Pages:
Author

Topic: Bitcoin Cash Jupiter'e - Dolar Mars'a gidiyor - page 3. (Read 2216 times)

member
Activity: 1264
Merit: 43
8-10 aydır işim gereği BTC hareketlerini ve piyasayı takip ediyorum ama BTC'yi ilk defa bir kaç gündür ezik gibi görüyorum nedense. Altlar ise çok ayrı bir olay. Al-Sat yapanlar bilir bazen saatlerce beklersin ki BTC biraz artsın altlar düşsün de alt alalım, sonra da BTC az düşse de aldığımız şu altları yüksekten satalım. Ama şu ara öyle bir mantık kesinlikle geçerli değil. BTC az yükselse de altlar düşüyor, BTC düşünce de altlar düşüyor. Bildiğin altta kalanın canı çıksın oynuyor birileri.
Forkun iptal sebebi BTC'nin yeterince şişmediğinden oldu benim düşünceme göre. Bu yüzden BitcoinCash düşükken toplayıp BTC fork iptali haberini yaydıktan sonra şişirmeye başladılar. Burada da durum aynı, son girenin canı çıkacak.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Yakın zamanda 0.5 BTC fiyatına kadar çıkaracaklar. Bu olduğunda BTC 5250 dolara kadar gerileyebilir. Bu olduğunda satış gerçekleştirmek lazım. Sonrasında BTC tekrar yavaş yavaş 7000 USD yukarısına pump görecektir. Pek tabi bunlar benim kendi tahminlerim. O sebeple ytd diyelim.
member
Activity: 83
Merit: 10
Redditte 5dk önce gelen bir yoruma göre birkaç saat 1K$ civarı seyredip 2k$ a kadar pump olacağı söyleniyor. YTD.

https://www.reddit.com/r/Bitcoincash/comments/7cewf1/psst_some_insider_info/
member
Fork öncesi 2500$ a getirip bırakacaklar gibi geliyor bana. Ondan sonra da eth gibi güvenli bir limana geçiş yapmakta fayda var gibi gözüküyor. BCH, BTC ve USDT pek güvenli durmuyor bu aralar.YTD
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
biz 0.08 den girmediğimize yanalım.
çok üzgünüm fırsat kaçtı ama bu kadar pumplanacağını bilemezdik.  0.12 lerde girsem mi dedim sonra çakarlar aşağı filan diyerek cesaret edemedim. btc nin aşağı düştüğü zamanda iyi kar bırakacaktı. 

neyse yapacak bir şey yok.
member
hayırlı olsun, bch yi patlattılar.

Hocam neyini patllattılar. Biraz açıklarmısın?

sabah bitfinexte 0.5e kadar pumplayıp yarım saat içerisinde fiyatını 0.25e düşürdüler hocam. keriz silkeleme yaptılar bildiğiniz.

0 geçti bitti. 1000 dolardan 1400 lere tekrar toparladı.Fork öncesi hareketlerle ilgili öngörüler varsa alalım.
full member
Activity: 210
Merit: 100

sabah bitfinexte 0.5e kadar pumplayıp yarım saat içerisinde fiyatını 0.25e düşürdüler hocam. keriz silkeleme yaptılar bildiğiniz.
member

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
full member
Activity: 196
fork coinleri bana hiç güvenilir gelmiyor ama hepsi bu dönemde pump yedi etc czl bch falan. acaba bitcoin goldda tradeye girince o da yer mi?
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
bitcoincash bana herzaman güvensiz gelmiştir. belliki bir kaç kişinin elinde olan bir para
Çok büyük iniş çıkışlar yaşıyor bence 1 ay içerisinde 400 dolara tekrar gerileyecek.
member
Activity: 81
ne kadar daha sürer bu çarpışma forktan sonra iner mi bcc aşagıya.
full member
Activity: 210
Merit: 103
🤖UBEX.COM 🤖
Bitcoin'in yükselişi ethere bağlanıyor BCC'nin yükselişi balinalar pump'lıyora bağlanıyor bi şekilde bi hareket sağlanıyor piyasada. Dolar ne ayak?
full member
Activity: 420
Dostlar  bu bir kaç kişinin bütün kripto alemini etkileme gücü hiç bitmeyecek, çünkü bu adamlarda yığınla BTC var, canları isteyince  deli gibi  salıyorlar ortalığa BTC leri, sonra biz uğraşalım duralım 3 kuruşu yeniden toparlıycaz diye.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Cok pis carptılar ınsanları, 2400 dolara geldı ve ınsanalr hala alıyordu. Birden 1400 dolara cok hızlı sekılde dustu, bıtcoın domınanceı %5 degıstı bırden, okadar bır parayı elınde tutan bırı var heralde cok hızlı sekılde bıtcoıne cevırdı elındekı cash'i. Ben uzak durulması gerektıgını savunuyorum.

bende uzak durulması gerektiğini düşünüyorum senin gibi hocam bitcoin bitti yerini alacak diyenler var ama arkadaşlar hala bitcoin cashi btc ile alıyorsunuz dikkat
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Cok pis carptılar ınsanları, 2400 dolara geldı ve ınsanalr hala alıyordu. Birden 1400 dolara cok hızlı sekılde dustu, bıtcoın domınanceı %5 degıstı bırden, okadar bır parayı elınde tutan bırı var heralde cok hızlı sekılde bıtcoıne cevırdı elındekı cash'i. Ben uzak durulması gerektıgını savunuyorum.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Sanırım boyle giderse 1 aya btc nın yerıne geçecek, btc çok fena düşüyor bu gidişle yeni btc hayırlı olsun diyeceğiz
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
sürekli her açıdan zarar ediyoruz yeter artık, btc yukselır altcoınler duser, cash yukselır altcoınler ve btc düşer ne zaman altcoınler yukselecek merak edıyorum, piyasadan sogudum açıkcası
full member
Activity: 294
hep böyle patlayacak diye izlerken izlediğimizle kalıyoruz..bu olaylar baydı artık şu altlar azcık canlansa da işimze baksak  biraz altcoinlerden yana kar yapsak fena mı olur Cry
Altlar ile para kazanmak istiyosunuz ama insiyatifi başkalarının eline vermiş bekliyosunuz. Bch de bir alt coin hatırlatırım. Resmin büyüğünü görenler aynı anda Bch zengini de oluyor.
full member
Activity: 490
Merit: 105
btc ye kimse bir şey yapamaz hep söylenti olur bcc btc yi geçecek vb şeyler kimse kusura bakmasın btc gider 10 20 bin dolarlara hep birlikte göreceğiz bcc fork olayından ve bitmain pumpluyor düşecek göreceğiz hep birlikte
Pages:
Jump to: