Pages:
Author

Topic: Bitcoin Bir Yere Gitmiyor!!! - page 3. (Read 538 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 02, 2018, 03:37:58 AM
Bitcoin'e balon diyenlere en güzel cevap sensin balon demek bence. Burdan Emin Çapa'ya selam yola devam. 😁 Onun dışında zaten Bitcoin doğası gereği aşırı oynak bir fiyata sahip. Bakın 20000 Dolara çıktığı zaman aşırı şişmiş bir piyasa vardı. Hem Bitcoin hem de altcoinler aşırı şişmişti. Sonra ne oldu? Piyasa yavaş yavaş gevşedi ve Bitcoin fiyatı 5800 Dolara kadar düştü. Bu durum Bitcoin'i balon yapmaz. Aksine yüksek kazanç getiren bir yatırım enstrümanı yapar. İlerleyen aylarda fiyat tabi ki yine artacaktır. Umut var olunuz. 🍀
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
July 02, 2018, 03:18:11 AM
Tepeden alanlar veya yanlış hamlelerler para kaybedenler onları söyleyenler.
member
Activity: 742
Merit: 19
July 01, 2018, 05:35:27 PM
Bitcoinde beklenti büyüktü ama bu sene kötü geçti bitcoin.Tabi bu altcoinlere de yansıdı.Bir an önce toparlarda bir daha bu günleri görmeyiz.Beklenti şu anda yükseleceği yönünde.Umarım yanıltmaz bizleri.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
July 01, 2018, 05:18:08 PM
Bitcoin belki bir ara balon olabilirdi fakat sadece fiyat anlamında.. Teknoloji olarak ise bize özgürlük anlayışı ve bağımsız bir ekonomi sağlıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
July 01, 2018, 05:00:59 PM
Balon değil belki. Ama aşırı şişmiş bir piyasa sı olabilir. Bu da insanların balon demesine sebep oluyor. Aşırı şişen her market saatli bomba gibidir. Her an patlayabilir.

Birbirimizi kandırmayalım. Burada ki insanların %90 ı para kazanmak için burada. Yani düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satmak gibi. Teknolojisine gönül vermiş kaç kişi var ki ?
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
July 01, 2018, 04:52:36 PM
Ben burada bitcoin balondur diyen bunun gibi konu açan kimse görmedim yada fark etmedim? Kim uyduruyor bence herkes birbirinin gazına gelip söylüyor.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
July 01, 2018, 04:45:27 PM
BTC balon, BTC alanlar batacak gibi teoriler hep olacak, sıkıldık belki fakat görüşlerin açıklanmasını engellemek olmaz. İnananlar yola devam edecek inanmayanlar bu piyasaya yatırım yapmaz olur biter çözüm basit.
member
Activity: 630
Merit: 37
July 01, 2018, 04:30:57 PM
Btc balon, Btc alanlar batacak gibi teorilerden sıkıldım. Ya balon diyorsan burada ne işin var. Buraya trollük yapmaya mı geldin! Btc balon değil ve batacağı falan yok. Sadece zamanını bekliyor. Zamanı geldiğinde ya tüh zamanında girmedik falan diye ağlayanlar dolacak buralara. Bu sene sonuna kadar beklenen sıçramayı yaptığı zaman boğa sezonu da başlamış olacak.

sakin ol dostum tamam : d
member
Activity: 406
Merit: 14
July 01, 2018, 04:30:17 PM
Btc'nin balon olduğu yok zaten buradaki iş bilmez arkadaşlar panik havası yaratmaya çalışıyorlar. Bencede bu sene sonuna doğru Btc sıçrama yapacak.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
July 01, 2018, 04:27:14 PM
Btc balon, Btc alanlar batacak gibi teorilerden sıkıldım. Ya balon diyorsan burada ne işin var. Buraya trollük yapmaya mı geldin! Btc balon değil ve batacağı falan yok. Sadece zamanını bekliyor. Zamanı geldiğinde ya tüh zamanında girmedik falan diye ağlayanlar dolacak buralara. Bu sene sonuna kadar beklenen sıçramayı yaptığı zaman boğa sezonu da başlamış olacak.
Pages:
Jump to: