Pages:
Author

Topic: Bitcoin 7,000 doların altına inerek 3 haftanın en düşüğünü gördü - page 2. (Read 419 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
6100 dolara düştü, bir erteleme haberi bu oranda bir düşüşe sebep oluyorsa red kararını düşünemiyorum.
full member
Activity: 462
Merit: 100
hep yükseliş beklentisi içerisine giriyoruz tam toparladı derken yeniden düşüşe geçiyor. Diğer düşüşlerde olduğu gibi inşallah 6 bin doların altına inmez. Yoksa bir altı ay daha geçmesigerekcek toparlanması için. Acilen ETF'nin kabul edilmesi gerek Smiley
newbie
Activity: 172
düşsün ya.dolar da çıksın, bitcoin de düşsün.her yerden fakirleşelim.bana düşman ya şu an dünya ekonomisi, mahvoldum.
newbie
Activity: 75
ben bir miktar daha düşeceğini tahmin ediyorum ama tabiki kestirmek çok zor. 6000in altına inmesi bana kalırsa zor zaten geçen sefer min 6075 doları görmüştü. yine benzer bir grafik olabilir. ytd.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoin fiyatı 4 bin dolara kadar düşmeden rahatlamayacak ,8 aydır süreki düşüyor ,biraz nefes alıp tekrar eski rakamlara geri dönüyor,artık bütün umutlar 2019 a kaldı.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Aynen alım için belki biraz daha beklenebilir, bu son düşüşler asıl boğa sezonunun yaklaştığının habercisi gibi umarım daha fazla bu süreci yaymadan bir an önce boğa sezonunu getirirler.
newbie
Activity: 70
yazdığım dakikalarda 6500 doların da altına indi zaten. bu büyük bir felaket değil aslında, yeni yatırımlar için düşük fiyattan alma imkanı sunuyor. krizi fırsata çevirmeyi bilmek lazım biraz.
jr. member
Activity: 134
8500 ken satmalıydım aptalllık ettim nefsime yenk düştüm resmen bozduracaktım şimdi alacaktım nerden baksan %40 btc karım olacagına %60 zararım oldu
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Buradan bir dönüş yapsa sevinirim ama güçsüz bir market yeniden geri döner, belki de en iyisi iyice dibi bulması ve sonra güçlü bir yükselişe başlamasıdır.
jr. member
Activity: 364
Bitcoin büyük fiyat düşüşen doğru yola çıktı ,bu düşüş ile birlikte spekülasyonlara konu olan 4 bin dolar rakamına kadar gerileyecek gibi duruyor ,kripto piyasası can sıkmaya devam ediyor.
newbie
Activity: 84
an itibariyle 6500 doların da altına düşmüş durumda. haberlerin hepsi tamamen spekülasyon değil yani. ben şahsen 6000 doların kapısından döneceğini düşünüyorum iki-üç hafta önce olduğu gibi. ytd.
jr. member
Activity: 406
Bitcoinde gene düşüş senaryosu başladı ,3 hafta yatırımcısına biraz nefes aldıran bitcoin,arkasından geldiği noktaya doğru geri dönmeye başladı ,bu geri dönüş 4 bin dolara kadar gidebilir.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Muhtemelen herkesin dile getirdiği 5000 seviyelerinde görecek tabi altlarda eriyecek bana göre. Daha sonra yükseliş başlar mı evet başlayabilir hayırlısı artık. Ama dibin dibini görüyoruz artık
member
Activity: 504
Merit: 10
umachit.fund
Dün gece saatlerinde yine sert bir düşüş yaşandı. Sebebinin ETF kararının ertelenmesi olduğu söyleniyor.
Kripto paraların iyi seviyelere gelmesi ETF konusuna bağlıysa önümüzde çok uzun var gibi görünüyor.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Açıkcası ETF kararı için ilerleyen zaman diliminde bir erteleme daha gelirse 6.700 doları bile mumla arayacağımızı düşünüyorum.Piyasanın olumlu haber duymaya oldukça ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
oyuncak haline geldi piyasa. sonuna kadar erteleyecekler diye düşünüyorum. kolay kolay olumlu haberde çıkmayacak bence. iyice süründürecekler bizi.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
ETF kararının bir kez daha ertelenmiş olması bitcoin'i 6700 dolar seviyelerine kadar düşürdü.Şuan için bitcoinin yönünü ETF kararı belirleyecek gibi duruyor.Umarım olumlu bir haber gelir.
member
Activity: 378
Merit: 10
ben piyasayı pek takip etmiyorum fakat bir gece tamam 9a yaklaşıyoruz derken ulan bir uyandım 6ya dayanmışız maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor.
full member
Activity: 686
Merit: 104
maalesef düştü daha da düşmemesi gerekiyor, ibre yukarıyı gösteriyordu bir ara ne oldu da tekrar düşüşe geçtik bir türlü atağa geçemiyoruz arkadaş.
newbie
Activity: 238
Bitcoin kısır döngüye girdi ,sec in etf başvuru kararını bekliyor bütün piyasa ,bitcoin burdan çıkacak karara göre yönünü tayin edecek ,o zamana kadar 6800- 7000 dolar arasında olacaktır.
Pages:
Jump to: