Pages:
Author

Topic: Bitcoin Bir Gecede %30 Eridi ,6 Bin Dolara Tutunmaya Çalışıyor ! - page 3. (Read 513 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bir günde 1000 USD düşüş sabırla bekleyen yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. 5000 USD'nin altıns ineceğine ihtimal vermiyorum. Bu fiyatın altında kimse Bitcoin satmaz, 5000 US' den alışlar başlar.
member
Activity: 252
Merit: 10
Bitcoin artık tutunamiyor . Aşağı sallandı gidiyor . Elinden tutan kimse yok ki böyle gittikçe herkes satış yapıyor ve gittikçe sonu mu geliyor diyorum . Çünkü çok fazla altcoin çıktıkça insanlar yatırımını oraya taşıyor .
member
Activity: 336
Merit: 10
aynı zamanlarda amerikan borsalarıda son yılların günlük bazda en fazla kaybettiği anları yaşadı.bununla alakası varmı bilmem .ancak kripto para piyasaları gerçek değerini bulana kadar bir ileri bir geri bazen hep geri bazen hep ileri bu tür hareketler yapacaktır.sakin kalmakta fayda var.şahsi kanaatim spekülatif bir piyasadayız .aman dikkat
newbie
Activity: 12
Merit: 0
Bitcoin fiyatını bir gecede 1000 dolardan fazla düşürerek 6 bin dolar seviyelerine getirdi. Bitcoin'i izleyen altcoinlerde de % 30 ' a varan Düşüş yaşandı . Ethereum %32 düşüşle 576 dolara, Litecoin %28 Düşüşle 108 dolar, Ripple %28 düşüşle 0,59 Dolar ve IOTA %29 Düşerek 1,28 Dolar seviyelerine kadar inerek Büyük değer kaybı yaşamış durumda

Sizce Maceranın Sonu mu geldi Yoksa Geçici Bir düşüşmü ?

Haber Ve Analiz Linki http://www.bitcoinkazanc.com/hb?i=216/bitcoin-bir-gecede-0-dustu-6-bin-dolara-tutunmaya-calisiyor
Pages:
Jump to: