Pages:
Author

Topic: Bitcoin Banknotları Singapur’da Kullanıma Hazır - page 2. (Read 414 times)

member
Activity: 322
Merit: 12
Bunların sembolik olarak olmasi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Çünkü kripto paranın olayı zaten dijital para sen bunu fiziksele donusturudugun zaman daha fazla sorunlar olarak. Onun yerine flashlarimizda kalsın yine cebimizde sonuçta
newbie
Activity: 36
Merit: 0
samsungun işe girmesi güzel ama sanki şimdiki gibi kalsa daha iyidi bence çok maddi hale gelmiş.
newbie
Activity: 196
ilginçmiş ve çok hoşuma gitti..bu demek oluyor ki artık cebimize kadar giriyor kripto paralar ve çok yakında markette harcamaya başlayacağız..
full member
Activity: 462
Merit: 100
oldukça güzel br haber bu. Bitcoinin kullanım amacı zaten para olarak kullanmak ama değerindeki oynamalar yüzünden daha çok yatırım aracı olarak kullanılıyor. Bu tarz haberlerin bitcoinin değer kazanmasında etkili olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bu tarz benzer projeler yapılıyor. gelecekte gerçekten pratik hayatta kullanırmıyz bilmem ama bitcoin ve tüm kripto paraların tanıtımı açısından şu an oldukça güzel bir gelişme olduğunu düşünüyorum.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
tutar mı tutmaz mu bilemiyorum ama yine de olumlu bir gelişme . buna benzer denemelerin artacağını düşünüyorum . singapuru da tebrik etmek lazım , kriptopara alanında var olmaya çalışıyorlar , bir çok yeni çıkan proje singapur kaynaklı .
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Nasıl evrilecek acaba çok merak ediyorum, şuan yapılan banknote karşılığı yani backed by dolarda altındı (başlangıç olarak) artık değil,  şuan bitcoin (başlangıç olarak) 21mio adet ulaşınca serbest mi kalacak göreceğiz, ozaman altın değeri düşmüştü onu da aklımızın bir köşesinde tutmakta fayda var.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Ürün belirtildiği gibi güven konusunda çok iyiyse işlevsel olarak piyasaya hizmeti büyük olur ve Bitcoin artık fiziksel olarak cüzdanlarda güvenli olarak yer alır bu da Bitcoinin kullanım alanını büyütür.
full member
Activity: 700
Merit: 134
İlginç bir fikir, bu şekilde bütün halkın bitcoine ulaşması çok daha kolay olacaktır (: ne kadar gerekli bir uygulama tartışılır fakat bitcoinin tanınması ve yaygınlaşması için çok iyi bir fikir olduğu kesin. Pul saklamak gibi banknot saklanabilir, çocuklarınızı zengin edebilirsiniz Cheesy
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
banknota hiç gerek yok, herkesin elinde akıllı tel var, her yerde okut geç sistemi gelmeli akbil gibi.
Örneğin ben kart taşımıyorum, çalıştığım bankalardan QR kod okutarak para çekip yatırıyorum, adam teline btc miktarını girip QR'ı okutacak iş bitecek.
member
Activity: 308
Merit: 11
Böyle birşey olduğu zaman BTC dijital değil de daha çok fiziksel para olmaya başlamaz mi. Biraz da reklam için yapılmış bir hareket olarak goruyorum ben çok gereksiz bir hamle.
firma çip içerisinde bitcoin satıyor. bugün bakıyoruz 0.01 bitcoin yine komik geliyor bize. yani ulaşılabilir satın almanızda maddi olarak sizi zorlamaz. bir gün 0.01 o kadar pahalı hale geldiğinde "keşke alsaydım mı" diyeceğiz.

sokaktaki vatandaşın ayağına ulaşan bitcoin hizmeti bu. borsa, morsa uğraşmadan yaygınlaşırsa fiyata da etki eder.

