ama çin öyle mi Cheesy biri alıyor, biri daha alıyor derken böbrek, araba satıp giriyorlar Cheesy
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
1.200 usd'lere çıkmışken.. 800-700 usd'lerde çok durdu..
o rakamlarda alanlar çok oldu.. tahminim o zarardakiler bu bantta bol bol satacaktır..
ama o zamanlarki hacimlerle şimdiler çok farklı.. kırıp gidebilirde.. kısmet.
full member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim

Çok anlamlı bir gif olmuş çakır bey  Grin
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
legendary
Activity: 1484
Bitcoinin bu yükselişinin sırrını bilen var mı tam anlamıyla neye göre bu bitcoin bu kadar hızlı çıkışlar yaşıyor ben böyle bir şey görmedim soluksuz  bir fiyat artışı var bir seneye yakın bir bitcoin geçmişim var yer geldi imkb yide takip ettim ama bu inanılmaz bir şey siz izlerken bir anda fiyatlar tırnamıyor ama girmeye çesaret edemiyorsunuz bu işin sırrını bilen var mı varsa bana da anlatsın bundan sonra ne olacak ?
fırlayan şeylere ne oluyorsa o olacak
full member
Activity: 210
Merit: 100
Bitcoinin bu yükselişinin sırrını bilen var mı tam anlamıyla neye göre bu bitcoin bu kadar hızlı çıkışlar yaşıyor ben böyle bir şey görmedim soluksuz  bir fiyat artışı var bir seneye yakın bir bitcoin geçmişim var yer geldi imkb yide takip ettim ama bu inanılmaz bir şey siz izlerken bir anda fiyatlar tırnamıyor ama girmeye çesaret edemiyorsunuz bu işin sırrını bilen var mı varsa bana da anlatsın bundan sonra ne olacak ?
legendary
Activity: 1484
Allah kerim
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Kısa vadeli düşünmeyin derim. Uzun vade de Bitcoin'in sizi üzmeyeceği kesindir. Alın yada satın diyenlere bakmayın. Tecrübeliyseniz zaten balina hareketlerini sezinleyebilirsiniz bu da size kısa vadeli trade yapmak için olanak tanır.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
blog yarılanmasına kadar 3.000 tlyi çok rahat görür diye tahmin ediyorum. Elinizde avucunuzda ne varsa satıp bitcoine yatırın bir kaç sene içerisinde zengin olun. Smiley
hero member
Activity: 784
Merit: 502
bi kaç güne 800ü göreceğine inanıyorum
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
720 doları geçti.
Eder.
Bir süre daha sürer. Olmaz.
Ortak akla gerek yok herkes kendi aklını kullansın.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Bitcoin 700 Doları Geçti bugün Tarih 13 Haziran 2016
Sizce bundan sonra yarılanmaya kadar bu hızlı yükseliş devam eder mi?
Nereye kadar sürer yada büyük bir düşüş olur mu?

Görüş ve önerilerimizi paylaşıp bir ortak akıl ortaya çıkaralım.
Pages:
Jump to: