bence beklentilerimizi bu kadar kesin rakamlara endeksliyorsak aynı şekilde bu kadar kesin rasyonel sebepler de eklemek zorunda olmalıyız. yoksa bu gibi tahminler benim için taş düşebilir ayı çıkabilir mevzusuna dönüyor.
yanlış hatırlamıyorsam, ben hiç boğanın içindeyiz demedim ama bir düşüş daha bekleyenlerin daha çooook bekleyeceğini söyledim. aşağı yukarı yine aynı fikir ve düşüncedeyim.
Kesinlikle katılıyorum, özellikle teknik analize bağlı yorum yapılacak olursa tek bir ince çizgi ile sabit bir fiyat kovalamak pek doğru bir şey değil. Bu sebeple, genellikle teknik analiz yaptığım zamanlarda belirli bir fiyat aralığını kapsayacak şekilde fiyat aralığı belirlemeye özen gösteriyorum. Örneğin, konu sahibinin belirttiği fiyat seviyesini baz almak gerekirse kesinlikle 36.000 USD fiyatına odaklanmadan teknik analize bağlı olarak 35.xxx ve 36.xxx fiyat aralığı iyi bir tetiklenmeye sebep olabilir gibi bir yorum yapmak daha doğru olacaktır.
Özellikle son birkaç hafta içerisinde birçok analistinde henüz boğa döneminin başladığını söylemediğini fakat yükseliş dönemi içerisinde olmamız sebebi ile düşüş trendini bekleyen kişilerin daha beklemek zorunda olduğunu çıkartabiliriz. Şahsen ben de bu şekilde yorum yapabileceğimi ve henüz boğa döneminin geldiğini söylememin pek mümkün olmayacağını düşünüyorum.