Elbette diyeceğiz. Hayatımızda her zaman birşeye pişmanlık duyacağız. Hatta yıllar sonra keşke o bitcoini satmasaydim şimdi A3 değil de A10 filan alırdım modlarına giriyoruz. Bunlar bitmedi bitmez de
member
Activity: 574
Merit: 13
firma çip içerisinde bitcoin satıyor. bugün bakıyoruz 0.01 bitcoin yine komik geliyor bize. yani ulaşılabilir satın almanızda maddi olarak sizi zorlamaz. bir gün 0.01 o kadar pahalı hale geldiğinde "keşke alsaydım mı" diyeceğiz.

sokaktaki vatandaşın ayağına ulaşan bitcoin hizmeti bu. borsa, morsa uğraşmadan yaygınlaşırsa fiyata da etki eder.

Kesinlikle katılıyorum zaten amaç öncelikle zaten kullanımın yaygınlaşması olacaktır. Bu tarz projeler fayda getirebilir. dünya üzerinde milyarlarca insan yaşıyor ve her biri 0.1 BTC sahibi olsa Bitcoin bugün olduğu yerde çok farklı bir yerde olur. Bitcoin'in 1 milyon söylemi çok uçuk ancak uzun süreli düşündüğünüzde benzer şekilde düşünürsek imkansız değil. Herkes de 1 BTC olamayacak çünkü elinde binlerce bulunduran insanlar var. E haliyle her bir satoshi değeri bir şey ifade etmeye başlayabilir. Herkes 21 milyonuncu BTC bulunduğunda ne olacağını merak ediyor. Benim kişisel tahminim o zaman asıl Bitcoin hayata geçmiş olacak. 10 Satoshi 1$ olsa madencilerin kazanacağı para efsane rakamlara tekabül edecek. Sakın bu yazdığımı okuyup da 1 Milyon$ olacak diye almaya kalkmayın da. Olmayacak bir şey değil. Zaten bu şekilde olursa Bitcoin her yerde kullanılabilir. Yoksa 1 BTC 50K iken çok fazla kullanmak zor matematiği ile uğraşmak problem olacaktır. Hesap kolaylığı ve işlem hacmi artışı ile Bitcoin yükselecektir. Singapur'da ki bu proje ve benzerleri de buna destek veriyorlar. Ben hala bizden böyle fikirler çıkmamasına yanıyorum. Bu sektörde de söz sahibi olmaktan geri de kalıyoruz.
full member
Activity: 721
Çok mantıklı gelmedi bana ancak yinede olmaz olmaz da değil. Sonuçta bütün olay adres ve şifre yada private key diyelim. Hayatımızda doğrudan kullanılmaya başlandığında bu çeşit gelişmeler görebiliriz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bu banknotların kullanım kolaylığı olabilmesi için her miktar banknot çıkması lazım. Aksi halde alışverişte kullanırken Bitcoin üstü ödemesi yapılamayacağından amacına ulaşamaz. Bakalım Bitcoin tabletlerine talep ne yönde olucak.
newbie
Activity: 280
   Samsung blockchain i kullanmaya başlamıştı sonunda akıllı banknot ile şifrelenmiş cüzdanları kullanmaya başlanması ve birçok ülkede kullanılacak olması artık bitcoin in önü kesilemez hal alacağı gözüküyor
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Banknotsa her miktarda bulunması gerekmez miydi? yani şuan cebimizdeki cüzdanda olduğu gibi olması gerekir
member
Activity: 350
Merit: 10

mantıklı ama nasıl işler onu bilemem. ama her gün yeni bir teknoloji hayata geçiyor ve devamı da gelecek gibi..kullanım alanı bulursa sokaktaki vatandaşa ulaşması adına süper..
member
Activity: 448
Merit: 12
Bitcoin kullanım alanlarının kesinlikle çeşitlendirilmesi gerekiyor. Bu açıdan düşündüğümüzde ulaşılabilirliğinin de etkisiyle bu banknotlar işlevsel olabilirler.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Kağıt para yerine elektronik banknot çıkarmışlar, Samsung’u tebrik etmek lazım. Bu konuda da bir öncülük etmiş oldu. Bitcoin banknotları kabul görür ve kullanılır bence.
full member
Activity: 224
Aslında güzel bir haber fakat işi boknotlara dökmek bana pek mantıklı gelmedi. Fiziksel paraya çevrilirse bu iş bağımsız bir para birimi olma yolunda ilerler. Yani borsadaki Bitcoin ayrı banknot Bitcoin ayrı değerlenir.
Pages:
Jump to: