Pages:
Author

Topic: Bitcoin bir balon, Ethereum daha da fazlası - page 2. (Read 397 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Tabi merkez bankasının yönetiminde bir sistem istersiniz. Ethereum'a, Bitcoin'e bok atmak kolay çünkü dilediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz ama bu iş sizi çoktan aştı hanım abla. Bir yandan Polo'yu alıp bir yandan bu sistemi var eden Bitcoin'e bok atmakta ayrı bir kafa karışıklığı. Piyasayı karıştırmak bu kadar kolay işte.
member
Activity: 196
Merit: 12
Kendi yatırımın dan daha fazla kar getiren kazanç sağlayan ve daha da değerlenerek geleceğe devam eden herkes balondur baloon der tabi kide
full member
Merit: 100
Spekülasyon çıkarmaktan başka hiçbir şey değil bu haber. Böyle söylemler bu piyasayı bilenleri sadece güldürür. Bitcoin bu piyasanın babası Ethereum ise bu piyasanın amcası. Yani bu iki kripto para piyasanın iki büyüğü ve mukayese edilemezler.
full member
Activity: 210
bitcoine balon diyenler dolar gibi bi balonu gormezden gelemezler. kuresel krizler bitcoin yuzunden mi cikiyor? devletler yuzunden mi? insanlarin parasini guvende tutmaya ihtiyaci var. blockchain bu acidan buna olanak sagliyor. ama bitcoin mi olur bilemeyiz.
member
Activity: 126
Merit: 10
Merkez bankası destekli bir kripto para tabii ki daha iyi olur ancak bitcoine balon demesini saçma buldum.
full member
Activity: 546
spekülsayon yaratıp daha önce şahit olduğumuz olaylar gibi değer kaybettirip, toplama yapacakalr artık kanmıyorum bu tarz sözlere, çünkü klişeleşti yani
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Çok anasının gözü bunlar, bir şeye yatırım yapmadan önce onun değerini düşürüp onu ucuzdan aldıktan sonra onun hakkında olumlu haberler yaparak onun değerini çok iyi yükseltmesini iyi biliyorlar. Ethereum'un neresi balon? piyasadaki en sağlam projesi olan kripto para etherum bir kere. Sallayacaksan mantıklı salla ki inanalım.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Poloyla ilgili bir kuruluşu satın alanlardan bu sözleri duymak çok hoş Smiley İnsanları keriz yerine koymaktan ne gibi bir zevk alıyorlar ki? Bunlar gibi spekülatörlerinde zamanı geçecek
jr. member
Merit: 1
Bitcoin o kadar büyük bir balon ki şirketler devletler de bunu fark etti ve onun üzerine ciddi yatırımlar yapıyor. Lütfen böyle birşey artık o kadar olası mi. Bunca şirket salak mı
newbie
Activity: 224
balonsa balon alla alla illa normal mi olması lazım.bana kazandırıyor, sen de araştır sen de kazan.
newbie
katılıyorum.kripto paraların bu kadar değerli olmaması lazım, balon dediği şey de o.bu demek değil ki patlayacak sönecek gidecek bitecek..
member
Activity: 322
Merit: 12
Ethereum surekli olarak yeni teknolojilerle gelismekte olan onu acik bir kripto para. Bitcoin kadar deger kazanir mi bilinmez ama yatirimcisina kazandiracaktir.
member
Merit: 11
evet yine bir balina tuzağı ile karşı karşıyayız, böyle yaparak alıştığımız gibi değer kaybettirip aşağılardan toplayacaklar ve güzel yatırım fırsatı elde edecekler, böyle haberlere kulak asmıyorum artık.
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Sınırsız basılan ve karşılıksız basılan dolar balon değil, sınırlı ve talep gören btc, eth balon öyle mi.. hmm anlıyorum. birileri çok fena tutuşmuş gibi gözüküyor çünkü onca spekülasyona rağmen btc'nin fiyatı 10 binleri taban olarak gördü.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Devletler ve bankalar anlaşmış, elbirliğiyle Bitcoin ve diğer merkezsiz kripto paralarla mücadele etmek maksadıyla kendi kripto paralarını birer birer çıkaracaklar ve yatırımcıları bu kripto paralara yönlendirecekler. Merkezi olmayan kripto paraları zor bir süreç bekliyor. Kontrol edemedikleri her kripto parayı manipüle edecekler, yasal yollarla kontrol altında tutmanın yollarını arıyorlar.
full member
Activity: 518
Ulan bu üst akıl siyonıstler ne akıllı aq keriz silkeliyorlar akılları sırasınca yemezler artık amaa ancak dumpp yapıp durun
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Hem Poloniex'i satın alırlar hemde piyasada spekülasyon yapmaya devam ederler.. Bence de gerçekten decentralized bir borsaya ihtiyaç var fakat şu ana kadar düzgün bir borsa görebilmiş değiliz. Ledger'in kendisi bir decentralized borsa oluştursa süper olur.
member
Activity: 210
Bunlar çıkıp demiyorlarmıydı kripto paralar balondur falan filan, şimdi dönmüşler btc balondur diyorlar, hassiktir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bunların şirketleri Circle Poloniexi satın aldı. Amerikanın ikinci büyük kripto para borsasını satın alıp böyle konuşabiliyorlar. Merkez Bankası destekli kripto paraya olumlu bakıyorlar. Bunların niyeti Bitcoin, Ethereum gibi merkezsiz kripto paraları yok ederek merkezli kripto paraları ön plana çıkarmak. Çünkü Amerika gibi devletler ve finans şirketleri ellerindeki ekonomik gücü kaybetmek istemiyorlar. Kontrol edebilecekleri kripto paralara destek verecekler. Kağıt paradaki hegomanyalarını kripto paralarda sürdürmek niyetindeler. 
member
Activity: 336
böyle etkili konumda olan insanların bu şekilde yorum yapmalarını tamamen spekülatif amaçlı buluyorum.çünkü bu kendi malını övüp diğer malın kötü olduğunu söylüyor.ne kadar inandırıcı olur sizce ? bunlar para kazanma amaçlı demeçler.belkide fiyatı düşürüp alım yapacaklar ne biliyoruz ?
Pages:
Jump to: