Pages:
Author

Topic: Bitcoin, birkaç gün içinde büyük bir yükseliş yaşayabilir - page 2. (Read 273 times)

hero member
Activity: 931
Merit: 500
Bitcoin vitesi aşağı doğru kırdı kısa süreli ama devamında yükselişe geçti yeniden, devamı gelirse olasılıklar belli kısa bir yeşillenme görebiliriz markette.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
En yakın zamanda bu yükselişin gerçekleşmesini temenni ediyoruz
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Önümüzdeki birkaç gün içinde büyük bir yükseliş yaşanacaksa koşarak Bitcoin almamız elzem oldu, bunlarda sürekli bize gaz veriyor, kimsede para kalmadı neyle alacağız, hiç bitcoin almamış kitlelere ulaşın bi zahmet reklam falan verin, her türlü imkan sizin elinizde var.
newbie
Activity: 79
Sanırım gördüğümüz yüzüncü haber falan ama istenilen yada yapılan haber bir türlü realize olamiyor umarım en kısa zamanda yaptıkları bu yükseliş haberleri gerçek olur  Sad
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
artık yasaassın yani beklemedeyiz surekli ne olacagı konususnda saskın bir sekilde bekliyoruz hadi hayrlısıı olsun ..
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Bitcoin ince bir çizgi üzerinde yürüyor, biraz alta inerse nereye gider sınırı belli değil, yukarı çıkması çok zor bir seçenek bir kaç gün içinde büyük bir yükseliş görülmesi şaşırtıcı olacak, olsun isteriz ama olacak gibi durmuyor.
newbie
Activity: 280
     Umarım yükselişe geçer altcoin i olanlarda bekliyor artışı biraz nefes alsın yatırımcılar zincirleme bir artış bekliyoruz Tahminler hep yukarı yönlü oluyor
member
Activity: 406
Merit: 11
Yüzde onluk bir düşüş yaşadık, 6200 lerden işlem görüyor. 6000 altına düşerse tehlike çanları çalmaya başlar.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Buyuk bir yukselis yasamasin artik.  Insanlarin hele ki biz turklerin neredeyse yarisindan fazlasi altcoinlerde.  Buyuk bir yukseliste altcoinler cakiliyor.  Herkes zarar eder yine.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Ne zaman yukarı doğru bir beklenti oluşsa tam tersi fiyatlar tepetaklak oluyor. Piyasanın durumu maalesef hiç iyiyye gitmiyor, bir türlü şu tehlikeli banttan atamadı kendisini bitcoin. Artık çok can sıkıcı bir hal aldı bu gidişatı izlemek.
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
birçok olumlu haber olmasına rağmen piyasa da algı yükselişe pek de inanmıyor şu an. yine beklenti olarak kalmasa iyi olur bu haberler amma velakin iç açıcı durum yakın zaman için gözükmemekte..
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bitcoin bir kaç gün içinde büyük bir yükseliş gerçekleştiremez. Bunun için gerekli şartlar yok. Alıcı yok. Şu anda olduğu noktadan daha da aşağı inmesi gerekli o sıçrama için. Bunun dışında önümüz hafta sonu. Hafta sonu zaten genel olarak bu denli bir yükseliş yaşanmaz. Özellikle bitcoin bu haldeyken.
member
Activity: 560
Merit: 11
hocam alınmayın ama ben aylardır böyle haberler okuyorum. Wallstreet grafik modeli internette dolaşıyor. hani 5-6 bin dolar artık dip ise bundan sonrası için en azından 1 sene yana doğru gitmesi gibi durum mümkün olabilir.
newbie
Activity: 70
Ben omuzu başı bilmiyorum da bence artık 5000 duvarına düşecektir ancak ondan sonra bir yükseliş gelecektir ve yine büyük bir sıçrama gerçekleşmezse kısa zamanda 10000 i geçmezse istedğimiz şeyleri göremeyecek gibiyiz.
member
Activity: 448
Valla sürekli artış olacak sıçrama yapacak haberleri ile 7 aydır kendimizi oyalıyoruz bu yıl bitcoinin bizlerin beklediği sıçramayı yapması pek mümkün gibi gözükmüyor yıl sonuna kadar 10 bin doları görse şükredelim
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
emin olmamakla birlikte ters omuz baş omuz formasyonu gördüm bitcoinde. şu an ikinci omuzu yapacak mı ona bakmalı ve işe yararsa 7000'i rahat geçer. az önce 6100'lerde sıçrama yaptı.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
5800 doların altına inmemiz sanırım hepimiz için yıkım olur. Aksi durumda 7300 üzerini de bir görebilsek farklı bir yapı oluşabilir. Herkesin fiyat öngörüsü temelsiz tahminlerin önüne geçmiyor..
member
Activity: 253
bana çok somut bir kanıt olduğu izlenimi vermedi. inşallah yanılırım ama piyasadaki kara bulutlar dağılmadan bitcoin ve kripto paralarda sıçrama olması biraz zor.
member
Activity: 283
ters omuz-baş-omuz modeli biraz kafamı karıştırsa da bu haber güzele benziyor. Smiley umarım bu kez taminler tutarda bitcoin fiyatı yükselir.
member
Activity: 126
Beklenti güzel, anlık sıçrama olmasa bile yıl sonu beklenti yüksek. umarım gerçekleşir
Pages:
Jump to: