Pages:
Author

Topic: Bitcoin biterse ne olmaz? - page 4. (Read 530 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 4
March 29, 2018, 12:48:00 AM
bitcoin bitmez hocam, içinizi ferah tutun, öyle o kadar kolay değil bitcoin i bitirmek, daha çok uğraşacaklar aşağılara çekmeye
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
March 28, 2018, 05:49:24 PM
Merhaba arkadaşlar,

Az önce bir arkadaşın yorumunu okudum.

"Blockchain sistemi amacı insanların ırk ve ulus farkını ortadan kaldırmak. Uluslar ortadan kalınca devletler de yok olacaktır. İnsanlar tüm gizli bilgilerini hatta dnalarını bile bu sistemde saklayacaklar."

Blockchain kölelik sistemini getirecek demişimdir sürekli. Bunu hayata geçirmeninde en güzel yolu Dijital Paralar olmuş sanırım. Dijital Paralar daha doğrusu, BTC biterse ne olmaz?

- Alt coinlerede kimse yatırım yapmaz.
- Alt coinlere kimse yatırım yapmazsa ICO lar çıkmaz.
- Yeni ICO lar çıkmazsa BLOCKCHAIN sistemi bu kadar hızlı hayatımıza girmez.

BTC yeniden artmadığı sürece kölelik sistemini hayata geçiremezler. Sizce ?

Okuduğunuz yorumu yazan arkadaş Bitcoin e çok fazla anlam yüklemiş gibi duruyor. Şahsen Borsa, Forex, Altın, gibi alınıp satılan , kâr sağlanan bir sistemden ileriye bitcoin in gideceğini düşünmüyorum. Diğer coinler belki hayatımıza bitcoin den daha fazla girecek.

İstediği kadar BlockChain sistemi hayatımıza girsin dünya devleti, dünya vatandaşı bana göre bilim kurgu dan başka birşey değil. Belki 100 ler ce yıl sonra olabilir. Bu zaman dan o zaman da neyin buna sebep olacağını düşünmek mümkün değil. Nasıl ki 100 ler ce yıl önce ki insanların intenet , cep telefonu, bilgisayar gibi şeyleri bilmesi mümkün değil se bizlerin de 100 ler ce yıl sonrasının teknolojisini bilmemiz mümkün değil. Sadece bilim kurgudan ibaret olabilir, daha fazlası değil.
member
Activity: 98
Merit: 21
March 28, 2018, 10:23:51 AM
Merhaba arkadaşlar,

Az önce bir arkadaşın yorumunu okudum.

"Blockchain sistemi amacı insanların ırk ve ulus farkını ortadan kaldırmak. Uluslar ortadan kalınca devletler de yok olacaktır. İnsanlar tüm gizli bilgilerini hatta dnalarını bile bu sistemde saklayacaklar."

Blockchain kölelik sistemini getirecek demişimdir sürekli. Bunu hayata geçirmeninde en güzel yolu Dijital Paralar olmuş sanırım. Dijital Paralar daha doğrusu, BTC biterse ne olmaz?

- Alt coinlerede kimse yatırım yapmaz.
- Alt coinlere kimse yatırım yapmazsa ICO lar çıkmaz.
- Yeni ICO lar çıkmazsa BLOCKCHAIN sistemi bu kadar hızlı hayatımıza girmez.

BTC yeniden artmadığı sürece kölelik sistemini hayata geçiremezler. Sizce ?
Pages:
Jump to: