Pages:
Author

Topic: Bitcoin Cash Gerçek Bitcoin Olamaz :) - page 2. (Read 329 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
January 15, 2018, 02:09:46 AM
Kesinlikle katılıyorum. Artık oda bir altkoin. Btc yerine geçeceğine inanmıyorum. Kullanışla iş olsaydı bugün waves 100 bin tl olmalıydı. Ama fiyatı iyi artar diyorum bende fork olan koinlerin. Sonuçta arkasında büyük bir güç var.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
January 14, 2018, 10:00:15 PM
Bitcoin bu piyasanın yapı taşıdır taklitler aslını yaşatır. Benim elimde milyon dolarlar olsaydı Bitcoin dışındaki hiçbir kriptopara birimini satın almazdım şu an bountylere katilmamin ve altcoinlere yatırım yapmamın tek sebebi gelecek için elimdeki Bitcoin sayısını arttırabilmek.
member
Activity: 84
Merit: 10
January 14, 2018, 09:58:20 PM
bitcoin cash tabıkı de bıtcoın olamaz olmamalı da oda bır alt coın, btc dısındakılerın hepsı altcoındır, forklar falan hıkaye beyler hıcbırı btcnın yerını alamaz alamayacakta
btc ısmı ıle yukselmıs bır altcoındır o da sadece
noldu hanı segwıt2 fork hanı darbe yapacaklardı btc ye , gececekler o ıslerı
satoshı reıse selam olsun
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
January 14, 2018, 10:03:59 AM
Çoğu yerde denk geldim özellikle yeni katılanlar,bch-btc yerine geçecek de gerçek bitcoin o olacak daaa.. Ya biraz mantıkı düşünün bir fork koini gerçek bitcoinin yerini alabiliyorsa,diğer bir fork da o forkun yerini alır ? Eğer ki mesele 8mb ise işlem hızı ise lightnin bitcoin forku hepsini geçiyor ? Bitcoin diamond da 8 mb Cheesy Niye yani bitcoin cashin ne özelliği var Huh Lütfen diyorum şu saçma sapan yorumları ve düşünceleri bırakın,bitcoinin yerine bir fork koini geçerse ortalık duman olur ozman tüm piyasa patlar ama kesinlikle olmayacağını düşünüyorum.Daha segwit bile entegre olamadı,lightning network entegre olmadı.Bitcoin hertürlü ya hızlandırılacak yada dijital altın olarak herzaman üstte olacak.Yok efendim işte eth çok hızlı,dash ışık hızında,raiblocks fişek hızında ahahahahah en çok bunlara gülüyorum:)))) Ona bakarsanız oooooo 1300 ü aşkın coin var Smiley))) Tamam her coin kazandırabilir ama btc ye kafa tutmaya çalışmayın beeaa komik oluyorsunuz  Grin hadi kolay gele
Pages:
Jump to: