Pages:
Author

Topic: Bitcoin Cash Başladığı Noktaya geri geldi?! - page 2. (Read 647 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Bitcoin Cash  durmayacak bence fırsat kolluyor arkasında cidden işini  bilen adamlar var, Bitcoin Cashten para kazanmak isteyenler takipte kalmalı küçümsenecek bir coin değil bana göre.
full member
Activity: 463
Merit: 107
Bu coin çok tehlikeli coin. Bir keresinde ilk ortaya çıktığında çok iyi kazandırmıştı, bide geçen ay ki pump da iyi kazandırdı. İşin inceliği sadece çıkabileceğiin ve girebileceğin yerde iyi düşünmek. Benim fikrim şu an gayet alınabilir seviyede olduğunu düşünüyorum. Belli olmaz tahtı bahtı.
full member
Activity: 154
Merit: 100
bu balon fiyat devam edecektir ara ara bence. gereginden fazla sisiriliyor bence ama destekcisi fazla BCCnin alt coin olmasina ragmen bazilari btc ile ayni sinifa koyduklarini goruyorum bu gereksiz bir yaklasim bence ama buyuk destekcileri ozellikle klasik bitcoin destekcilerinin aksine bcc guveniyor
member
Activity: 126
Merit: 10
Bitcoin çıktımı altcoinler kıyıma ugruyor. cash de en azından altcoin kovalayanlar nefes alır. Ama normali bu zaten bir ara çok fazla şişti okadar.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
Bitcoin  Cash'in rahat  duracağını  sanmıyorum, bir iki haftaya kendi varlığını  hatırlatacaktır bize kesin, şu Bitcoin'e saldıranlar bir durulsunda  tekrar denemeler başlar. Cash'i destekleyecem bundan sonra artık yahu nedir bu bitcoinden çektiğimiz.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
düşmeye mahkumlar ben pek güvenemiyorum .
newbie
Activity: 48
Merit: 0
Bitcoin 15300 USD ulaşmasıyle BCC (BCH) Bitcoin Cash 0.083 seviyelere geri geldi. Şimdi bakıyorum ciddi bir düzeltme gelse bitcoine bu BCC yarayacak gibi geliyor. Çok fazla pump alabilecek bir coin... Fikriniz nedir ?
Pages:
Jump to: