Pages:
Author

Topic: Bitcoin Can aldı !!! - page 2. (Read 1294 times)

member
Activity: 180
Merit: 11
October 16, 2018, 04:04:23 AM
Bir ara o kadar çok haber yapıldı ki bu işten kar edenler tarafından insanlar hemen kredi ile btc alıp parasını 2 katına çıkacağını düşündü ama sonuç felaket ile sonuçlandı yazık...
member
Activity: 168
Merit: 10
October 15, 2018, 12:16:25 PM
işte üzülecek parayla yapmamak lazım bu işleri bu piyasada ayı piyasasında kaldı insanlar bunalıma girdi hep.
member
Activity: 182
October 13, 2018, 08:58:04 AM
Bu konu ile ilgili bilgisi olmayan, kulaktan dolma bilgiler ile bu işe kalkışan ve çuvallayan çok vatandaşımız var ne yazık ki ilk önce kaydedince üzülmeyeceğin bir miktar para ile gireceksin bu işe kendini deneyeceksin. Daha sonra büyük meblağlar ile gireceksin bu piyasaya yoksa durum orta da Allah korusun.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
October 10, 2018, 08:38:51 PM
Çok üzücü bir durum keşke daha mantıklı şekilde yatırım yapsaydı kulaktan dolma bilgilerle balıklama dalmasaydı. İşin kötü yanı belki de 1-2 yıl sonra şu an intiharına neden olan bitcoin çok zengin yapacaktı onu. Neyse allah rahmet eylesin.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
October 10, 2018, 07:50:52 PM
Biraz gaddar gibi görüneceğim kusura bakmayın ama bu adam bitcoinde olmasa başka bir şeyde bu duruma düşecekti. Ben piyasa araştırması yaparken henüz girmeden, herkes ihtiyacınız olmayan parayla girin diyordu.
member
Activity: 448
Merit: 15
October 10, 2018, 08:33:18 AM
Kripto paralardan gelir elde etmek makul ve mantıklı, evet. Ben başta exchange ile yapıyordum. Sonraları ise airdrop ve bounty ile bu getiriyi sağlamaya çalışıyorum.

Ancak yapılan yanlış şu, kripto paralar zenginleşme aracı olarak görülürse akıl sağlığına etki eden kumar gibi alışkanlıktan farkı kalmaz. Bu durum borsa için de geçerli.

Başlıkta bahsedildiği gibi, kredi ile ya da başkasının parasıyla borç alınarak yapılan yatırım kesinlikle yatırım değil, kumardır.

Ben kendime ve yakın arkadaşlarıma bu yönde tavsiye veriyorum, unutabileceğin kendi paranla gir veyahut kaybedebileceğin kendi paranla kısa süreli al sat yap . Aksi halde ters esen rüzgar hold'a, dolayısıyla kendinin olmayan parayla da borç-itibar kaybı-ruhsal çöküntü gibi olumsuz etkilerle denk gelinir.

Ben bu konuda popülerizmi, medyayı suçluyorum. Herzaman olumlu şeylerden bahsedilen bir tutum negatif rüzgarda insanı savurur. Kripto paralarda aç gözlü olmamak en güzel duruştur.

Unutmamak gerekir ki, önemli olan kripto paranın teknolojisi ve bize getirecekleridir. Pump ve Dump yapanların - balinaların tuzağına düşmemek dileğiyle.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
September 01, 2018, 07:34:41 AM
Banka kredilerinde veya tefeci borçlarından hiç kimse inteher etmiyor sanki. Kaçan müteatletdrn bile inteher edenler var.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
September 01, 2018, 07:19:19 AM
Böyle haberleri gördükçe insanın vicdanı sızlıyor. İnsanlar biraz daha güzel şeyler düşünse çok iyi olacak.
newbie
Activity: 9
Merit: 0
September 01, 2018, 01:59:41 AM

Allah Rahmet eylesin.Bu alan çok kazandırdığı gibi çokta kaybettirebilir.mutlaka kedi paranızla girin. Benim çevremde çok kötü yorumlar yapıldı.Şuanda yatırımımı en kötü senaryoya göre ayarladım. Kaybedersemde üzülmeyeceğim yatırımla girdiğim için kafam rahat.Çevremizde bazen çok kazandırıyor diye yorumlar yapılınca heyecana kapılıp gaza gelmeyin.

