Harika bir yazı olmuş devamını bekliyoruz, teşekkürler.
Çok güzel bir yazı olmuş sıkılarak okuduğum bir çok uzun yazının aksine bir nefeste zevkle okudum. Devamını tabii ki okumak isterim.Emeğine sağlık.
Çok güzel bir yazı olmuş. Keyifle okudum. 21. yy insanı olarak hızlı tüketmeye alışmış olsak da bitcoin ve Blockchain bize hızlı tüketilemeyeceğini ve daha uzun bir yol katedeceğini söylüyor.
güzel olmuş hocam elinize sağlık, ben henüz yeniyim, yatırımım dahi yok ancak okuyorum ve işin felsefesi beni daha cezbediyor...
paylaşım için çok teşekkürler eline diline sağlık bitcoin balonunu güzelce kelimelere dökmüşsün
Akıcı bir yazı olmuş ben geç girip zarar edenlerdenim, önce büyük kazançlar elde edebileceğimi düşünüp başladım ama zamanla hiçbir şeyin kolay olmadığını kolay bir şekilde anladım
Güzel bir makale olmuş yazım dilinizi beğendim. Bu balon birçok konuyla alakasız olduğu halde bilip bilmeden bu piyasaya giren birçok insanın canını yaktı.
Güzel mesajlar için teşekkür ederim. Yani mesaj kasmak için değilse (
) gerçekten okumayı sevdiyseniz seri 3. yazıya kadar geldi. Bitcoin dump yiyince bu başlık rağbet gördü
Linkler aşağıda. Keyifli okumalar.
Bitcoin ve Blockchain’in Geleceği Bölüm 2: Bitcoin vs. Fiat ParaBölüm 3: Merkezi Otorite Noktaları Madencilik ve Borsalar