Bu forum güzel bir öğretmen bizlere çok şeyler öğretiyor.
    Herkese teşekkürler.
member
Activity: 392
Merit: 11
August 30, 2018, 11:07:11 AM
özellikle uzak doğuda çok fazla intiharlar olmuştu ilkbahar aylarında. insanların aç gözlülüğü sonucu gerçekleşiyor tüm bunlar.
newbie
Activity: 75
August 27, 2018, 01:15:40 PM
bu işte en büyük eksik bilgisizlik. kaç tane yatırım yapan arkadaşım var, forumun varlığından haberleri yok. ve ardından böyle üzücü haberler geliyor işte.
newbie
Activity: 13
August 26, 2018, 06:17:13 PM
Ne saçma sapan haber başlıkları. Sanki bitcoin bilinçli bir varlık ve canı sıkılıp can almış gibi başlık atıyor adamlar ya. Bitcoin almış canı... Ne alakası var amk  Cheesy Kredi kartı borcunu ödeyemeyip intihar edenin canını da kredi kartı alıyor dimi. O Sistem çok masum Smiley Doların can aldığı hiç duyulmamış görülmemiş zaten.

Grin Grin Grin Grin Hay ağzını öpeyim. İçimden gelen haykırışı gördüm burada. Ülkemizin haber başlıkları beni bitiriyor.
newbie
Activity: 294
August 26, 2018, 05:58:54 PM
bence biraz abartılı bir haber bu, medya bu tip haberler yaparken daha dikkatli olmalıdı
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
August 26, 2018, 04:03:11 PM
yatırım dediğin olay, özellikle böyle riskli piyasalarda elindeki tasarrufun %10 ile yapılır, kredi çekilip böyle işlere girmek kumar oynamakla aynıdır, hele ki hiç bildiğiniz aç kurtların olduğu bir sektörde hep kasa kazanır.
member
Activity: 89
August 26, 2018, 10:53:53 AM
Ne saçma sapan haber başlıkları. Sanki bitcoin bilinçli bir varlık ve canı sıkılıp can almış gibi başlık atıyor adamlar ya. Bitcoin almış canı... Ne alakası var amk  Cheesy Kredi kartı borcunu ödeyemeyip intihar edenin canını da kredi kartı alıyor dimi. O Sistem çok masum Smiley Doların can aldığı hiç duyulmamış görülmemiş zaten.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
August 26, 2018, 08:00:08 AM
Haber başlığını çok saçma bir şekilde atmışlar bitcoin can aldı peki kaç kişiyi öldürmüş? Bu tür kötü sonuçlara sebep olan daha doğrusu sorumluluğu bulunan yine medyanın kendisi değil mi. Bitcoin artık hiç haberlere konu oluyor mu, insanlara tepeden aldırdılar verdiler gazı abartılı şekilde haddinden fazla değer algısı yüklediler zaten halk perişan borç içinde yüzüyor çıkış arıyor medyanın dikkatli davranması gerekiyordu ama hiç birisi sorumluluk almaz bu noktada sonrada neymiş bitcoin can almış.
newbie
Activity: 3
August 25, 2018, 09:15:17 PM
Allah rahmet eylesin bizim sonumuzda benzemez inş
full member
Activity: 980
Merit: 207
August 25, 2018, 01:35:49 PM
valla bana kalırsa bu işleri yaparken oldukça dikkatli olmak gerekiyor, zaten yüz yüze yapmamak lazım, yoksa tehlike artıyor
newbie
Activity: 63
August 25, 2018, 03:20:54 AM
Bunlar illaki olacak şeyler ama daha yeni başlıyor şu bitcoin kendini bir gösterip her yere yayılabilse varya sen gör ozaman ölümleri hırsızlıkları bunlar daha hiçbirşey henüz
member
Activity: 231
August 19, 2018, 06:41:17 PM
Allah korusun bu bitcoin işi için kimler neler yapmıştı zamanında, ülkenin çivisi çıktı
Pages:
Jump to: